• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۴۲۵۳
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۴
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
در سال ۹۹

افزایش ۳ برابری صدور کد‌های بورسی

معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه از افزایش ۳ برابری صدور کد‌های بورسی در بازار سرمایه خبر داد.

افزایش ۳ برابری صدور کد‌های بورسیبه گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صداو سیما به نقل از سمات، آقای علیرضا ماهیار گفت: تعداد افرادی که در سال ۹۸ فقط یک معامله داشتند دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر بوده که این رقم در سال ۹۹ به بیش از هشت میلیون نفر رسیده است.
معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه ادامه داد:در خصوص تعداد کد‌های بورسی صادر شده افزود: تا پایان سال ۱۳۹۸ حدود یازده میلیون و ۶۶۵ هزار کد بورسی در بازار سرمایه صادر شده بود درصورتیکه از ابتدای سال ۹۹ تا امروز که حدود ۵.۵ ماه از سال می‌گذرد افزایش سه برابری را در میزان کد‌های صادر شده شاهد هستیم.
وی اضافه کرد: تعداد افرادی که در سال ۹۸ فقط یک معامله داشتند دومیلیون و ۸۰۰ هزار نفر بوده، اما این رقم در سال ۹۹ به بیش از هشت میلیون نفر رسیده است.
معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه گفت: سهامداران برای مشاهده سبد معاملاتی (پرتفوی) سهام عدالت خود می‌توانند به سامانه sahamedalat.ir مراجعه کنند.
وی افزود: افرادی که شماره تلفن یا شماره شبای آن‌ها ایراد دارد می‌توانند به این سامانه مراجعه کنند و یا با شماره ۱۵۹۶ تماس بگیرند تا امروز بیش از ۳.۵ میلیون نفر شماره تلفن خود را در این سامانه تغییر داده اند.
معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی در خصوص احراز هویت سهام داران از اول سال ۹۹ ادامه داد: حدود ۱۹ میلیون و هشتصد هزار نفر تاکنون از طریق درگاه‌های بانکی، پیشخوان دولت و سامانه سجام احراز هویت کرده اند که از این میزان سه میلیون و ۸۰۰ مورد مربوط به تهران، یک میلیون و پانصد مورد برای اصفهان و یک میلیون مربوط به استان خراسان جنوبی می‌شود.
ماهیار درباره سامانه آنلاین سجام گفت: این سامانه از ابتدای سال ۹۹ تغییرات چشم گیری داشته است که می‌توان به روند آسان سازی احراز هویت، برگزاری مجامع به صورت آنلاین و پرداخت سود شرکت‌های سرمایه گذاری حاضر در بازار سرمایه اشاره کرد.
وی در باره انتخاب هیئت مدیره شرکت‌های سرمایه گذاری استانی از طریق مجامع افزود: مجامع اول این شرکت‌ها باید با حضور پنجاه درصد سرمایه گذاران تشکیل شود که فعلا به تعویق افتاده است، اما از آنجایی که رشد خوبی در حضور سرمایه گذاران شاهد هستیم امیدواریم ظرف یک یا دوماه آینده این مجامع این شرکت‌ها برگزار شود؛ که اولین آن‌ها مربوط به استان خراسان جنوبی می‌شود.
معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی در خصوص کارکرد این شرکت گفت: وظیفه بررسی پیش و پس از معاملات ۴ بورس فعال کشور، عملیات ریجستری، ثبت و نگهداری، فراهم سازی زیر ساخت‌های سهام عدالت و توزیع سود شرکت‌های حاضر در بورس که به بیش از ۳۲ شرکت می‌رسد بر عهده شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه است.
ماهیار افزود: درگاه ذی نفعان شرکت سپرده گذاری یکی دیگر از خدماتی است که شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه به به سرمایه گذاران ارائه می‌دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)