• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۶۹۹۱
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۵
بین الملل » تحلیلی
در اعتراض به شرایط نامناسب محیط زیست

آغاز تظاهرات گروه هوادار محیط زیست در انگلیس

یک گروه هوادار محیط زیست در انگلیس به منظور وادار کردن دولت این کشور برای بهبود وضعیت محیط زیست تظاهرات کردند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، جنبش "شورش علیه انقراض" (Extinction Rebellion) که برای بهبود محیط زیست در انگلیس فعالیت می‌کند اعلام کرد از امروز به منظور توجه افکار عمومی و دولت این کشور به وضعیت نامناسب زیست محیطی تظاهرات می‌کند.

درپی همه گیری کووید ۱۹ در انگلیس، برگزاری تجمع‌های عمومی ممنوع اعلام شده است و سازمان دهندگان تجمع‌هایی با بیش از ۳۰ نفر تا ده هزار پوند جریمه می‌شوند.
سازمان دهندگان تظاهرات جنبش "شورش علیه انقراض" اعلام کرده اند از امروز به مدت ۵ روز، در شهر‌های گوناگون انگلیس از جمله لندن، منچستر، باث، بریستول، اگزتر، کاردیف و لیدز، تظاهرات گوناگونی برگزار خواهند کرد. صبح امروز اعضای این گروه بر روی پل‌های شهر‌های اگزتر و باث، پارچه نوشته‌هایی درباره ضرورت تصویب اضطراری اعلام شدن وضعیت آب و هوا و نیز تشکیل مجمع شهروندان در این باره، نصب کردند.
در شهر بریستول نیز دو نفر از زنان عضو گروه جنبش "شورش علیه انقراض"، بر روی یک پل نشسته اند و مانع تردد خودرو‌ها شده اند.
جنبش "شورش علیه انقراض" همچنین اعلام کرده است در شهر‌های انگلیس، اعضای این گروه در انتقاد از عملکرد دولت انگلیس در حفظ محیط زیست، از جمله کم نکردن از تولید گاز دی اکسید کربن، خیابان‌ها را خواهند بست و بر روی خیابان ها، با نصب چادر، اتراق خواهند کرد.
مسوولان این جنبش همچنین گفته اند در اعتراض به آلایندگی هواپیماها، در فرودگاه گتویک لندن، مراسم جشن چای برگزار می‌کنند و در روز سه شنبه هفته آینده که نمایندگان مجلس انگلیس، پس از پایان تعطیلات تابستانی، به مجلس باز می‌گردند، خیابان‌های اطراف این مجلس در لندن را خواهند بست.
دست اندرکاران جنبش "شورش علیه انقراض" گفته اند به علت همه گیری ویروس کرونا و کمبود وسایل نقلیه، تظاهرات بزرگ در لندن را کنار گذاشته اند و از هواداران این جنبش خواسته اند در محلات و شهر‌های خود، به صورت خودجوش، به منظور وادار ساختن دولت انگلیس به اقدامات لازم دست بزنند و تظاهرات کنند.
جنبش "شورش علیه انقراض" به هوادارانش اعلام کرده است صنایع هواپیمایی، بانک ها، صنایع نفت و گاز، پمپ بنزین‌ها و خیابان‌های شهرها، محل‌های مناسبی برای تظاهرات جاری است و تظاهرات در شهر‌های لندن، منچستر و کاردیف، به صورت هماهنگ در روز اول سپتامبر، سه شنبه ۱۱ شهریور برگزار خواهد شد. در روز‌های تعطیل پایان هفته، شنبه و یکشنبه این هفته، قرار است هواداران جنبش "شورش علیه انقراض" با راهپیمایی، بستن معابر، نشستن در خیابان ها، دوچرخه سواری همگانی و اتراق بر روی جاده ها، اعتراض خود را به آسیب‌های محیط زیستی اعلام کنند، اما در همه این تظاهرات، "دوری از خشونت" را رعایت کنند.
این جنبش همچنین خواهان "تظاهرات دیجیتالی" شده و از هواداران خواسته است تا با تلفن زدن به نمایندگان حوزه‌های انتخابیه خود و نیز "نهاد‌های قدرت"، درباره ضرورت اقدام فوری به منظور نجات کره زمین، اقدام کنند.
به گزارش جنبش "شورش علیه انقراض"، تظاهرات در لندن در میدان ترافالگار، کاخ باکینگهام، کلیسای وست مینستر (Westminster Cathedral)، نمایشگاه گالری ملی هنری با نام تیت (Tate Britain) و بازار اسمیث فیلد (Smithfield Market) آغاز خواهد شد. دوچرخه سواری جمعی از شهر برایتون به لندن، تظاهرات علیه گسترش فرودگاه لوتون (Luton) در شمال لندن و اختلال در شدامد خودرو‌ها در خیابان‌ها و نیز قطارها، از دیگر تظاهرات چند روز آینده این جنبش خواهد بود.
جنبش "شورش علیه انقراض" قبلا تهدید کرد اگر دولت انگلیس به سه خواسته این جنبش پاسخ مثبت ندهد، از بازگشایی مجلس این کشور پس از تعطیلات تابستانی، جلوگیری خواهد کرد. جنبش "شورش علیه انقراض" (Extinction Rebellion) در بیانیه خود نوشت: اگر دولت انگلیس به فکر اجرای موثر عدالت نباشد و مراقبت از زندگی مردم را در محور سیاست هایش قرار ندهد، مانع از بازگشت نمایندگان مجلس بر سر کارشان خواهد شد. در بیانیه این جنبش آمده است از اول ماه سپتامبر، ۱۱ شهریور ماه که زمان آغاز دوباره فعالیت‌های مجلس انگلیس است، اعضای این جنبش در آرامش و به صورت مسالمت آمیز، در اطراف ساختمان مجلس حضور خواهند یافت و راه ورود نمایندگان به ساختمان مجلس را خواهند بست مگر این که نمایندگان مجلس انگلیس تعهد دهند ابتدا به سه خواسته این جنبش توجه و رسیدگی کنند.
به نوشته تارنمای جنبش "شورش علیه انقراض"، دولت انگلیس ابتدا باید حالت فوق العاده و اضطراری درباره محیط زیست و شرایط آب و هوایی اعلان و با نهاد‌ها و سازمان‌های محیط زیستی در این باره همکاری کند؛ سپس دولت انگلیس در لایحه‌ای با قید فوریت، به توقف نابودی گیاهان و حیوانات و نیز کاهش آلاینده‌های هوا تا صفر پیش از سال ۲۰۵۰، متعهد شود و آن گاه "مجمع شهروندان" را به منشور اجرای عدالت درباره محیط زیست و آب و هوا، تشکیل دهد.
جنبش "شورش علیه انقراض" که در سال ۱۳۹۷ خورشیدی به همت شماری از دانشگاهیان در انگلیس آغاز شد، برنامه‌های اعتراضی خود را علیه سیاست‌های ضد محیط زیست دولت‌های جهان اجرا می‌کند. اعضای جنبش علیه انقراض معتقدند کشور‌های صنعتی که بیش‌ترین آلاینده‌های کره زمین را تولید می‌کنند و زندگی همه جانداران و گیاهان را به خطر انداخته اند، متناسب با سهم خود در آلایندگی برای کاهش آلاینده‌ها گام بر نمی‌دارند. به گفته آنان این شرایط موجب شده شمار زیادی از گونه‌های مختلف گیاهی و جانوری در جهان ازبین برود و محیط زیست و جان انسان‌ها نیز هر روز بیش‌تر از قبل تهدید می‌شود.
جنبش شورش علیه انقراض تا کنون بار‌ها در شهر‌های مختلف انگلیس از جمله در لندن با بستن خیابان‌ها و پل‌ها مخالفت خود را با انچه که بی توجهی دولت‌ها به محیط زیست خواندند اعلام کردند و اقدام فوری برای نجات کره زمین را خواستار شدند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضبط داور‌های غیرمجاز از مغازه گیاهان دارویی در ارومیه
ثبت‌نام جشنواره امتنان از کارگران و واحدهای نمونه چهارمحال و بختیاری
باد و باران در راه لرستان
ابلاغ دستورالعمل اجرایی ماده (۱۱) قانون احکام دائمی به دستگاه‌های اجرایی
برگزاری جشن تکلیف در شهرستان زهک
دستگیری سارقان قطعات خودرو
کاهش سلطه ترامپ بر حزب جمهوری‌خواه
بانوان فرهنگی علاوه بر انتقال دانش، انسان پروری می‌کنند
تقدیر نماینده ولی فقیه در گلستان از مدیرکل و معاونان صداوسیمای گلستان
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
بررسی مصوبات شورای فرهنگی عمومی استان سمنان
عملیات موفق امداد هوایی در زنجان برای نجات بیمار سکته مغزی
اجرای طرح‌های عمرانی در ۵۵ روستای بخش تخت سلیمان تکاب با حفظ بافت تاریخی
آغاز المپیاد ورزشی در زاهدان
افتتاح سالن ورزشی ریحانه النبی گلشهر
نماینده اروپا: اسرائیل دوام نخواهد آورد
نشست بانوان مدیر استان مرکزی با استاندار
مسابقه عکاسی «هایکو کتاب» در ارومیه برگزار می‌شود
برگزاری مراسم پایانی رویداد ایتاپ هوش مصنوعی در سلامت در اهواز
تشییع پیکر مادر شهیدان محمدی در اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
پرواز ناموفق تهران به بغداد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در دوره سرد سال
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۱ نظر)