• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۹۴۹۸
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۵:۴۴
بین الملل » آمریکا
شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴ انگلیسی گزارش داد

سردبیر نشریه گاردین:ترامپ از خشونت در آمریکا نفع می‌برد

دیوید اسمیت سردبیر نشریه گاردین در مصاحبه با شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴ انگلیسی گفت:ترامپ از خشونت در آمریکا نفع می‌برد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ دیوید اسمیت سردبیر نشریه گاردین در مصاحبه با شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴ انگلیسی گفت: ترامپ از خشونت در آمریکا نفع می‌برد.
در ابتدا مجری شبکه پرسید: ما درباره دو شهر یعنی پورتلند در اورگون و کنوشا در ویسکانسین صحبت می‌کنیم. به نظر شما اوضاع در این دو شهر چگونه است؟
اسمیت: ­یکشنبه شب هم تظاهرات ادامه داشت. در شهر کنوشا هم به دنبال تیراندازی پلیس از پشت سر به یک مرد سیاه پوست و شلیک­۷ گلوله به سوی او که­ جیکوب بلیک نام داشت، سبب ایجاد موجی از خشونت شده است. ما شاهد این وضعیت در هفته گذشته بودیم. ما شاهد حضور نیرو‌های گارد ملی آمریکا در شهر بودیم. وضعیت موجود همچنان پرتنش است. ترامپ اقدام نژادپرستانه را محکوم نکرده است. او همچنین از حضور نیرو‌های نظامی در پورتلند دفاع کرده است. ما شاهد موج قابل توجهی از خشونت به طور مداوم هستیم.
مجری: رئیس جمهور دونالد ترامپ قرار است که روز سه شنبه از کنوشا بازدید کند. آیا از وی در آنجا استقبال می‌شود؟ هدف وی از دیدار از آنجا چیست؟
اسمیت: فرماندار دموکرات ویسکانسین و شهردار کنوشا گفته اند از ترامپ می‌خواهند که به آنجا نرود. آن‌ها از این بیم دارند که حضور ترامپ در آنجا سبب شود که آتش خشونت‌ها گسترده‌تر شود. انتظار می‌رود که شاهد برگزاری تظاهرات ضد ترامپ در دیگر شهر‌های آمریکا باشیم. ممکن است که برخی از طرفداران ترامپ هم از خانه‌های خود خارج شوند. به نظرم ترامپ قصد دارد که از موضوع نظم و حمایت از قانون به عنوان­ حربه‌ای برای پیروزی در انتخابات ماه نوامبر استفاده کند. او در بیشتر سخنرانی‌های خود بر روی این موضوع تمرکز کرده است و توجهی به موضوع شیوع کرونا ندارد. بیش از ۶ میلیون نفر مبتلا شده اند و بیش از ۱۹۰ هزار نفر جان خود را از دست داده اند. در کنفرانس حزب جمهوری خواه در هفته گذشته هم سخن کمی درباره موضوع ویروس کرونا زده شد. او دیشب در سخنرانی خود در برابر ۵۰۰ نفر که بسیاری از آن‌ها ماسک نزده بودند اعلام کرد که اولویت وی نظم و قانون است. او می‌خواهد نشان دهد که دموکرات‌ها در رسیدگی به این موضوع با بی کفایتی و بی مدیریتی رفتار می‌کنند. او می‌خواهد نشان دهد که حزب جمهوری خواه طرفدار پلیس است.
مجری: به نظر شما جو بایدن با این حربه ترامپ چگونه مقابله می‌کند؟
اسمیت: بایدن می‌خواهد نشان دهد که خشونت و غارتگری در کشوری روی می‌دهد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آن است. ما شاهد آن بوده ایم که بایدن خشونت طرفداران ترامپ را محکوم کرده است. در شنبه شب طرفداران ترامپ سوار بر خودرو‌های خود به میان جمعیت در پورتلند هجوم بردند و با شلیک گلوله یک نفر را کشتند. ترامپ در این رابطه پیامی ویدئویی منتشر کرد به گونه‌ای که نشان می‌داد آن را تایید می‌کند. این موضوع سبب خشونت بسیاری شده است. به نظرم بایدن می‌خواهد با این پیام ترامپ که می‌گوید "شما در آمریکا تحت کنترل بایدن در امنیت نخواهید بود" مقابله کند. بایدن اقدامات تفرقه افکنانه ترامپ را محکوم می‌کند. ترامپ هم در برابر تنها به موضوع نظم و قانون اهمیت می‌دهد و اشاره‌ای به کرونا و تاثیر بد آن بر اقتصاد آمریکا نمی‌کند. به نظرم ترامپ از وجود بی نظمی در برخی از ایالت‌ها خوشحال است. او تلاش دارد که با رفتن به کنوشا بر سیاست خود تاکید کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما دوم آذر ۱۴۰۴
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
هفته بسیج، یادآور رشادت‌ها و ایستادگی مردمی‌ترین نهاد انقلاب اسلامی
ادای احترام به مقام شامخ شهید گمنام در بوکان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
خبر‌هایی از برنامه های افزایش ازدواج و تحکیم خانواده در دامغان
«۲۲۲»؛ عددی که در ذهن مردم آبدانان؛ ایستادگی و شهادت، معنا می‌شود
ایست به اتلاف انرژی
امداد رسانی به مصدوم حادثه محور فارسان شهرکرد
راه‌اندازی «گروه‌های سازش محله‌ای» برای پیشگیری از اختلافات در البرز
غیرحضوری شدن مدارس خراسان جنوبی
بسیج بازوی پرتوان نظام اسلامی
پایان چشم انتظاری
مردم هرمزگان در سوگ حضرت زهرا (س)
الحاق زمین و شیرخشک به نوادر روزگار
استقرار یک سایت پرتابل تلفن همراه در منطقه الیت چالوس
آبا مدارس یزد به دلیل آنفولانزا تعطیل می‌شوند؟
برتری دندر در ژوپیلر لیگ با حضور جهانبخش
آلودگی شدید هوا در تهران
سالروز شهادت بانوی آب و آینه حضرت زهرا سلام الله علیها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)