• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۹۳۲۴
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۴
بین الملل » آمریکا
در پی تداوم خشونت ها‎،

بایدن: ترامپ عامل تشدید خشونت‌ها در آمریکاست

جو بایدن نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، دونالد ترامپ را به "ترغیب بی پروای خشونت" در واکنش به تیراندازی در شهر پورتلند متهم کرد.

بایدن: ترامپ عامل تشدید خشونت ها در آمریکاست  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از روزنامه واشنگتن،‌ جو بایدن نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، دونالد ترامپ را به "ترغیب بی پروای خشونت" در واکنش به تیراندازی در شهر پورتلند متهم کرد.
در این گزارش به قلم الیسه ویبک آمده است: جو بایدن نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خشونت‌ها در پورتلند در ایالت اورگان را محکوم و دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را به "دامن زدن به تنش‌های مرتبط با انزجار طلبی و تفرقه در جامعه ما" و همچنین "ترغیب بی پروای خشونت" متهم کرد.
بایدن با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: "ما نباید تبدیل به کشوری شویم که با خودمان درگیر جنگ هستیم. " او همچنین گفت: "اما این همان آمریکایی است که رئیس جمهور ترامپ می‌خواهد. این همان آمریکایی است که او به آن باور دارد … این که همه ما در آن از امنیت کمتری برخوردار باشیم، زیرا دونالد ترامپ نمی‌تواند وظایف رئیس جمهور آمریکا را انجام دهد. "
بایدن این واکنش را پس از آن نشان داد که ترامپ صبح روز یکشنبه معترضان عضو جنبش جان سیاه پوستان مهم است را محکوم کرد و آن‌ها را " اراذل و اوباش" توصیف نمود. ترامپ همچنین خواستار سرکوب معترضان از سوی نیرو‌های فدرال در شهر‌هایی همانند واشنگتن و پورتلند شد، جایی که در آن پس از تنش‌ها بین گروه‌های حامی ترامپ و لیبرال‌ها به خشونت کشیده و طی آن یک مرد کشته شد.
ترامپ قبل از ساعت شش صبح حدود ۹۰ مطلب را در توئیتر خود قرار داد یا آن‌ها را بازنشر کرد که شامل شانس او برای انتخاب مجدد، حمله به ایالت‌های تحت مدیریت دموکرات‌ها و مقامات محلی دموکرات در ارتباط با اعتراضات اخیر و همچنین دفاع از اقدامات تهاجمی حامیانش در پورتلند می‌شد که به نظر می‌رسد در حال شلیک گلوله‌های پلاستیکی رنگی و اسپری فلفل به سوی مردم در خیابان‌ها در شنبه شب هستند.
ترامپ در واکنش به ویدئویی منتشر شده توسط مایک بیکر خبرنگار روزنامه نیویورک تایمز که در گزارشی نوشت "حامیان ترامپ به سوی من شلیک کردند", در توئیتر خود اعلام کرد: "پس از ۹۵ روز مشاهده این رویداد‌ها بزرگترین واکنش منفی در پورتلند را می‌توان انتظار داشت. شهردار بی کفایت این شهر اذعان کرد ایده در این باره ندارد که چه اقداماتی انجام می‌دهد. "
ترامپ همچنین نوشت:مردم پورتلند دیگر ناامنی را تحمل نخواهند کرد. شهردار این شهر احمق است. گارد ملی را بیاورید! "
کمی بعد، ترامپ به یک ویدئو منتشر شده در روز شنبه واکنش نشان داد در آن به نظر می‌رسد کاروانی متشکل از صد‌ها خودرو با علائم و پرچم‌های طرفدار ترامپ در حال رانندگی به سمت مرکز شهر پورتلند هستند و ترامپ آن‌ها را "میهن پرستان بزرگ! " خطاب کرد.
ترامپ همچنین در واکنش به ویدئویی که نشان می‌دهد معترضان در حال رویارویی با یک موتورسوار در واشنگتن دی سی هستند در توئیتر خود نوشت شهردار موریل ایی بوزر (دموکرات) باید "یا دی سی را پاکسازی کند یا این که دولت فدرال این کار را برای شما انجام خواهد داد. کافیست! "
ترامپ تلاش‌ها برای بی اعتبار کردن این معترضان را خنثی کرد و رهبران دموکراتیک به سفر روز سه شنبه او به کنوشا در ایالت ویسکانسین واکنش نشان دادند، جایی که در آن جیکوب بلیک ۲۹ ساله سیاه پوست یک هفته پیش پس از آن که یک افسر پلیس به کمر او شلیک کرد، فلج شد. این اتفاق موجی از اعتراضات و ویرانی‌ها را در این شهر در پی داشته است. سه شنبه شب در بحبوحه آشوب‌ها در این شهر دو نفر کشته شدند و کایل ریتن هاوس ۱۷ ساله اهل آنتویچ دستگیر و به قتل متهم شد.
کیت بدینگ فیلد معاون ستاد انتخاباتی جو بایدن صبح روز یکشنبه اعلام کرد: با تشدید اعتراضات علیه خشونت‌های پلیس، ترامپ هم سبب تحریک این خشونت‌ها شده است.
او در گفتگو با شبکه تلویزیونی فاکس نیوز گفت: "او حامیان خود را تشویق کرده است به خیابان‌ها بروند و تهاجمی عمل کنند. " او همچنین گفت: " اگر هرج و مرج، خشونت‌ها و آشوب‌های بیشتری وجود داشته باشد برای این رئیس جمهور بهتر است. او از هر فرصتی برای دامن زدن به تنش‌ها استفاده کرده است. این همان آمریکایی است که ما تحت ریاست جمهوری دونالد ترامپ در آن زندگی می‌کنیم. "
مارک مدوز رئیس کارکنان کاخ سفید، ترامپ را حامی "اجرای قانون و حاکمیت قانون" توصیف کرد. مدوز در مصاحبه با برنامه "میت دِ پرس" گفت: "بیشتر آمریکای تحت مدیریت دونالد ترامپ در آرامش و صلح است. " او افزود: "این یک شهر تحت هدایت دموکرات‌ها در پورتلند است که ما صبح امروز درباره آن صحبت می‌کنیم که روز گذشته دریافت کمک از دولت فدرال را رد کرد. " او خاطرنشان کرد تد ویلر شهردار پورتلند از پذیرش پیشنهاد دونالد ترامپ برای اعزام نیرو‌های فدرال به این شهر خودداری کرد.
سدریک ال ریچموند عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا که رئیس مشترک ستاد انتخاباتی بایدن و رئیس سابق مجمع سیاه پوستان در کنگره است هم در سخنانی گفت ترامپ "باید این لحظه را به خود اختصاص دهد. "
ریچموند در گفتگو با برنامه "میت دِ پرس" گفت مدوز "گفت رئیس جمهور ترامپ از اجرای قانون حمایت می‌کند. " او همچنین گفت: "سوالی که مطرح می‌شود این است که چه کسی از اجرای عدالت حمایت می‌کند؟ چه کسی از نظارت بر قانون اساسی حمایت می‌کند؟ مسئله اجرای قانون یا معترضان مطرح نیست. ما باید از این موضوع اطمینان پیدا کنیم که پلیس در زمانتی که حقوق مردم بر اساس قانون اساسی را نقض می‌کند و زمانی که آن‌ها به سوی افراد سیاه پوست غیر مسلح شلیک می‌کنند، پاسخگوست. "
چاد وولاف سرپرست وزارت امنیت داخلی آمریکا هم مقامات محلی و ایالتی را مقصر دانست و گفت آن‌ها اجازه نمی‌دهند نیرو‌های مجری قانون کارشان را انجام دهند و آن‌ها باید به این خشونت‌ها پایان دهند.
وی در گفتگو با شبکه تلویزیونی‌ای بی سی گفت: "همه گزینه‌ها همچنان روی میز است به ویژه در ارتباط با پورتلند که ما درباره آن صحبت می‌کنیم. " او افزود: "همانطور که می‌دانید رئیس جمهور در این مورد به صورتی واضح صحبت کرده است. ما خوشحال می‌شویم منابع لازم برای پایان دادن به این خشونت‌ها را فراهم کنیم و بار دیگر می‌گویم این خشونت چه از سوی چپ گرا‌ها یا راست گرا‌ها باید پایان یابد. "
وولف در پاسخ به سوالی در برنامه "فیس دِ نیشن" در شبکه تلویزیونی سی بی اس در ارتباط با این که آیا لفاظی‌های ترامپ سبب تشدید خشونت‌ها شده است، گفت: "قطعا خیر. " او مقامات محلی را عامل تشدید "شرایط مرتبط با این بی قانونی و آشوب" دانست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش و راهیابی وزشکار چهارمحال و بختیاری به مسابقات استعداد‌های برتر کشور
افزایش ۱۲ درصدی ارزش معاملات بورس انرژی در دومین هفته آبان
معرفی برترین‌های هفته سوم لیگ برتر پومسه بانوان
دستگیری متخلفان شکار غیرمجاز توسط یگان حفاظت محیط زیست در دنا
آغاز عملیات ساخت نیروگاه ۳ مگاواتی در سفیدسنگ فریمان
شرکت آلومینیوم لامرد پیشتاز در تولید شمش آلومینیوم
عرضه بیش از ۳۵۰ هزار تن محصول در بورس کالا
۷ مصدوم و ۲ فوتی در حوادث رانندگی محور‌های منتهی به آبادان
آغاز ثبت نام وام‌های دانشجویی از امروز
طرح نهضت آسفالت در ۱۰ روستای بویین میاندشت
صعود رن به نیمه نخست جدول
مرد میدان، شهید بسیجی که پیکرش بعد از ۱۱ سال به زادگاهش برگشت
جابه‌جایی بیش از ۶ میلیون تن کالا از مبادی کردستان
نشست حقوق و سینما در موزه هنر‌های معاصر
راه اندازی و فعالیت پایگاه انتقال خون در قائمشهر
جاده شاهان گرماب فریمان آسفالت می شود
تأکید امام جمعه لنگرود بر برنامه‌ریزی هوشمند فرهنگی
ایجاد واحد فرآوری شرط واگذاری معادن
تداوم طرح «مراقب همراه» چندقلو‌ها در قالبی جدید
افتتاحیه بازی‌های همبستگی اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)