• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۳۹۸۰
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۹
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
با حضور روسای آموزش و پرورش استثنایی استان‌ها

رونمایی از برنامه‌های سال ۹۹ آموزش و پرورش استثنایی

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی از کتاب بسته‌های تحولی و برنامه‌های سال ۱۳۹۹ این سازمان رونمایی کرد.

رونمایی از برنامه‌های سال ۹۹ آموزش و پرورش استثناییبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سازمان آموزش و پرورش استثنایی، در حاشیه نشست شورای راهبری این سازمان که با حضور روسای آموزش و پرورش استثنایی استان‌ها از طریق نشست تصویری برگزار شد از کتاب بسته‌های تحولی و برنامه‌های سال ۱۳۹۹ سازمان آموزش و پرورش استثنایی رونمایی شد.
آقای سید جواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به جزئیات برنامه‌های تدوینی سال ۱۳۹۹ این سازمان اظهار داشت: برنامه‌های تدوینی شامل دو بخش است، بخش اول بسته‌های تحولی است که جدید و نوآورانه است و بخش بعدی نیز برنامه‌های معمولی است که از قبل وجود داشته و استمرار می‌یابد.
وی با بیان اینکه برنامه‌های سال ۱۳۹۹ هر شش زیر نظام سند تحول بنیادین را پوشش می‌دهند گفت: مجموع برنامه‌های سالانه و بسته‌های تحولی ۱۳ برنامه با ۴۶ فعالیت است که بیش از ۸۰ درصد این برنامه‌ها و فعالیت‌ها نوآورانه است.
آقای حسینی با اشاره به سه بسته تحولی «مدرسه انطباقی»، «مداخلات بهنگام طلایی» و «توسعه مشارکت، کاهش تمرکز واجتماعی شدن» اظهار داشت: بسته‌های تحولی نوآورانه، تحقق پذیر، دارای نتایج کوتاه مدت یکساله ملموس، شوق انگیز، مشارکت پذیر، مدرسه محور، فراگیر، مبتنی بر آموزه‌های سند تحول بنیادین و مبتی بر چرخش‌های تحول آفرین تدوین شده اند.
وی افزود: فرآیند اجرایی شدن بسته‌های تحولی در قالب ۸ برنامه و ۳۰ فعالیت تدوین شده و ۸۳ درصد فعالیت‌ها و برنامه‌های مبتنی بر بسته‌های تحولی تاسیسی و نوآورانه است.
آقای حسینی اضافه کرد: بسته مدرسه انطباقی شامل ۳ برنامه و ۹ فعالیت است که ۶ فعالیت آن جدید است، بسته مداخلات بهنگام طلایی شامل یک برنامه و یک فعالیت جدید است و بسته توسعه مشارکت‌ها نیز شامل ۴ برنامه و ۲۰ فعالیت جدید است.
معاون وزیر با تشریح برنامه‌ها و فعالیت‌های بسته‌های تحولی اظهار داشت: "ایجاد شبکه جامع آموزش و اطلاع رسانی دیجتیال"، "مناسب سازی مبتنی بر توانمند سازی مدیران و معلمان" و "مناسب سازی فضا و تجهیزات"، "طراحی و تولید برنامه کاربردی جامع دانش آموزان با نیاز‌های ویژه"، "راه اندازی سامانه ندای همراه ویژه معلمان رابط و پذیرا و والدین دانش آموزان تلفیقی- فراگیر در تمامی استان ها" و "ایجاد پایگاه جامع آموزش مجازی در تمامی استان ها" از جمله فعالیت‌های پیش بینی شده در بسته‌های تحولی است.
وی افزود: "ایجاد یک مدرسه مناسب سازی شده ویژه دانش آموزان طیف اوتیسم در هر استان"، "ایجاد یک مدرسه پذیرای مناسب سازی شده الگو در هر استان" و "نهضت مشارکت توان افزایی" از جمله دیگر فعالیت‌های پیش بینی شده در بسته‌های تحولی است.
حسینی گفت: آموزش زبان اشاره و خط بریل به ۵ هزار نفر از والدین، معلمان و مدیران سازمان ها، برگزاری ۱۲۰ ساعت آموزش مهارت‌های چندگانه به ۱۰ درصد از معلمان دانش آموزان کم توان ذهنی، افزایش ۸‌درصدی پوشش پیش دبستانی و ۱۵ درصدی خدمات توانبخشی در پیش دبستانی، مناسب سازی و طراحی درس افزار‌های آموزشی و جلب مشارکت ۳۵ درصدی اولیا و ۳۰ درصدی معلمان برای امسال هدفگذاری شده است.
معاون وزیر آوزش و پرورش با بیان اینکه برنامه‌های سالانه در قالب ۵ برنامه و ۱۶ فعالیت تدوین شده است اظهار داشت: تولید بسته‌های یادگیری و توان بخشی نوآموزان و دانش آموزان با نیاز‌های ویژه یادگیری مبتنی بر برنامه درسی ملی، توسعه و ارتقا کیفیت خدمات مراکز راهنمایی و مشاوره خانواده با مشارکت نهاد‌های تخصصی کشور، بازنگری و اصلاح ساز و کار‌های تامین منابع مالی برنامه ارزیابی سلامت جسمانی و روانی کودکان در بدو ورود به دبستان درمناطق محروم و مرزی، تدوین برنامه جامع استعدادیابی در دوره پیش‌دبستانی، ابتدایی و متوسطه در ساحت‌های شش‌گانه تربیتی برای کشف استعداد‌های دانش‌آموزان و تدوین نظام نامه تحقق پوشش کامل تحصیلی دوره آموزش عمومی و اتخاذ سیاست‌های تشویقی و تنبیهی برای دانش‌آموزان و اولیای آنان با همکاری سایر عوامل سهیم و مؤثر، از جمله برنامه‌ها و فعالیت‌های سالانه سال ۱۳۹۹ است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی محفل شعر امام زمان (عج) در آستانه نیمه شعبان در قم
ضرورت ساماندهی کانال‌های سنتی آب در منطقه امند
طرح مسائل و مشکلات نخبگان جوان با نماینده مردم قم در مجلس
فعالیت ۶۴ کانون فرهنگی در آذربایجان شرقی
اطلاعیه قطعی برق در شهرکرد
آماده توسعه همکاری ها با دستگاه قضائی
تأکید بر نقش راهبردی پلیس در مدیریت میدانی اغتشاشات
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
در پرداخت وام های خود اشتغالی تسریع شود
روابط بغداد و واشنگتن باید بر پایه عدم مداخله باشد
تردد روان در جاده های اصلی استان
اختتامیه جشنواره خوارزمی در گیلان
همگرایی شورای اداری ملکشاهی برای برگزاری جشن‌های انقلاب
امدادرسانی هلال‌احمر به ۷۱۸ نفر در آذربایجان شرقی
هشدار ریاست‌جمهوری عراق درباره دخالت خارجی در امور داخلی این کشور
مدال برنز پینگ‌پنگ‌باز ایران در مسابقات جوانان ترکیه
درخشش مستند رایان در جشنواره مردمی فیلم عمار
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
بازار‌های محلی گیلان، ادغام فرهنگ بومی با اقتصاد
برپایی محفل انس با قرآن کریم ویژه اعیاد شعبانیه در مساجد کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
نشست با انبوه سازان استان کرمانشاه برای تسهیل سرمایه گذاری در حوزه مسکن
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)