• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۶۵۸۰
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۳:۰۷
بین الملل » اجتماعی
تازه ترین پژوهش ها

ناکافی بودن فاصله اجتماعی ۲ متری برای جلوگیری از ابتلا به کرونا

تازه ترین پژوهش ها نشان می دهد رعایت فاصله ی اجتماعی نزدیک به دو متری برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا کافی نیست.

ناکافی بودن فاصله اجتماعی ۲ متری برای جلوگیری از ابتلا به کرونابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از ان بی سی نیوز، تازه ترین پژوهش ها نشان می دهد رعایت فاصله ی اجتماعی نزدیک به 2 متری برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا کافی نیست.
مدت هاست گفته می شود برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا بین افراد، باید فاصله ی دست کم دو متری در نظر گرفته شود، اما پژوهش اخیر نشان می دهد با توجه به این که در چه شرایطی قرار دارید، شاید این فاصله به اندازه ی کافی برای جلوگیری از انتقال ویروس مناسب نباشد.
نتایج پژوهشی که در مجله ی پزشکی ژورنال در انگلیس منتشر شده نشان می دهد ذرات ویروسی بیماری کووید - 19 تا نزدیک به 8 متر در فضا پراکنده می شوند.
جوزف آلن، کارشناس دانشکده بهداشت عمومی هاروارد گفت: «تمرکز ذرات ویروسی به تدریج افزایش می یابد و توده تشکیل می شود و لذا می تواند افراد را در فاصله ی نزدیک به دو متری که ماه هاست داریم درباره ی آن سخن می گوییم آلوده کند.»
هنگامی که افراد با یکدیگر صحبت، سرفه یا عطسه می کنند دو گونه از ذرات از بدن انسان خارج می شود؛ قطره های تنفسی خیلی زود روی زمین می افتند و بیشتر آنها بیش از دو متر جابجا نمی شوند. اما ذراتی که در هوا پخش می شوند ساعت ها باقی می مانند و تا فاصله ی بیش از 4 متری نیز جابجا می شوند. کارشناسان می گویند اگر به گونه ی دیگری از ذرات که در هوا پخش می شود نیز بیاندیشیم مفید خواهد بود: دود سیگار!
خوزه لوئیس جیمنز، استاد علوم زیست محیطی و شیمی در دانشگاه کلورادو گفت: «هنگامی که دود سیگار از ریه ی فرد سیگاری خارج می شود همچون ذرات قطره ای تنفسی روی زمین نمی افتد بلکه در هوا منتشر می شود و بسته به اینکه در چه وضعیتی قرار می گیرند اقدام های متفاوتی انجام می دهند. اگر فرد در شرایط آب و هوایی و وزش باد باشد، این ذرات خیلی زود پراکنده می شوند.»
استفاده از ماسک هایی که به خوبی از رخنه ی دود سیگار به دستگاه تنفسی افراد جلوگیری می کنند شاید از شستن مداوم دست ها برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا مهم تر هم باشند.
پژوهشگران می گویند سرایت ذرات پراکنده در هوا بازگو کننده ی این مهم است که چرا در گردهمایی هایی که در فضای باز برگزار می شود میزان آلوده شدن به ویروس کرونا بسیار کم است.
به گفته ی جوزف آلن، یکی از بزرگترین عناصر خطری که این ویروس به همراه دارد، ساعاتی است که افراد در محیط های بسته سپری می کنند، به گونه ای که تقریبا همه ی موارد گسترش بیماری کووید-19 بین سه تا چهار نفر در محیط بسته اتفاق افتاده است.
به همین علت است که موضوع تهویه ی هوا در داخل هواپیما، اداره ها و مدارس از اهمیت حیاتی برخوردار است. سازمان دیده بان دولتی در آمریکا به تازگی به این نتیجه رسیده است که نزدیک به یک سوم یا 36 هزار مدرسه در سراسر این کشور به بهبود سیستم های تهویه مطبوع هوا نیاز دارند. برخی مناطق در زمینه ی طراحی فیلترهای هوا در حال کار هستند، اما برگزاری کلاس های درس در فضای آزاد راه حلی ساده تر و ایمن تر است.
خوزه لوئیس جیمنز هم گفت چرا گارد ملی برای برپایی چادرهایی اقدام نمی کند که تنها سقف دارند و می توان از آنها در همه ی مدارس سراسر کشور استفاده کرد تا کلیه ی کلاس های دانش آموزان در فضای باز برگزار شود.
کارشناسان بر این باورند که استفاده از ماسک در هر شرایطی، به بهترین شکل از سرایت بیماری کووید-19 به دیگران جلوگیری می کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت نماینده ولی فقیه در استان از مردم برای حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان
راه یابی فیلم کوتاه «آناهیتا» از مشهد به جشنواره بین‌المللی آمریکا
راهپیمایی ۱۳ آبان ، خشم مردم ایران علیه استکبار جهانی
بررسی عملکرد وزارتخانه‌های راه و ارشاد در اجرای برنامه هفتم
بهره برداری از اقامتگاه پرستاری در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس
درخشش دختران ژیمناستیک کار کردستانی در مسابقات کشوری
اجرای حکم اعدام متجاوز به عنف در میناب
آسمانی شدن مادر شهید والامقام حبیب پوررجب در رشت
فردا راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در قزوین
برگزاری المپیاد درون‌مدرسه‌ای ورزشی
حضور دانشجویان فسایی در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا
چهار بازیکن هندبال ایران در بین برترین‌های زیر ۱۷ سال قهرمانی جهان
اعزام دانش آموزان پاتاوه به مناطق عملیاتی جنوب کشور
بهره‌برداری از زمین چمن مصنوعی جایدشت فیروزآباد
کشف ۱۰۰ هزار عدد قرص غیرمجاز در نی ریز
جلسه تسهیل و رفع موانع تولیداستان با هشت دستور کار
اعلام مسیر‌های راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان ۱۴۰۴ در کهگیلویه و بویراحمد
دعوت از مردم برای شرکت در راهپیمایی 13 آبان
تاکید بر شرکت جوانان و نوجوانان در مراسم اعتکاف امسال
اهداء هزار جلد کتاب به زندان دهدشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
تخلیه زباله های صنعتی و ساختمانی در حاشیه رودخانه چالوس و ساحل دریا
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)