• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۷۸۸۶
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۶:۴۲
بین الملل » آمریکا
رقابت های انتخاباتی در آمریکا

اهمیت حضور سیاهپوستان در انتخابات برای دموکرات ها

حضور آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار در پای صندوق‌های رای در انتخابات ریاست‌جمهوری برای دموکرات‌ها مهم است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از بخش فرانسوی‌زبان شبکه تلویزیونی راشاتودی، یک کارشناس مسائل آمریکا گفت: برای دموکرات‌ها مهم است که بتوانند در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار را به پای صندوق‌های رای بکشانند. دیدیه کمبو گفت: مسائل مرتبط با نژادپرستی و خشونت‌های پلیسی، موضوع اصلی کارزار انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا خواهد بود.

وجود خشونت‌های پلیسی در آمریکا، قابل تردید نیست چون می‌دانیم که هرساله ماموران پلیس حدود هزار نفر را می‌کشند. به طور مثال، در مقایسه با فرانسه در جمعیت آماری یکسان این رقم پانزده برابر بیشتر است. رقم بسیار بالایی است. حدود 25 درصد از قربانیان، آمریکایی‌های آفریقایی تبار هستند و این در حالی است که آنان تقریبا دوازده درصد از جمعیت آمریکا را تشکیل می‌دهند. سفیدپوستان زیادی هم توسط پلیس کشته می‌شوند. در نتیجه، هم مشکل نژادپرستی وجود دارد و هم مشکل خشونت. در این زمینه شاهد تقابلی میان دو جناح رقیب هستیم. جناح دموکرات این خشونت‌های پلیسی را برجسته می‌کند و در مقابل ترامپ و محافظه‌کاران عملکرد شهرداران دموکرات را در مقابل تظاهرات‌کنندگان –و به طور دقیق‌تر انفعال فرضی آنان را در مقابل معترضان خشونت‌طلب- زیرسوال می‌برند. ترامپ در این بین خود را به عنوان کاندیدایی معرفی می‌کند که خواستار اجرای قانون و برقراری نظم است.

این کارشناس در ادامه درباره این راهبرد ترامپ و احتمال پیروزی در انتخابات با تکیه بر این راهبرد نیز توضیح داد: در حال حاضر مشکل می‌توان در این باره پیش‌بینی کرد. زیرا این جنبشِ ضد نژادپرستیِ «جان سیاه‌پوستان اهمیت دارد»، ریشه عمیقی در آمریکا دوانده است. پس از شورش و ناآرامی‌های (شهر) فرگوسن در سال 2015، حول مسئله نژادپرستی و خشونت‌های پلیسی آگاهی شکل گرفته است.

اکنون اعتراضات خشونت‌آمیز، امکان دارد منجر به کشاندن قشر متوسط به پای صندوق‌های رای شود. چون که آنان از این بی‌نظمی و آشوب احساس نگرانی می‌کنند و حتی برخی از آنان این اعتراضات را همچون حمله‌ای علیه قشر متوسط می‌دانند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: نفع دموکرات‌ها در این است که رای سیا‌ه‌پوستان را جلب کنند. بیشتر سیاه‌پوستان به دموکرات‌ها رای می‌‌دهند. فقط مسئله این است که آنان به پای صندوق‌های رای بیایند چون معمولا بیشترشان مایل به شرکت در انتخابات نیست. حال اینکه چه کسی در این تقابل بیشترین آرا را از آن خود خواهد کرد، در حال حاضر به سادگی مشخص نیست.
دیدیه کمبو همچنین تصریح کرد: تجمع انتخاباتی جمهوری‌خواهان که هفته قبل برگزار شد، موضع‌گیری بسیار صریحی درباره شهروندان یا شبه‌نظامیانی داشت که سلاح در دست از محله‌های خود در مقابل معترضان دفاع می‌کنند. ما همچنین شاهد اقدام زوجی بودیم که با اسلحه و کلت از خانه خود دفاع کردند. تصاویر این زوج در اینترنت منتشر شد.

آنان به تجمع انتخاباتی جمهوری‌خواهان دعوت شدند و گفتند این ما هستیم که مورد انتقاد قرار گرفته‌ایم در حالیکه فقط از محله خود دفاع و با آشوب مقابله می‌کردیم. در حالیکه تظاهرات‌کنندگان می‌توانند در مصونیت کامل خرابکاری و غارت کنند.
این کارشناس در ادامه درباره خودداری لیگ‌های ورزشی آمریکا از جمله ان‌بی‌ای از ادامه بازی در واکنش به بازداشت جیکوب بلیک-که هدف اصابت هفت گلوله پلیس قرار گرفت- و استقبال باراک اوباما از این حرکت نیز توضیح داد: لیگ ان‌بی‌ای مسابقات ورزشی بسیار محبوب است. در نتیجه موضع گیری آنها در چنین مناقشه‌ای بسیار حائز اهمیت است. نکته جالب آن چیزی است که برای از سرگیری لیگ ان‌بی‌ای مورد مذاکره قرار گرفته است و آن این که ورزشگاه‌ها می‌توانند محل استقرار مراکز رای‌گیری باشند.

مسئله دسترسی به مراکز رای‌گیری یکی از مسائل مهم بوده است. جنجال زیادی بر سر رای‌گیری پستی به وجود آمده است. یک بار دیگر باید گفت که موضوع مهم برای دموکرات‌ها این است که بتوانند آمریکایی‌های آفریقایی تبار را به پای صندوق‌های رای بکشانند. اگر امکان رای‌گیری در یک مرکز دیگر وجود نداشته و آن مرکز بسته شده باشد، با دسترسی به ورزشگاه‌ها رای دادن برای این دسته ساده‌تر می‌شود. در واقع این چیزی است که میان ان‌بی‌ای و مقامات مورد مذاکره قرار گرفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای سرود دختران سلیمانی در پاسارگاد
میهمانی لاله‌ها
برگزاری مسابقات رباتیک دانش آموزی شمال فارس در آباده
شهادت ۲۷ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در نوار غزه
مهدیه اسفراین میعادگاهی برای عاشقان امام زمان عج
بهره برداری از پارک ۴ هکتاری شهر چرام
توانمندسازی جوانان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی در آذربایجان غربی
گلباران مزار شهدا در سراسر گیلان
میهمانی لاله‌ها در خراسان‌شمالی و تجدید میثاق با شهدای انقلاب اسلامی
ترکیب استقلال برای دیدار مقابل شمس آذر
افتتاح و آغاز ۷۳ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان چرام
تلاش برای ثبت جهانی مسجد جامع اشترجان
صادرات ۲ و نیم میلیون کیلوگرم ماهی از مازندران
افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی استان یزد با حضور وزیر صمت
کشف چهار هزار لیتر سوخت فاقد مجوز در نی ریز
صعود شاهین سبزی به جمع هشت نفر برتر اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
کمینه و بیشینه دمای شانزدهم بهمن ماه در سمنان
بارش ۳۵ سانتی متری برف در ارتفاعات چالوس
کتابی با موضوع حفظ وطن
شور و هیجان خرید و فروش در پنجشنبه بازار آق قلا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)