• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۳۱۱۴
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۱
اجتماعی » جامعه و شهری
در جلسه ستاد هماهنگی برنامه‌های محرم

تبلیغات محرم هدف مقدس و وظیفه ماست

شهردار تهران: تبلیغات محرم هدف مقدس ماست و آن را بخشی از وظایف خود می‌دانیم. در عین حال شهروندان برگزار کننده هیات‌های عزاداری هستند و امیدواریم فاصله‌های اجتماعی در مراسم‌ها رعایت شود.

بتبلیغات محرم هدف مقدس و وظیفه ماسته گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پیروز حناچی، شهردار تهران صبح دوشنبه- سوم شهریور-در جلسه ستاد هماهنگی برنامه‌های محرم شهرداری تهران برای برگزاری مراسم محرم امسال، با تسلیت ایام عزاداری امام حسین (ع) گفت: هم اکنون شهر به عزای اباعبدالله مزین شده است. در مراسم عزای سیدالشهدا معمولا مردم نقش اصلی را دارند و شهرداری و سایر نهاد‌ها نقش شان یاریگری است. امسال به دلیل شرایط خاص کرونا و پروتکل‌های بهداشتی اعلام شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا عزاداری‌ها شکل خاصی دارد و مردم برای برگزاری مراسم به فضا‌های باز هدایت شده اند. به همین دلیل شهرداری تهران نیز محیط‌های روباز خود را بنا به تشخیص نهاد‌های ذیربط در اختیار هیات‌ها قرار داده است.
حناچی گفت: مطابق هر سال پرچم‌های عزاداری امام حسین (ع) در مسیر‌های بزرگراهی نصب شده و بزرگترین پرچم عزای اباعبدالله اکنون روی تپه‌های عباس آباد به اهتزاز درآمده است. همچنین تابلو‌ها و سازه‌های ترکیبی تبلیغاتی شهرداری به محرم اختصاص یافته است و حتی از بخش خصوصی هم درخواست کردیم در کنار تبلیغ خود روی تابلو‌های شهری، نمادی از محرم را به کار ببرند. تمام تلویزیون‌های شهری هم به محرم اختصاص یافته است. از سوی دیگر شهرداری ۵۰ هزار پرچم امام حسین (ع) تهیه کرده که مردم می‌توانند بر سردر منازل و مغازه نصب کنند.
حناچی به برگزاری نمایشگاه عطر سیب اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه به خاطر شرایط کرونایی کشور در دهه اول محرم در فضای مجازی فعال خواهد بود و امیدواریم این امکان وجود داشته باشد که در دهه‌های بعد محرم آن را به فضای نمایشگاهی منتقل کنیم.
او در ادامه گفت: سازمان فرهنگی هنری شهرداری هم مراسم تعزیه، نقالی و پرده خوانی را در بعضی از محوطه‌های باز شهری در نظر گرفته است. ساختمان‌های اداری شهرداری از جمله ساختمان‌های میادین و محور‌های اصلی شهر هم سیاهپوش شده اند.
شهردار تهران گفت: شهر تهران آنقدر بزرگ است که اگر کمتر از هفتصد تابلو برای محرم نصب کنیم به چشم نمی‌آید، اما تمامی معابر شهری و نقاطی که در آن‌ها تابلو قرار داشت با شعار‌های محرم مزین شده است. ایستگاه‌های مترو و شبکه حمل و نقل هم سیاه پوش شده اند.
در این مراسم علاوه بر محمدرضا جوادی یگانه، معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران، حجت الاسلام والمسلمین میثم امرودی رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری، برزین ضرغامی رئیس سازمان زیباسازی و مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری و محیط زیست که هر کدام به گزارشی از فعالیت‌های خود ارائه دادند، سردار حسین رحیمی فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ به ارائه گزارشی از فعالیت‌های خود و نهاد‌های زیر مجموعه شان در ایام محرم پرداخت.
سردار رحیمی در این مراسم با قدردانی از شهروندان گفت: چند روز گذشته شاهد بودیم که مردم پروتکل‌های بهداشتی را در مراسم‌های عزاداری رعایت کرده اند. نیروی انتظامی با تمام توان در کنار شهرداری و سایر نهاد‌هایی است که در قبال مراسم محرم وظیفه دارند و با توجه به اینکه در شب‌های آینده مراسم عزای امام حسین سنگین‌تر خواهد شد بود باید همه خود را برای آن روز‌ها آماده کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز ساخت صحن عقیله بنی‌هاشم (س) در کربلا
رونمایی از بذر هیبرید گوجه فرنگی «قهرمان» در بوشهر
برگزاری کارگاه منطقه‌ای توانمندسازی سازمان‌های مردم‌نهاد در مرکز استان
تاکید پلیس بر مبارزه هوشمند با جرایم 
برگزاری دومین آزمون نظام مهندسی در مازندران
هشدار مقامات اماراتی به کسانی که پاسپورت خود را تعویض می‌کنند
افزایش قبوض گاز نتیجه مصرف غیرمتعارف است
شب آرزوها ؛ امیدی به اجابت دعاها
آب به روستای قشلاق دهفول نهاوند رسید
سه ماهواره ایرانی آماده پرتاب به فضاست
قیمت انواع ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران
مشاهده پلنگ ایرانی در پارک ملی لار
افتتاح چندین طرح عمرانی در روستای شرف آباد کرمان
انتخاب اعضای هیئت اجرایی انتخابات شوراهای اسلامی در قوچان
محافظت از بنا‌های تاریخی خوزستان در برابر خسارت باران
اکران فیلم احمد بمناسبت ۲۲سالگرد زلزله بم همزمان با سینماهای سراسر کشور
رئیس جمهور فرانسه می‌خواهد اینترنت را سانسور کند
بازدید اسلامی از بخش پت‌اسکن پزشکی هسته‌ای بیمارستان شهدای تجریش
درخشش نمایش «راز پشمک» از شهرستان طبس در جشنواره منطقه‌ای تئاتر افراد دارای معلولیت کویر
قطع گاز حدود ۸۰۰ باغ ویلا و سکونتگاه غیردائم در فارس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
قطع گاز برخی مشترکان، فردا در شیراز
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
پیام تبریک قالیباف به مناسبت سالروز میلاد حضرت عیسی (ع)
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
توافق جدید ایران، روسیه و آذربایجان برای تثبیت نرخ‌های کریدور شمال-جنوب
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)