• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۴۰۷۹
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی
جلسه شور ستادی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا

تقویت واحد‌های اطلاعاتی و عملیاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا بر لزوم تقویت واحد‌های اطلاعاتی و عملیاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا تاکید کرد و گفت: در مبارزه با قاچاقچیان مواد افیونی قاطع هستیم.

تقویت واحد‌های اطلاعاتی و عملیاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار "محمد شرفی" در جلسه شور ستادی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا گفت: از گزارش کاملی که سردار "مجید کریمی" از اقدامات و عملکرد صورت گرفته در این پلیس ارائه کرد، کمال تشکر را دارم و لازم می‌دانم انتصاب و ترفیع ایشان را که نشان از شایستگی و حسن سابقه شان دارد را به عنوان رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا تبریک بگویم.
وی همچنین با تبریک انتصاب سرهنگ "برین" به عنوان جانشین پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا، تدابیر و راهبرد‌های کلیدی و عملیاتی در راستای مبارزه با مواد مخدر ناجا را اعلام و تشریح کرد.
سردار شرفی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران و پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا "پرچمدار" مبارزه با پدیده خانمانسوز مواد مخدر هستند و مدال افتخار مبارزه با مواد افیونی در خط مقدم بر سینه این پلیس است.
وی با بیان اینکه جانمان را برای امنیت سپر می‌کنیم، ادامه داد: چه افتخار و توفیقی بالاتر و ارزشمندتر از این است که برای نظم و امنیت جامعه و آرامش مردم تلاش و جانفشانی کنیم.
جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا با اشاره به تنوع و گستردگی ماموریت‌های نیروی انتظامی مطرح کرد: سبزپوشان ناجا از نقطه صفرمرزی تا دل شهر‌ها و روستاهاو در جای جای کشور به صورت شبانه روزی و بدون وقفه مشغول خدمت رسانی وانجام وظایف ذاتی و قانونی خود هستند و ماموریت‌های پلیس تحت هیچ شرایطی تعطیل بردار نیست و در این میان انعکاس عملکرد پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا را در تمام دنیا می‌شنویم و به واسطه اینکه پرچمدار و در خط مقدم مبارزه با مواد افیونی و مخدر هستیم در تمام جوامع بین المللی سخن برای گفتن داریم.
سردار شرفی با تاکید بر لزوم بهره مندی از ظرفیت رسانه‌ها در مبارزه با مواد مخدر خاطر نشان کرد: روزآمدی و کارآمدی هر سازمان و مجموعه‌ای با شعار، شدنی نیست و ملاک "عملکرد" است؛ کشف صد‌ها تن مواد مخدر در ماه و سال توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا و سایر پلیس‌ها و تقدیم شهدا و جانبازان بسیاری در این مسیر موید این واقعیت است که در مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر قاطع هستیم.
این مقام ارشد انتظامی با تاکید بر لزوم شناسایی سرشبکه‌ها و سرشاخه‌های اصلی قاچاق مواد مخدر عنوان کرد: مبارزه با مواد مخدر بایستی فراگیر و قاطع باشد؛ در این میان از برخورد با خرده فروشان مواد مخدر نیز نباید غافل شویم.
وی بر ضرورت تقویت واحد‌های اطلاعاتی و عملیاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا تاکید و تصریح کرد: این پلیس علاوه بر توسعه اشراف اطلاعاتی باید نیروی انسانی خود را که بالاترین سرمایه است از لحاظ دانشی، مهارتی و امکاناتی مجهز نماید.
سردار شرفی با بیان اینکه مقابله با مواد مخدر در دستور کار همیشگی نیروی انتظامی است، یادآور شد: به فراخور شرایط روز لازم است که از روش‌های سنتی، هزینه بر و پروقفه عبور کنیم و سازوکار مکانیزه شدن و بهره مندی از تجهیزات به روز و کارآمد را در دستور کار قرار دهیم.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به عزم نیروی انتظامی برای هوشمندسازی خاطر نشان کرد: تزریق به روزترین تجهیزات اعم از پهپاد و سایر امکانات بر مبنای نیازمندی‌ها باید با اولویت پلیس‌های تخصصی از جمله پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا صورت بگیرد و در واقع معتقدم پلیس ما با در اختیار داشتن بهترین و مجهزترین امکانات بایستی حرفه‌ای و دارای مهارت و دانش بالا باشد.
جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا ادامه داد: در مبارزه با مواد مخدر صاحب تجربه و دانش کافی هستیم چرا که در این مسیر هزینه‌ها و خون بها داده ایم بنابراین خطرات مبارزه با موادمخدر را همچنان برجان می‌خریم و به قاچاقچیان اجازه جولان نمی‌دهیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تکمیل بانک‌های اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا اشاره کرد و افزود: اتخاذ راهکار‌های پیشگیرانه در مقابله با تهدیدات ناشی از مواد مخدر یک ضرورت غیرقابل انکار است و می‌توان از طریق فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی در این زمینه اقدام کرد.
سردار شرفی با تاکید بر اینکه عملکرد پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا باید به جامعه منعکس شود، ادامه داد: جلب مشارکت‌های مردمی در فرآیند مقابله با مواد افیونی بسیار کارساز است؛ تجربه بیانگر این است که در هر ماموریتی از ظرفیت مردمی و مشارکت آنان بهره بردیم به موفقیت دست یافتیم؛ بنابراین در فرآیند مبارزه و مقابله با مواد مخدر بایستی مردم را همراه کنیم.
وی در پایان گفت: سبزپوشان نیروی انتظامی به ویژه نیرو‌های پلیس مبارزه با مواد مخدر به معنای واقعی "جان برکفان" هستند و به این جانفشانی افتخار می‌کنیم و لحظه‌ای از تلاش برای تامین نظم و امنیت مردم دست بر نمی‌داریم.
پیش از سخنان سردار "محمد شرفی"؛ جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا، سردار "مجید کریمی"؛ رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گزارشی از عملکرد و اقدامات این پلیس ارائه کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش جمعیت علفخواران در پناهگاه حیات‌وحش دره‌باغ فارس
قدردانی کاراکاس از موضع قاطع تهران علیه دزدی دریایی آمریکا
رطوبت ۹۱ درصدی هوا در آبادان
آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در چهارمحال و بختیاری
روز‌های پایانی برداشت زیتون در رودبار
کشف ۲ هزار قطعه مرغ زنده فاقد مجوزدر زیرکوه
کشف بیش از ۳ تن کود شیمیایی قاچاق در ساری
خیر بجنوردی ۶۳ گرم طلا به ستاد عتبات اهدا کرد
نشان‌دار شدن بیماران خاص برای بهره‌مندی از خدمات
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و چهارم آذر به افق آبادان و خرمشهر
ساخت دستگاه دنبال کننده چشم با قابلیت تشخیص اختلالات حرکتی چشم
اصلاح ضوابط رتبه‌بندی صادرات
ارزیابی آمادگی هلال احمر برای شرایط جوی پیش‌رو
گام تازه قرارگاه سید الشهدا در رفع مشکلات زیرساختی مناطق محروم
کرامت انسانی در فرمان هشت ماده‌ای امام خمینی (ره)
ورود سامانه بارشی به کشور از امروز
برگزاری اردوی آماده‌سازی تیم بسکتبال کمتر از ۱٨ سال پسران ایران
هوای یک منطقه و چهار شهر مجاور پاک است
ثبت جهانی هنر مینیاتوری به نام افغانستان
هشدار مدیریت بحران کرمان درباره بارندگی و برف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)