• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۹۰۹۱
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۸
اقتصادی » صنعت

۲ اقدام مهم شرکت فولاد مبارکه برای حمایت از سهامداران

معاون سرمایه گذاری و امور شرکت‌های فولاد مبارکه: این شرکت در راستای سیاست‌های دولت برای حمایت از سهامداران و شرکت‌های سرمایه پذیر، ۲ اقدام مهم انجام داد.

۲ اقدام مهم شرکت فولاد مبارکه برای حمایت از سهامدارانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، آقای غلامرضا طاهری با بیان این مطلب افزود: با توجه به روند منفی هیجانی ایجاد شده در بورس طی هفته‌های اخیر –که منجر به ایجاد فضای نامطمئن در جامعه سهامداران حقیقی و درنتیجه، خروج نقدینگی از این بازار شده است- شرکت فولاد مبارکه نسبت به حمایت از سهام داران خود و شرکت‌های سرمایه پذیر اقدام کرد.
وی اضافه کرد: در نخستین اقدام، با توجه به صدور مجوز خرید سهام خزانه، پیگیری برای دریافت مصوبه از هیئت مدیره شرکت، توسط معاون اقتصادی و مالی فولاد مبارکه در دستور کار قرار گرفت و این موضوع براساس دستورالعمل افشای اطلاعات با اهمیت، طی اعلامیه شفاف سازی در سامانه کدال، اطلاع رسانی شد.
معاون سرمایه گذاری و امور شرکت‌های فولاد مبارکه با اشاره به اقدام دیگر این شرکت برای حمایت از بازار سرمایه تصریح کرد: حمایت از سهام شرکت‌های موجود در پرتفوی شرکت فولاد مبارکه (سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات، فولاد هرمزگان و سرمایه گذاری توکا فولاد) به فراخور فضای حاکم بر آنها، گام دیگر حمایتی بود.
وی افزود: این شرکت ضمن همراهی هوشمندانه و مقتدرانه با خریداران سهام این شرکت ها، برای ایجاد آرامش در فضای معاملاتی سهام شرکت‌های مذکور و رفع نگرانی جامعه سهامداران تلاش کرد.
طاهری با اشاره به نتایج حاصل از اقدامات حمایتی صورت گرفته، ادامه داد: انتشار خبر مربوط به پیگیری مجوز خرید سهام خزانه در بازار، سبب تقویت جو اعتماد و ایجاد فضای خوش بینی و در نتیجه افزایش تقاضای خرید سهام شرکت فولاد مبارکه در قیمت‌های منفی روز جاری شد. این موضوع در نهایت منجر به ثبت قیمت سهام شرکت در درصد‌های مثبت شد.
وی گفت: با تغییر روند ایجاد شده در سهام سایر شرکت‌های معدنی و فولادی همه شرکت‌های پرتفوی گروه فولاد مبارکه در کنار سهام این شرکت، روز جاری را سبزپوش به پایان رساندند.
معاون سرمایه گذاری و امور شرکت‌های فولاد مبارکه با اشاره به پیشنهاد تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک افزود: در کنار اقدامات یاد شده، اجرای پیشنهاد ایمیدرو مبنی بر تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک شرکت‌های بزرگ معدن و صنایع معدنی با سرمایه ۳۰۰ هزار میلیارد ریالی، حمایت‌های بیشتر از سهامداران را به دنبال خواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آزردگی مشترکان تلفن ثابت از افزایش ۵۰ درصدی آبونمان
هوای پایدار و افزایش دما در بیشتر مناطق کشور
مسئولیت سوءاستفاده از سیم کارت برعهده مالک است
برگزاری اردو‌های انتخابی تیم فوتبال نوجوانان در تهران
بازدید  والی هرات از پارک علم و فناوری خراسان رضوی
ساماندهی مراسم اربعین باوجود شرایط جنگی از دستور کار وزارت کشور خارج نشد
الحاق سه هزار هکتار زمین به شهر‌های جنوبی سیستان و بلوچستان
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است
بهبود خواص محصولات صنایع مختلف با نانوذرات کربنات کلسیم ایرانی
آغاز مرمت آب‌انبار تاریخی تدین در سمنان
اختصاص ۹۵۰ میلیارد ریال برای طرح های خدمت‌رسانی به جامعه هدف بهزیستی
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی ودمایی هرمزگان ۳۰ تیر
تشییع مادر شهید نصیری در هرچگان
طول شبکه گاز خراسان جنوبی از ۱۵ هزار و ۶۰۰ کیلومتر عبور کرد
هوای ناسالم مشهد در ۳۰ تیرماه، برای دومین روز پیاپی
۱۵ نفر در خراسان شمالی به اتهام نشر اکاذیب تحت پیگرد قرار گرفتند
همه مدارس غیردولتی به استاندارد‌های مدارس تراز نزدیک شوند
کشف کلاهبرداری‌های اینترنتی در آباده
خرید تضمینی بیش از ۲۷۹ هزار تن گندم و ۳۹۰۰ تن کلزا از کشاورزان آذربایجان غربی
تداوم هوای گرم در قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)