• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۵۵۸۵
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۷
ورزشی » توپ و تور
رئیس فدراسیون والیبال:

تشکیل کمیته فنی برای انتخاب سرمربی تیم ملی والیبال

رئیس فدراسیون والیبال گفت: برای کسب نتایج قابل قبول در المپیک به زودی کمیته فنی برای انتخاب سرمربی تیم ملی تشکیل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدرضا داورزنی در پایان نشست هیات رئیسه فدراسیون درباره مباحث مطرح شده در این نشست، افزود: فدراسیون والیبال برنامه‌های نیمه دوم سال خود را برای برگزاری لیگ‌ها و مسابقات قهرمانی کشور در دو گروه مردان و بانوان تدوین کرده است.
وی در تشریح اقدامات انجام شده برای مسابقات والیبال داخلی، تصریح کرد: پروتکلی را برای برگزاری مسابقات با هماهنگی فدراسیون پزشکی ورزشی آماده کردیم و از طریق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح کردیم و تصویب شد مسابقات والیبال با رعایت این پروتکل‌ها برگزار شود.
رئیس فدراسیون والیبال با یادآوری اینکه در ۶ ماه گذشته فعالیت‌های والیبال متوقف شده بود، گفت: این روند اگر ادامه پیدا می‌کرد، بازیکنان والیبال ایران دچار افت شدیدی از نظر آمادگی جسمانی، فنی و روحی و روانی می‌شدند و این موضوع در سال منتهی به المپیک اصلا خوب نیست. کشور‌های دیگر هم در حال تلاش برای شروع مسابقات داخلی و آماده‌سازی بازیکنان برای حضور شایسته در رویداد‌های مهم ورزشی پیش رو از جمله المپیک هستند.
وی ادامه داد: بنابراین شروع مسابقات داخلی اهمیت زیادی دارد و بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، لیگ برتر مردان از ۱۹ شهریور، لیگ دسته یک مردان از اوایل مهرماه و به تدریج دیگر لیگ‌ها و مسابقات در گروه مردان و بانوان شروع خواهد شد.
داورزنی با یادآوری این که والیبال ایران در ۱۰ تا ۱۵ سال گذشته آرمان و اهدافی داشته است، گفت: والیبال هیچ موقعی بدون آرمان نبوده و نخواهد بود. اگر روزی آرمان والیبال ایران قهرمانی آسیا و یا راه‌یابی به المپیک بود، در حال حاضر آرمان والیبال قرار گرفتن در بین چهار تیم برتر المپیک است. این موضوع یکی از بحث‌هایی بود که در هیات رئیسه مفصل درباره آن بحث شد.
وی تاکید کرد: همه اعضای هیات رئیسه فدراسیون والیبال به داشتن آرمان برای این رشته ورزشی اتفاق نظر داشتند تا برای رسیدن به آن، بجنگیم و تلاش کنیم. قرار گرفتن در بین چهار تیم برتر المپیک، به نوعی آرمان مردم ایران نیز هست و همه افرادی که در والیبال کار می‌کنند، باید این باور را داشته باشند تا تحقق یابد.
رئیس فدراسیون والیبال تاکید کرد: من یقین دارم ملی‌پوشان والیبال نیز برای تحقق آرمان این رشته ورزشی ایران تلاش خواهند کرد. سخت است، اما اگر باور داشته باشیم، با تلاش و کوشش به آن خواهیم رسید.
وی ادامه داد: طبیعی است بر اساس این آرمان باید تعیین کنیم که با کدام مربی می‌توانیم به هدف خود دست یابیم؛ بنابراین هیات رئیسه فدراسیون والیبال تصویب کرد که کمیته فنی برای انتخاب سرمربی تشکیل شود تا با استفاده از نظرات کارشناسان و پیشکسوتان، مربی مدنظر را انتخاب کنیم. انشاالله به زودی این کمیته تشکیل خواهد شد.
دومین نشست رسمی هیات رئیسه فدراسیون والیبال در سال ۹۹ امروز (چهارشنبه) به ریاست دکتر محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال برگزار شد.
در این نشست که به مدت چهار ساعت طول کشید، مهرداد هاشمی، فریبا محمدیان، ناصر میرفخرایی، محمود افشاردوست، وحید مرادی، میلاد تقوی، بهنام محمودی، مهناز شاددل، شهرام عظیمی، مهدی اسلامی، مصطفی کارخانه، هوشنگ عشایری و محمدجواد یزدان‌پناه اعضای هیات رئیسه و کارشناسان دعوت شده حضور داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش عشق به ایران در روستاهای استان سمنان
نصرتی مربی ذوب‌آهن شد
حضور باشکوه مردم گنبدکاووس در راهپیمایی ۲۲ بهمن
کرج جای سوزن انداختن نبود
حضور پرشور مردم خراسان رضوی در راهپیمایی ۲۲ بهمن
آذربایجان غربی؛ حضور مقتدر ملت پیروز در چهل‌وهفتمین سالروز انقلاب اسلامی
انسجام ملی، مهم‌ترین عامل بازدارنده در برابر تهدیدات خارجی است
بازدید وزیر دادگستری از چند واحد صنفی پس از حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اخبار کوتاه کهگیلویه و بویراحمد
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از حضور حماسی هرمزگانی‌ها
بصیرت ملت، مایه شکست و ناامیدی دشمنان
حضور متفاوت مادران همدانی در جشن انقلاب
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در بندرعباس؛ مردم در بزنگاه‌ها متحدتر از همیشه هستند
جلوه های شکوه انقلاب اسلامی در راهپیمایی مردم گرگان از آسمان
آموزش صنایع‌دستی با بهره‌گیری از اساتید پیشکسوت در فارس
حضور پرشکوه روستاییان مازندران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اشتغالزایی و توسعه اقتصادی مهمترین هدف واگذاری اراضی ملی
مردم در ۲۲ بهمن با عشق آمدند و با مطالبه‌گری بازگشتند
شکوه حضور قزوینی ها در قاب تصویر جشن انقلاب، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)