• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۴۹۶۴
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۸
قزوین » اجتماعی
قزوین:

تحقق ۹۰ درصدی اهداف و برنامه‌های چهار ساله دانشگاه جامع علمی کاربردی + فیلم

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در نشست خبری در قزوین از تحقق ۹۰ درصدی اهداف و برنامه‌های چهار ساله این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمد حسین امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه بیش از تحقق ۹۰ درصدی اهداف و برنامه‌های چهار ساله دانشگاه جامع علمی کاربردی۹۰ درصد اهداف و برنامه‌های چهار ساله این دانشگاه محقق شده است، گفت: افراد مشغول به کار تحصیل کرده با حرفه مرتبط خود از حدود ۲۰ درصد در سال ۹۷ به ۴۰ درصد در سالجاری رسیده است.

وی اظهار داشت: بیش از ۹۳ هزار نفر از فارغ التحصیلان مجاز به تدریس در دانشگاه‌ها شده اند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور همچنین گفت: ۲۵ هزار نفر در حال حاضر در مجموعه علمی کاربردی در حال تدریس و فعالیت هستند.
 
امید در ادامه از جوانتر شدن ورودی افراد شاغل در دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد.

وی همچنین در خصوص فعالیت مراکز نوآوری دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهارداشت:۶۷۰ مرکز نوآوری در سطح کشور فعالیت می‌کنند که مرکز نوآوری نیرومحرکه یکی از شاخص‌ترین این مراکز است.

فعالیت مرکز نوآوری شهرداری یکی دیگر از فعالیت‌های مراکز نوآوری در استان قزوین است که رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور به آن اشاره کرد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور همچنین از توافق این دانشگاه با یکی از دانشگاه‌های معتبر آلمان خبر داد.

محمد حسین امید در خصوص زمینه فعالیت مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی و دانشگاه آلمانی گفت: صنعت و گردشگری موضوع فعالیت و همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی با طرف مقابل خواهد بود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور از دایر شدن مراکز مختلف در نقاط مختلف کشور خبر داد و گفت: امروز نیز این مهم اتفاق افتاد و افتتاح مرکز جامع علمی کاربردی فرماندهی انتظامی استان یکی از آن‌ها بود.

امید همچنین خاطرنشان کرد: قزوین دارای ظرفیت‌های مختلف علمی، صنعتی، کشاورزی است و بر همین اساس ایجاد دانشگاه‌های مرتبط بیش از پیش احساس می‌شود.

وی از صدور مجوز برای استان قزوین در زمینه ایجاد مراکز جامع علمی کاربردی در آینده نزدیک خبر داد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور از فارغ التحصیلی بیش از ۲ میلیون نفر در دانشگاه‌های جامع علمی کاربردی خبر داد.

امید از توجه دانشگاه جامع علمی کاربردی به ۲ حوزه آموزش کوتاه مدت و فشرده و همچنین بحث آموزش‌های مجازی با توجه به شرایط کنونی خبر داد.

وی با اشاره به شیوع بیماری کرونا افزود: با توجه به تعطیلی مراکز آموزشی، آموزش مجازی بهترین شیوه در ارائه آموزش به علاقمندان است و دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز در این زمینه فعالیت‌های خوبی داشته است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تولید محتوا در آموزش مجازی را یکی از شاخصه‌های مهم فعالیت آموزش مجازی علمی کاربردی برشمرد.

امید اظهارداشت: تغییر رویکرد دانشگاه جامع علمی کاربردی به آموزش الکترونیکی و مجازی یکی از فرصت‌ها و دستاورد‌های مهم این دانشگاه است.
 
وی پایین‌ترین شهریه در بین دانشگاه‌ها را از آن دانشگاه جامع علمی کاربردی عنوان کرد و گفت: سقف افزایش شهریه در دانشگاه علمی کاربردی ۲۰ درصد بوده است.

فتح طاهری، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی قزوین نیز گفت: ظرفیت‌های خوب و مناسب استان قزوین در زمینه‌های مختلف موجب شده دانشگاه جامع علمی کاربردی با تمام توان و ظرفیت خود به تربیت نیرو‌های متخصص و کارآمد بپردازد.

وی با اشاره به تفاهم نامه‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی با شرکت شهرک‌های صنعتی از آغاز فعالیت‌های آموزشی این دانشگاه در زمینه‌های مختلف خبر داد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین از تحصیل ۴ هزار دانشجو در این دانشگاه خبر داد و گفت: برای دوره جدید در مجموع در ۱۲۱ کد رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی پذیرش خواهیم داشت.

وی افزود: ۷۳ کد رشته در مقطع کاردانی و ۴۸ کد رشته نیز در مقطع کارشناسی نسبت به پذیرش دانشجویان اقدام خواهند کرد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)