• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۹۴۴۱
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۹
ورزشی » فوتبال و فوتسال
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس:

واکنش به صحبت‌های جنجالی شجاع خلیل زاده و جدایی علیپور

عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: خلیل‌زاده دو سال دیگر قرارداد دارد، نمی‌توانیم فقط شرایط یک نفر را در نظر بگیریم.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ علی رغبتی در گفتگو با رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس، در ارتباط با مسائل روز تیم و باشگاه و بعضی موضوعات مطرح شده، توضیحاتی را ارائه کرد.
وی ابتدا درباره اظهارات شجاع خلیل‌زاده گفت: از مسائلی که مطرح شده است تعجب می‌کنم. اظهارات وی به شوخی می‌ماند تا واقعیت. آقای خلیل‌زاده در یکی، دو هفته‌ای که باشگاه به شدت درگیر نقل و انتقالات و رفع نیاز‌های تیم با توجه به فاصله کم تا لیگ قهرمانان بوده است، مراجعه کرد، دو، سه جلسه غیر رسمی هم داشتیم. آقای خلیل‌زاده کل امور قراردادی خودش را به مدیر برنامه سپرده است و جلسه رسمی با وی برگزار می‌شود. این مواردی که درباره دستور وزارت ورزش عنوان شد، صحت ندارد.
عضو هیات مدیره پرسپولیس، ادامه داد: نهاد‌های نظارتی در باشگاه‌هایی مثل پرسپولیس که دولتی است، مستقر هستند. روی مسائل مالی و قرارداد‌ها نظارت دارند. برای هر قرارداد، باید توجیه و توضیح وجود داشته باشد، ولی این طور که او مطرح کرده نیست.
او ادامه داد: با مدیر برنامه خلیل‌زاده هم دو جلسه رسمی داشتیم که آخرین آن سه شنبه بود. پیشنهاد خودشان را مطرح کردند. تصمیم درباره این پیشنهاد را یک نفر انجام نمی‌دهد. باید در هیات مدیره مطرح شود. هیات مدیره هم که نمی‌تواند یک نفر را در نظر بگیرد. باید بازیکنان دیگر را هم لحاظ کند. باید یک تصمیم برای همه بچه‌ها بگیریم. این مساله به زمان بیشتری نیاز دارد و بعد از لیگ قهرمانان برای آن تصمیم می‌گیریم. با عجله و با فشار که نمی‌شود این کار را انجام داد.
رغبتی خاطر نشان کرد: آقای خلیل‌زاده تا دو سال دیگر قرارداد دارد و دوباره درباره مفاد قرارداد بحث وجود دارد. در فاصله کوتاه تا رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا که جای این حرف‌ها و تمدید نبود، با این وجود جلسه رسمی با مدیربرنامه وی داشتیم. ما در این زمان کم باید مسائل روی زمین مانده و رفع نیاز‌های اضطراری تیم در حوزه بازیکن را بر طرف می‌کردیم. نمی‌توانستیم این‌ها را رها کنیم. بعد از آسیا فرصت کافی برای این مسائل وجود دارد تا به آن ورود کنیم و اکثر بازیکنان هم مدیربرنامه رسمی دارند.
وی خاطر نشان کرد: در کنار تمام این موارد باید توجه داشت که در بعضی موارد بند‌های فسخ قرارداد وجود دارد. بعضی بازیکنان با اصرار و فشار خواهان اضافه شدن این بند به قرارداد می‌شوند. مفهوم چنین بندی آن است که هر قدر هم مدت قرارداد، طولانی شود، یک ساعت بعد از قرارداد اگر شرایط، فراهم شود، می‌توانند بروند. بعضی هم برای تمدید خواهان، تسهیل شرایط مربوط به بند جدایی می‌شوند که در عمل می‌تواند باعث کاهش مدت همکاری هم بشود. چنین تمدیدی فاقد ارزش واقعی است.
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: در خصوص آقای علیپور هم، باید این نکته را عرض کنم که برای ما مشخص شد هدف نهایی ایشان، بازی در اروپا است. او سال قبل هم درخواست داشت که به بعضی پیشنهاد‌های خارجی‌اش پاسخ بدهد که در آن زمان با توجه به شرایط اضطراری باشگاه، مخالفت شد. قرارداد وی در زمان مدیر وقت بدون تمدید از نظر رقمی افزایش پیدا کرد. در طول فصل هم آقای علیپور چند بار برای تمدید قرارداد، دعوت شد که از سوی وی موکول به آخر فصل شد با این قول که اولویت با پرسپولیس خواهد بود. باشگاه برای تمدید، پیشنهاد خوبی را مطرح کرد و در چند مرحله، رقم را افزایش دادیم، ولی آخرین صحبت وکیل وی این بود که مساله علیپور پول نیست و می‌خواهد فوتبال خود را در اروپا ادامه بدهد.
او گفت: از خبر‌ها هم بر می‌آید که پیش نویس قرارداد امضاء شده است. این توافق‌ها هم که یک شبه نمی‌شود. زمان می‌برد. قطعا برای همین چند روز نیست و در این شرایط کرونا، زمان بیشتری هم نیاز بود و این نشان می‌دهد او واقعا دنبال رفتن به اروپا بوده است. این هم طبیعی است که بازیکن بخواهد در اروپا بازی کند. این موقعیت برای هر کسی پیش نمی‌آید. بازیکن هم باید به آینده حرفه‌ای و زندگی خود فکر کند. علیپور هم در مدتی که بود خیلی تلاش و کمک کرد و می‌خواستیم برای فصل بعد هم این‌طور باشد.
عضو هیات مدیره باشگاه در پایان، تصریح کرد: این روز‌ها کسانی به بستن قرارداد‌ها یا عدم تمدید ایراد می‌گیرند که در زمان خودشان به رقم قرارداد‌ها اضافه شد بدون آن‌که متقابلا امتیازی بگیرند یا قرارداد را تمدید کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
۵ مصدوم در اثر انفجار گاز شهری در یک مجموعه مسکونی در اهواز
۲ هزار کلاس جدید برای دانش آموزان تهرانی در دست احداث است
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
تقدیم تندیس یادبود شهید دریاقلی سورانی به خانواده شهید حاجی‌زاده
استمرار جوی پایدار در آبادان و خرمشهر
تربیت نسل آینده مدیران شهری در مدارس دارالمؤمنین تهران
ساماندهی رودخانه بالد در شهرستان اردل
معدوم‌سازی بیش از ۴ تُن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در شفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
استعفا در شرایط حساس
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
دستور عارف برای بررسی سانحه سرویس مدارس در پایتخت
سینمایش «مجنون» روی صحنه می‌رود
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)