• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۸۷۸۸
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۱
بین الملل » آمریکا
در پي دخالت ترامپ در نحوه اداره شهر پورتلند

انتقاد شدید شهردار پورتلند از مواضع ترامپ

تد ويلر، ترامپ را به تشدید تنفر و دو دستگی در پورتلند متهم کرد و گفت ما چهار سال مجبور بودیم با شما و حملات نژادپرستانه تان زندگی کنیم.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از تلويزيون رويترز، شهردار پورتلند از دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به سبب ایجاد شکاف در جامعه آمریکا انتقاد کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بر اساس این گزارش، تد ویلر شهردار پورتلند روز یکشنبه یک سری حملات تند به دونالد ترامپ کرد، زیرا به عقیده او، ترامپ در حال تحریک خشونت‌ها در شهرش است. ترامپ هم در توئیت هایش به حملات شهردار پورتلند پاسخ داد.
ترامپ آخر هفته با ارسال چندین توییت از تد ویلر شهردار دموکرات پورتلند انتقاد کرد و بار دیگر از او خواست از نیرو‌های انتظامی فدرال درخواست کمک کند.
ویلر، ترامپ را به تشدید تنفر و دو دستگی در پورتلند یک روز پس از کشته شدن یک فرد بر اثر اصابت گلوله در اعتراضات این شهر متهم کرد.
ویلر گفت: "من همراه رئیس پلیس و دادستان منطقه‌ای در اینجا ایستاده ام تا خشونت را محکوم کنم. فاجعه‌ای که شب گذشته رخ داد را نمی‌توان تکرار کرد. همه ما باید علیه خشونت موضع بگیریم و مهم نیست که شما چه کسی هستید و رویکرد‌های سیاسی شما چیست. همه ما باید خشونت را متوقف کنیم. رئیس جمهور ترامپ! ما چهار سال مجبور بودیم با شما و حملات نژادپرستانه تان علیه مردم سیاهپوست زندگی کنیم. ما خیلی زود متوجه رویکرد‌های جنسیت گرایانه شما علیه زنان شدیم. ما مجبور بودیم کلیپی از شما ببینیم که در آن یک مرد معلول را مسخره می‌کنید. ما مجبور شده ایم به حملات ضد دموکراتیک شما به روزنامه نگاران گوش دهیم. ما توئیت‌های شما را خوانده ایم که طی آن شهروندان خصوصی را تا حد دریافت تهدید به مرگ مورد انتقاد قرار داده اید. ما شاهد حملات شما به مهاجران بوده ایم. ما شاهد بوده ایم که شما به مکزیکی‌ها برچسب متجاوز زدید. ما شنیدیم که شما گفتید جان مک کین یک قهرمان نبود، زیرا او اسیر جنگی بود و اکنون شما در حال حمله به شهرداران دموکرات و نهاد‌های دموکراتیکی هستید که آن‌ها از زمان تأسیس این کشور به آن خدمت کرده اند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آقای رئیس جمهور، آیا به طور جدی تعجب می‌کنید چرا آمریکا برای نخستین بار طی چند دهه شاهد این مقدار خشونت است؟ این شما هستید که نفرت و تفرقه ایجاد کرده اید. این شما هستید که به نام افراد سیاهپوستی که به دست مأموران پلیس کشته شده اند، اشاره نکردید. این شما هستید که ادعا می‌کنید برتری طلبان سفیدپوست افراد خوبی هستند. کارزار شما بسیار ضد دموکراتیک است، زیرا شما همه نوع اقدامی برای ایجاد نفرت در کشور زیبای ما انجام داده اید. شما سعی کرده اید بیش از هر چهره دیگری در تاریخ معاصر ما، سبب ایجاد تفرقه شوید و اکنون شما از من می‌خواهید خشونتی را که شما به ایجاد آن کمک کرده اید، متوقف کنم؟ آنچه آمریکا به آن نیاز دارد این است که جلوي شما گرفته شود تا ما بتوانیم به عنوان شهروندان آمریکایی دور هم جمع شویم و این را به رسمیت بشناسیم که ما افراد سیاه، قهوه ای، سفید و از هر رنگ و رویکرد سیاسی داریم و در کنار یکدیگر بار دیگر می‌خواهیم تحت یک رهبری جدید باشیم که صلح را برقرار کند. ما مردم این کشور بزرگ هستیم.
رئیس جمهور ترامپ، شما صلح و آرامش را برای ما به ارمغان نیاورده اید. شما برای دموکراسی احترام قائل نیستید. شما باید وظیفه خود را به عنوان رئیس جمهور این کشور انجام دهید و من نیز وظیفه خود را به عنوان شهردار این شهر انجام می‌دهم و ما هر دو باید درباره اقداماتی که انجام می‌دهیم، پاسخگو باشیم. "
او افزود: "واکنش من به رئیس جمهور آمریکا و کسی که چهار سال است سبب ایجاد تفرقه و استفاده از زبان تنفر شده این است که اینجا بایستم و بگویم این اقدامی غیرقابل قبول است. ما باید خشونت را محکوم کنیم. ما باید با یکدیگر همکاری کنیم و با نابرابری نهادینه شده در جامعه مان در پورتلند مقابله کنیم، اما رئیس جمهور هم باید در این میان نقش ایفا و به وجود این نابرابری‌های نهادینه شده اعتراف کند و این موضوع را درک کند، اما او طی ۴۸ ساعت گذشته در توئیت هایش به شهرداران دموکرات حمله کرده است. او به کسانی می‌تازد که در تلاش برای یافتن راه حلی برای این خشونت‌ها در جوامع محلی خود هستند. او فرصت جمع کردن ما دور یکدیگر را دارد و می‌تواند در این شرایط دشوار در تاریخ کشورمان به ما کمک کند، اما او در عوض در حال تفرقه افکنی بین ماست. این واکنش من است. برای همین، من قصد دارم کاری را انجام دهم که باید در جامعه محلی خودم با مقامات محلی خودم انجام دهم تا سبب پاسخگویی در ارتباط با اتفاقات روی داده در خیابان‌ها شوم و ممنون می‌شوم که رئیس جمهور به ما کمک کند یا از سر راه ما کنار رود. "
شهردار پورتلند تصریح کرد: "بله، این سنتِ ترامپ است. آقای رئیس جمهور، شما چگونه می‌توانید فکر کنید که اظهار نظر‌های شما کمک کننده است؟ این یک موضع تهاجمی است. این مبتنی بر همکاری نیست. من یقیناً به همکاری باور دارم و قبلا هم گفته ام که شما باید سهم خود را انجام دهید و من هم باید سهم خود را انجام دهم. ما باید پاسخگو باشیم. من فکر می‌کنم این سازنده نیست که به شما بگویم چه کار کنید و جالب نیست که شما به من بگویید چه کار کنم. اما اکنون زمان خوبی است که همه ما در کنار یکدیگر قرار گیریم، دست در دست یکدیگر دهیم و خشونت را محکوم کنیم. ما باید به ایجاد تغییرات و اصلاحاتی متعهد شویم که مردم این کشور خواستار آنند. ما باید با یکدیگر همکاری کنیم. آیا این یک پیام نیست؟ آیا این سازنده نیست که دونالد ترامپ و تد ویلر برای حرکت رو به جلوِ این کشور همکاری کنند؟ چرا ما برای ایجاد تغییر تلاش نمی‌کنیم؟ "
از زمان کشته شدن جورج فلوید شهروند سیاهپوست آمریکایی به دست یک افسر پلیس در مینیاپولیس، پورتلند شاهد برگزاری اعتراضات سه ماهه شبانه بوده است.
تیراندازی روز یکشنبه پس از آن روی داد که بر اساس ویدیو‌های منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی، یک کاروان از حامیان دونالد ترامپ به سوی مرکز شهر حرکت کردند و در آنجا با معترضان مواجه شدند. پلیس از مردم خواست اجازه دهند کارآگاهان کار خود را انجام دهند و در این باره نتیجه گیری نکنند.
ترامپ روز یکشنبه در توییتر نوشت: "مردم پورتلند، مانند همه شهر‌ها و دیگر مناطق کشور بزرگ ما، خواهان برقراری قانون و نظم هستند. تنها راه متوقف کردن خشونت در شهر‌های مملو از جرم که توسط دموکرات‌ها اداره می‌شوند، استفاده از قدرت است! "

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)