• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۳۰۰۴
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۰
بین الملل » آمریکا
انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا

آغاز انتخابات ریاست جمهوری از طریق پست در کارولینای شمالی

رأی گیری پستی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در کاروليناي شمالي آغاز شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیمابه نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان؛ صبح امروز (جمعه) رأی دادن پستی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در برخی ایالت‌های این کشور آغاز شد. کارولینای شمالی نخستین ایالتی است که برگزاری انتخابات در آن آغاز شده است.
مقامات در این ایالت صد‌ها هزار برگه رأی را با پست برای مردم در این ایالت ارسال کردند.
خبرنگار شبکه گزارش داد رأی گیری آغاز شد. مایکل دیکرسون مدیر برگزاری انتخابات در منطقه مکلنبرگ در کارولینای شمالی در سخنانی گفت: " ما بسیار هیجان زده ایم که این فرصت برایمان فراهم شده است تا زودتر از دیگر ایالت‌ها در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنیم. ".
اما این هیجان با نگرانی‌های بهداشتی همراه شده است. ۶۰ روز تا روز اصلی برگزاری انتخابات باقی مانده است، اما ساکنان کارولینای شمالی از امروز می‌توانند در رأی گیری شرکت کنند.
کارن برینسون از مقامات برگزار کننده انتخابات در سخنانی گفت: «تعداد درخواست‌های برای شرکت در رأی گیری پستی این بار بی سابقه است.»
بیش از ۶۱۸ هزار درخواست برای حضور در رأی گیری پستی در این ایالت ارائه شده است که ۱۶ برابر درخواست‌ها برای شرکت در انتخابات در سال ۲۰۱۶ است. به علت همه گیری کرونا، شمار زیادی از این افراد نخستین بار است که در رأی گیری غیابی حضور پیدا می‌کنند.
«آن مار» از ساکنان شارلوت در سخنانی گفت: "من دوست داشتم تا به صورت حضوری در انتخابات شرکت کنم، اما نمی‌خواهم در عین حال فرصت شرکت در انتخابات را از دست بدهم. "
این در حالی است که رئیس جمهور آمریکا از شهروندان این کشور خواسته است تا دو بار در انتخابات شرکت کنند، موضوعی که مقامات برگزار کننده انتخابات در آمریکا آن را رد کرده و جرم دانسته اند. در همین حال کاخ سفید اعلام کرد رئیس جمهور در تلاش برای ترغیب شهروندان آمریکایی برای ارتکاب جرم نیست. بر اساس قانون برخی از ایالت‌ها تا روز سوم ماه نوامبر می‌توانند فرآیند رأی گیری پستی را انجام دهند.
مایکل بیتزر استاد علوم سیاسی در کالج کاتالوبا در سخنانی گفت: " این روند می‌تواند سبب شود برخی از نامزد‌ها در انتخابات اعلام پیروزی کنند در حالی که نباید چنین کاری انجام دهند. فکر می‌کنم امسال رأی دهندگان و همچنین نامزد‌ها باید این موضوع را بدانند که این ممکن است یک رأی گیری ۲۴, ۴۸ یا ۷۳ ساعته باشد. "
همچنین این احتمال وجود دارد فردی که در شب انتخابات پیشتاز است رئیس جمهور بعدی آمریکا نباشد. اما ترامپ در ارتباط با توانایی اداره پست برای برگزاری انتخابات ابراز شک و تردید کرده است. او در سخنانی گفت: "رأی گیری پستی می‌تواند سبب ایجاد بزرگترین تقلب در تاریخ انتخابات شود. " این در حالی است که اداره پست اعلام کرد توانایی برگزاری چنین حجمی از رأی گیری پستی را دارد، اما نگرانی‌هایی نیز در ارتباط با رساندن به موقع برگه‌های رأی به دست مردم وجود دارد.
مایکل دیکرسون مدیر برگزاری انتخابات در منطقه مکلنبرگ در کارولینای شمالی در سخنانی گفت:​"هر چه زودتر در انتخابات شرکت کنید و حضور در انتخابات را به روز آخر موکول نکنید. "
خبرنگار شبکه گفت در حالیکه سوالات زیادی همچنان وجود دارد,، اما نگرانی‌ها در ارتباط با بازگشت به آشوب‌های ۲۰ سال پیش وجود دارد. هیچ کسی خواستار تکرار آن آشوب‌ها نیست، اما در کارولینای شمالی در ارتباط با این سناریو صحبت می‌کنیم؛ زیرا ممکن است رئیس جمهور ترامپ در شب انتخابات پیشتاز باشد، اما به سبب برگزاری انتخابات پستی ممکن است رئیس جمهور بعدی آمریکا نباشد. تاکنون صد‌ها هزار تن از ساکنان کارولینای شمالی خواستار شرکت غیر حضوری در انتخابات شده اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)