• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۴۸۱۳
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۴
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
در جدیدترین تنش‌های بین پکن و واشنگتن

اعتراض پکن به پرواز هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز این کشور

چین، آمریکا را به اعزام دو فروند هواپیمایی شناسایی یو – دو به منطقه پرواز ممنوع بر فراز محل برگزاری رزمایش‌های نظامی این کشور متهم و اعتراض شدید خود را به آمریکا اعلام کرد.

اعتراض پکن به پرواز هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز این کشوربه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ وزارت دفاع چین با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: پرواز هواپیمای یو – دو آمریکا بدون مجوز بر فراز منطقه پرواز ممنوع منطقه نظامی شمالی چین؛ جایی که رزمایش‌ها نظامی با مهمات واقعی در حال برگزاری است، مداخله جدی در روند معمول برگزاری این رزمایش‌ها محسوب می‌شود.
این وزارتخانه در ادامه عنوان کرد: چنین اقدامی می‌تواند به سادگی موجب سوء تفاهم، قضاوت نادرست یا وقوع حادثه‌ای غیرمنتظره شود.
وزارت دفاع چین در بیانیه خود همچنین افزود: این اقدامی تحریک آمیز از سوی آمریکا است. چین کاملا مخالف چنین اقداماتی است و قبلا هم اعتراض شدید خود را درباره این موضوع به طرف آمریکایی اعلام کرده است.
در این بیانیه تاکید شد:چین از طرف آمریکایی می‌خواهد تا فورا این رفتار‌های تحریک آمیز خود را متوقف و اقدامات واقعی را برای حفظ صلح و ثبات در منطقه اتخاذ کند.
ارتش آمریکا نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: پرواز هواپیمای یو- دو در منطقه آسیا – اقیانوس آرام و در چارچوب قوانین بین المللی و مقررات مربوط به پرواز هواپیما‌ها صورت گرفته است.
در بیانیه ارتش آمریکا همچنین آمده است: نیروی هوایی آمریکا در منطقه اقیانوس آرام همچنان به پرواز‌ها ادامه خواهد داد و در هر مکان و هر زمان که بر اساس قوانین بین المللی امکان پذیر باشد، به فعالیت خواهد پرداخت.
هواپیمایی یو- دو می‌تواند تا ارتفاع ۷۰ هزار پایی به پرواز درآید و فعالیت‌های شناسایی را از فاصله دور انجام دهد و ضرورتا نیازی به ورود به منطقه پرواز ممنوع نداشته است.
در حالی که چین اعلام نکرده است که فعالیت این هواپیما‌های شناسایی آمریکا دقیقا در کدام منطقه صورت گرفته است، اما این کشور در حال حاضر مشغول برگزاری رزمایش در دریای بو‌های است. رزمایش‌های دیگری نیز در دریای زرد و دریای چین جنوبی در حال برگزاری است.
چین همواره از فعالیت‌های شناسایی آمریکا انتقاد کرده و آمریکا نیز از رهگیری‌های ناامن هواپیما‌های چینی شکایت داشته است.
روابط بین چین و آمریکا بر سر موضوعات مختلفی از تجارت و حقوق بشر گرفته تا آن چه که آمریکا به عنوان اقدامات تهاجمی نیرو‌های مسلح چین به ویژه در منطقه مورد مناقشه دریای چین جنوبی و در خصوص تایوان می‌داند، رو به تیرگی جدی نهاده است.
در ماه آوریل سال ۲۰۰۱ نیز رهگیری یک فروند هواپیمای جاسوسی آمریکا از سوی یک جنگنده چینی منجر به وقوع سانحه هوایی شد که در جریان آن خلبان چینی جان باخت و هواپیمای آمریکایی نیز ناگزیر به فرود اضطراری در یکی از پایگاه‌های جزیره هینان در جنوب چین شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در آتش‌بس در نوارغزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)