• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۱۳۲۹
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۶
آذربایجان شرقی » اجتماعی

لزوم سامان‌دهی روستای کندوان با ابزارهای تشویقی

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌ شرقی بر سامان‌دهی روستای تاریخی کندوان با ابزارهای تشویقی و بازدارنده تأکید کرد.

لزوم سامان‌دهی روستای تاریخی کندوان با ابزارهای تشویقیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی ، جواد رحمتی در جلسه شورای راهبردی روستای تاریخی کندوان با تأکید بر لزوم رعایت ضوابط بافت تاریخی در روستای کندوان، خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت و جایگاه روستای تاریخی کندوان در ابعاد ملی و بین‌المللی آسیب‌شناسی مشکلات موجود و همچنین رعایت ضوابط بافت تاریخی در این روستا امری ضروری است.
وی ادامه داد: کران‌های دستکند به عنوان ویژگی منحصربه‌فرد این روستا بوده و نگه‌داری از آن‌ها وظیفه‌ای عمومی برای اهالی روستا و همچنین دستگاه‌های مرتبط است.
وی با بیان اینکه ظرفیت‌های زندگی ساکنان این روستای تاریخی باید تقویت شود، افزود: کاهش نرخ جمعیت این روستا نشان‌دهنده کافی نبودن ظرفیت‌های لازم برای زندگی و تمایل به مهاجرت به شهر است، بنابراین باید با حداکثر توان ظرفیت‌های لازم برای اشتغال متناسب با هویت روستا وزندگی در آن برای روستائیان فراهم شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی بررسی و رسیدگی به وضعیت ساخت‌وسازهای ناهمگون با بافت تاریخی را از مهم‌ترین برنامه‌های لازم‌الاجرا شورای راهبردی روستای کندوان عنوان کرد و گفت: با توجه به اجرای برخی ساخت‌وسازهای غیراصولی در بافت این روستا، لازم است تا دستگاه‌های ذی‌ربط برای حذف ساخت‌های غیرمجاز با برنامه‌ریزی کارآمد اقدام کنند.
رحمتی بر لزوم حذف خودرو از روستای کندوان تأکید کرد و افزود: ایجاد پارکینگ در ورودی روستای کندوان باید به یکی از مهم‌ترین سیاست‌های شورای راهبردی این روستا تبدیل شود، چراکه با تردد بیش‌ازحد خودروها در این روستا، بافت تاریخی آن بیش‌تر در معرض آسیب و تخریب قرار خواهد گرفت.


مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با بیان اینکه حفظ اصالت و تمامیت روستای کندوان از مهم‌ترین اهداف این اداره کل است، ادامه داد: روستای کندوان از جمله روستاهایی است که تنها دو مورد مشابه در دنیا دارد و این وظیفه همگانی ما است تا تمام تلاش‌ها، اقدامات و توجه خود را در راستای تقویت ظرفیت‌ها، رفع مشکلات و نهایتاً ثبت جهانی این اثر منحصربه‌فرد، معطوف کنیم تا با برنامه‌ریزی و اجرای دقیق آن بتوانیم در مسیر تحقق این هدف گام‌های مؤثری برداریم.
احمد حمزه زاده به مقابله صریح و جدی با ساخت‌وسازهای غیر غیرمجاز در بافت این روستای تاریخی تأکید کرد و گفت: متأسفانه تاکنون مقابله با ساخت‌های غیرمجاز از سوی دستگاه‌های مرتبط به‌طور جدی پیگیری نشده و لازم است برای حفظ اصالت و هویت معماری این روستای تاریخی در اسرع وقت با تبیین برنامه‌ای کارآمد و تعریف ابزارهای تشویقی نسبت به تقلیل و حذف ساخت‌های غیرمجاز اقدام شود.
وی با بیان اینکه این اداره کل و پایگاه میراث فرهنگی روستای کندوان نظارت مستمر بر وضعیت کران‌های دستکند این روستا دارد، حفظ اصالت و کالبد این میراث بی‌بدیل را منوط بر همکاری و مشارکت تمام دستگاه‌های مرتبط اعم از بخشداری، دهیاری، شورای راهبردی و بنیاد مسکن در این امر دانست.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( سوم دی ماه۱۴۰۴)
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
متوسط پرشدگی مخازن سد‌های آذربایجان شرقی ۱۹ درصد است
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کشف برنج احتکاری در لنگرود
نمایش توانمندی فضایی کشور با پرتاب ۳ ماهواره
تدوین طرح جامع حمل‌ و نقل تبریز و حومه
آغاز فصل تازه همکاری‌های اقتصادی البرز و اقلیم کردستان عراق
روند اجرای طرح‌های حمایتی مسکن در ۱۰۸ شهر استان
پیش بینی غبارآلودگی هوای سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
امروز آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)