• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۲۷۵۸
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۸
هرمزگان » اقتصادی
هفته دولت

بهره برداری از ۵۷۶ طرح با بیش از شش هزار میلیارد تومان در هرمزگان

استاندار هرمزگان گفت: در هفته دولت ۵۷۶ طرح با بیش از شش هزار میلیارد تومان در استان به بهره برداری می‌رسد.

بهره برداری از ۵۷۶ طرح با بیش از شش هزار میلیارد تومان در هرمزگانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خلیج فارس؛ فریدون همتی در گفتگوی خبری دیشب افزود: این طرح‌ها در بخش‌های صنعت و معدن، انرژی، کشاورزی و منابع طبیعی، بهداشت و درمان، گردشگری، تربیت بدنی، ارتباطات و فن آوری، منابع آب، عمران شهری و روستایی و بازرگانی است.
وی گفت: بعضی از طرح‌ها مانند بیمارستان شریعتی و سه مرحله دیگر آب شیرین کن صد هزار مترمکعبی بندرعباس، مرحله ۳ بندر شهید رجایی و مرحله یک بندر پارسیان هم طرح‌هایی است که تا پایان سال، باحضور رئیس جمهور و بصورت ویدئو کنفرانس به بهره برداری می‌رسد.
بیشتر بخوانید: بهره برداری از ۷ طرح عمرانی در بخش جغین شهرستان رودان
استاندار هرمزگان افزود: مدیریت کرونا در استان هم یکی از گام‌های بزرگی است که با همت بلند مردم، همکاری دستگاه‌ها و نهاد‌ها، پزشکان و کادر درمان برداشت شده است.
همتی گفت: تلاش می‌شود بندر سیریک و خمیر هم تا پایان امسال و یا سه ماهه نخست سال آینده به بهره برداری برسد.
وی گفت: دو طرح بزرگ فولاد مادکوش در غرب بندرعباس و مرحله دوم فولاد کاوه جنوب نیز تا پایان سال به بهره برداری می‌رسد.
استاندار هرمزگان گفت: با بهره برداری از دو طرح گلخانه‌ای و شیلاتی تا پایان سال، ظرفیت استان در این زمینه به دو برابر افزایش می‌یابد.
همتی افزود: در بخش راه نیز کریدور غرب استان، از پارسیان- مرز بوشهر تا بندرعباس ۱۲ قطعه در دست ساخت است که تا پایان امسال به بهره برداری می‌رسد.
وی گفت: در بخش راه سازی در بشاگرد هم ۱۴۰ کیلومترآسفالت و ۱۸۰ کیلومتر بازگشایی، ابنیه و زیرسازی صورت گرفته است.
استاندار هرمزگان گفت: آبرسانی از سد‌های جگین و سهران به بشاگرد، برای رساندن آب به ۵۵ روستا، با سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیارد تومان از دیگر طرح هاست.
همتی افزود: در حوزه مدرسه سازی هم ۲۰۰ مدرسه با کمک بنگاه‌های اقتصادی، و مشارکت خیران و سازمان نوسازی مدارس ساخته شده و تا مهر ۱۴۰۰ در اختیار دانش آموزان قرار می‌گیرد.
وی گفت: اکنون طرح محرومیت زدایی در بخش کوشای احمدی با سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیارد تومان در دستورکار است.
استاندار هرمزگان گفت: این طرح بصورت مشارکت ۵۰ درصدی با بنیاد مستضعفان، بصورت ضربتی و جهادی اجرا می‌شود.
فریدون همتی پالایشگاه ستاره خلیج فارس را بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی عنوان کرد و گفت: مرحله چهارم این پالایشگاه تا پایان سال به بهره برداری می‌رسد.
وی گفت: پایانه نفتی صادراتی کشور در جاسک نیز با سرمایه گذاری دو میلیون یورو، بیش از ۴۰ تا ۵۰ هزار میلیارد تومان از دیگر طرح‌هایی است که تا پایان سال به بهره برداری می‌رسد.
استاندار هرمزگان گفت: مجوز ساخت دو پالایشگاه جدید هم با مشارکت بخش خصوصی و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام صادر، و زمین آن مشخص و تامین شده است.
همتی افزود: در غرب هرمزگان نیز همه زیر ساخت‌های لازم برای سرمایه گذاری در منطقه ویژه پارسیان آماده است و تاکنون ۵ پتروشیمی برای آغاز بکار مجوز سرمایه گذاری گرفته اند.
وی گفت: با رفع تحریم‌ها و موانع، جهش بزرگی در سرمایه گذاری غرب و شرق استان رخ می‌دهد و توزیع متوازن صنایع بزرگ در استان ایجاد می‌شود.
استاندار هرمزگان گفت: تصفیه استاندارد فاضلاب بندرعباس هم که دغدغه مردم این شهر است تا پایان امسال به بهره برداری می‌رسد تا یک قطره از فاضلاب به دریا وارد نشود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۳ آبان
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)