• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۴۵۰۹
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۱:۳۳
بین الملل » غرب آسیا
وحشت صهيونيست ها

ناآرامی در مرز لبنان و سرزمين هاي اشغالي

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از وقوع رویدادی امنیتی در مرز لبنان با فلسطین اشغالی در مقابل منطقه مارون الراس در سرزمین‌های اشغالی خبر دادند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از بيروت، رسانه‌های رژیم صهیونیستی از وقوع رویدادی امنیتی در مرز لبنان با فلسطین اشغالی در مقابل منطقه مارون الراس در سرزمین‌های اشغالی خبر دادند.
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد: یک رویداد امنیتی در منطقه جبل میرون در مقابل شهرک مارون الراس لبنان در خاک فلسطین اشغالی اتفاق افتاده است. مسیر‌های منتهی به این منطقه مسدود شدند و موضوع در حال پیگیری است.
همزمان نظامیان صهیونیست با شلیک گلوله‌های ۱۵۵ میلیمتری منور آسمان این منطقه را به طور کامل روشن کردند.
پهپاد‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی در آسمان شمال سرزمین‌های اشغالی بر فراز منطقه الجلیل و همچنین مرز مشترک لبنان و فلسطین اشغالی در محدوده مارون الراس به پرواز در آمده اند.
کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از بسته شدن جاده‌های مرزی در مناطق شمال سرزمین‌های اشغالی خبر می‌دهد.
همچنین رسانه‌های رژیم صهیونیستی از یک سلسله انفجار در مناطق شمال سرزمین‌های اشغالی در نزدیکی مرز با لبنان خبر می‌دهند.

ساکنان شهرکهای صهیونیست نشین، یفتاح ومنارة ومرجالیوت، ومسغاف عام، ومالکیا در شمال سرزمین های اشغالی پس از دریافت هشدار امنیتی وحشت زده به پناهگاه ها رفتند. تمام فعالیت ها در فضای های باز ممنوع شده است. منابع محلی از حریق گسترده در منطقه مقابل شهرک میس الجبل لبنان در داخل فلسطین اشغالی خبر می دهند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

شبکه تلویزیونی المیادین نيز گزارش داد، نظامیان رژیم اشغالگر اسرائیل شکافی در دیوار مرزی با لبنان یافته اند و از ترس انجام عملیات علیه نظامیان اسرائیلی، به شکلی دیوانه وار شروع به پرتاب منور کرده اند. همچنين رسانه های اسرائیلی اعلام کردند منورهایی که ارتش اسرائیل پرتاب کرده است منجر به آتش سوزی گسترده در خاک لبنان شده است.

در خبري ديگر المیادین گزارش داد رسانه های اسرائیلی اعلام کرده اند خبرهای تایید نشده حاکی از وقوع انفجاری بزرگ در منطقه هار دوف در مزارع شبعا است. رسانه های اسرائیلی از پرواز جنگنده ها و بالگردهای رژیم صهیونیستی در مرز با لبنان خبر می دهند. رسانه های اسرائیلی اعلام کردند ارتش اسرائیل امشب نیروهایی را به منطقه مرزی المناره اعزام کرده است.

شبکه دوازده تلویزیون اسرائیل نيز اعلام کرد تمامی ناآرامی هایی که در مرزهای شمالی رخ می دهد در حالی است که نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در شمال اسرائیل به سر می برد. به گزارش این شبکه تلویزیونی نتانیاهو برای گذراندن تعطیلات خود به این منطقه رفته است.


شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر تصاویری از آسمان منطقه میس الجبل در جنوب لبنان را پخش کرد که با منورهای ارتش اسرائیل روشن شده بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

شبکه تلویزیونی الجزیره عربی گزارش داد رسانه های اسرائیلی اعلام کردند بنیامین نتانیاهو برای بررسی تحولات اخیر، خود را به یک پایگاه نظامی در شمال سرزمین های اشغالی رسانده است.
به گزارش این رسانه ها، برای بررسی تحولات رخ داده در مرز با لبنان قرار است نشستی به ریاست نتانیاهو برگزار شود.

شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد رژیم صهیونیستی به وضعیت فوق العاده اعلام شده در برخی شهرک های نزدیک به مرز لبنان پایان داد.

در خبري ديگر شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند یک پست نظامی این رژیم از خاک لبنان هدف تیراندازی قرار گرفت. به گزارش این شبکه تلویزیونی توپخانه اسرائیل در جولان اشغالی اقدام به شلیک منور بر فراز مناطق مزارع شبعا و بلندی‌های کفرشوبا کرده است.

شبکه الحدث گزارش داد: ارتش اسرائیل در مرزهای شمالی با لبنان همچنان در حالت آماده باش قرار دارد. نخست وزیر اسرائیل نشستی با فرماندهان امنیتی ارتش در منطقه شمال برگزار کرد.

بالگردهای صهیونیست در برخی مناطق مرزی با لبنان بمب فسفری زدند

بالگرد‌های رژیم صهیونیستی با پرواز بر فراز منطقه مقابل شهرک عیتا الشعب لبنان و شهرک صهیونیست نشین شتولا، بمب‌های آتش زای فسفری در این محدوده زدند.
منابع محلی از شنیده شدن صداي سه انفجار در این منطقه و در داخل خاک فلسطین اشغالی خبر دادند.
تانک‌های میرکاوا رژیم صهیونیستی هم در مناطق مقابل شهرک عیتا الشعب لبنان در حال شلیک گلوله‌های منور و بمب‌های آتش زا هستند.
نظامیان رژیم صهیونیستی نیز همزمان در حال کنترل دقیق مناطق اطراف شهرک صهیونیست نشین شتولا هستند. شهرک نشنیان از ترس شان می‌خواهند پناهگاه‌های این منطقه را هم ترک کنند و به عمق سرزمین‌های اشغالی بروند، اما نظامیان صهیونیست در اطلاعیه اي اعلام کردند شهرک نشینان نباید هنوز به هیچ وجه پناهگاه‌ها را ترک کنند.
رسانه‌های رژیم صهیونیستی خبر دادند بنی گانتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز در حال مشورت با رئیس ستاد ارتش این رژیم در باره این رخ داد امنیتی است.
کانال ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم مدعی شد، این رویداد امنیتی در حال کنترل شدن کامل و رو به پایان است.
به گزارش شبکه الجزیره، رسانه های اسرائیلی به نقل از ارتش این رژیم اعلام کردند حادثه امنیتی در نزدیکی مرزهای اسرائیل با لبنان پایان یافته است.
 
تلاش لبنانی ها برای مهار آتش سوزی 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خبر‌هایی ازمناطق مختلف گیلان ۱۴ دی ۱۴۰۴
حضور ناظر چهارمحال و بختیاری در لیگ دسته یک والیبال مردان کشور
زیرساخت های پیاده روی اربعین تقویت شود
­معرفی کادر فنی تیم ملی کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶
گرامیداشت یاد شهید مداح در شهرستان بافت
رفع مشکلات مسکن گیلان با هم افزایی ظرفیت‌های دولتی و خصوصی
آسمانی شدن پدر شهید حمزه علی سلخوری در لوشان
پنجمین جشنواره غذای گیله خوراک در گیلان
رئیس جمهور صربستان: در جهان قانون زور حاکم است
تشکیل ۲۰ هزار پرونده مربوط به حملات رژیم صهیونی به ایران
پایان مسابقات فوتسال خردسالان شهرستان فارسان
پناهجویان ونزوئلایی نگران آینده خود در آمریکا هستند
پایان مرحله دوم لیگ شنا با صدرنشینی نفت تهران
ارائه بیش از ۲۶ هزار مشاوره فرزندآوری به زوج‌های مراغه‌ای
تصمیم‌گیری درباره فاز دوم پل سه راه جویبار بر اساس ترافیک
شکست تیم شاهوی مهاباد مقابل میهمان خود
اعتکاف، فرصتی سه روزه برای خلوتی خاص از سوی عبد برابر معبود
برگزاری مسابقات مچ اندازی در شهرضا
تجلیل از مداحان اهل بیت (ع) شهرستان تالش
اعطای اختیارات به استانداران در اجرای طرح حمایت معیشتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۶ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)