• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۱۴۱۸
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۹
قم » سیاسی
در پی عادی سازی روابط دولت بحرین با رژیم صهیونیستی؛

بیانیه رهبر شیعیان بحرین در محکومیت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی

آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر نهضت اسلامی بحرین: عادی سازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی اقدامی شوم است که با به عرصه آمدن اراده، قدرت و حاکمیت ملت‌ها ساقط خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکزقم، بیانیه آیت الله عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین در محکومیت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستیدر پی عادی سازی روابط بین کشورهای عرب خلیج فارس خصوصا بحرین با رژیم صهیونیستی آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین با صدور بیانیه ای این اقدام شوم دولت های دست نشانده عربی خلیج فارس را محکوم کرد.
متن بیانیه به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
همه رژیم‌های حاکم عربی که برای سازش با دشمن صهیونیستی اقدام کرده و یا می‌کنند به خوبی می‌دانند که این سازش برخلاف خواست شرع الهی و بر خلاف اراده ملت‌های امت اسلامی بوده و برآورده ساختن خواست آمریکا و اسرائیل و همسویی با اراده آن‌ها است، و این در حالیست که از زیان‌های بسیار این اقدامات برای این امت و همچنین از دشمنی اسرائیل و آمریکا با امت مطلع هستند؛ و سبب جز این نیست که نظام‌های حاکم به طور مطلق میلی به عدالت با ملت‌ها ندارند و می‌خواهند سلطه را به طور کامل و هر امتیاز و فرصتی را به چنگ آورند. آن‌ها سرسپردگی به آمریکا و اسرائیل را که در تناقض با منافع اسلام و امت اسلامی است را راهی برای سلطه گری بیشتر بر ملت‌ها و خفه کردن آن‌ها می‌دانند.
نظام‌هایی که اراده و خواست آن‌ها برخلاف اراده ملت‌ها است و تصمیم دارند دارایی‌های کشور‌ها را در دست گیرند و سلطه مطلقه بر مردم داشته باشند و تفکر آن‌ها را ساقط کنند، راهی ندارند جز اینکه کسانی را که زیر سلطه خود هستند تضعیف کنند، وجود آن‌ها را به حاشیه برند، ذلت را بر آن‌ها تحمیل کنند و بین آن‌ها تفرقه ایجاد کرده و هرآنچه را که باعث نهضت و قیام آن‌ها شود تعقیب کرده و از بین ببرند.
وهرگاه بخواهند که ملتی را در سیاست‌های داخلی و خارجی کشور مثل گاو و گوسفند (گله) رام کنند، اراده آن را سست و ساقط کرده، هرآنچه دارد را از او گرفته و یا اینکه لا اقل خسته اش می‌کنند و یا با بحران‌ها سرگرمش می‌کنند تا مطمئن شوند از داخل انگیزه‌ای برای شوریدن و قیام نداشته باشد.

سازش با اسرائیل اقدامی نحس وشوم و هشداری برای بروز شری آشکار برای امت است.
کسی که برای تضعیف تو تلاش می‌کند نمی‌توانی به او برای نهضت و بیداری خویش امیدی داشته باشی و کسی که می‌کوشد تا شما را در مشکلات غرق کند نمی‌تواند تو را از آن‌ها برهاند.
بپاخواستن از شرایط بد و ناگوار نیازمند تلاش‌های بی وقفه است که در عین حال مستلزم صبر شدید می‌باشد.
کسی که بپاخواستن از زمین پستی و سرافکندگی و پرواز به سوی آسمان عزت و کرامت را سخت بشمرد، ذلت رهایش نخواهد کرد ((ولا یغیر الله ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم))، ((خدا حال هیچ قومی را دگرگون نخواهد کرد تا زمانی که خود آن قوم حالشان را تغییر دهند)).
ملت‌های امت اسلامی اگر می‌خواهند به مرحله‌ای از خودساختگی برسند که با ارزش شمرده شوند نباید از سیاست‌های کشور خود غافل شوند و باید اراده وخواست آن‌ها در امور کشور و در سیاست‌های داخلی و خارجی محترم شمرده شود.
سازش، عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی که امروز ملت‌های امت اسلامی با آن مخالفند حتی اگر امروز قدم راست کند- فردا حتما سرنگون وساقط خواهد شد. این اتفاق هنگامی رخ خواهد داد که ملت‌ها وزن موثر خواست و اراده شان را به عرضه در آورند و آن را برای قدرت و حاکمیت خود به کنشگری برسانند.
دیروز امارات و امروز بحرین و فردا کشور سوم و چهارم در باتلاق سازش با دشمن صهیونیستی و گناه بزرگ آن افتاده و می‌افتند، دلیل آن شکاف بسیار عظیم بین حاکمان و مردم در تفکر، روحیه، اهداف و منافع است چنانکه حکومت‌ها در شکستی روحی بسر می‌برند و می‌خواهند آن را به ملت‌ها تحمیل کنند و ملت‌ها باید علیه این شکست مقاومت کنند.
والسلام علی من اتبع الهدی.
عیسی احمد قاسم

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت هزار و ۵۰ تن انار
عاملان احتمالی آتش‌سوزی الیت تاکنون شناسایی نشدند 
سرمربی پادیاب: مستحق برتری مقابل استقلال بودیم
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
برگزاری سی و دومین دوره رقابت های قرآن و عترت بسیجیان در رودسر
همایش ملی اهدای نشان سیمرغ به کوهنوردان برتر کشور در سمنان
تعطیلی مدارس مشهد، تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
یک پیروزی و یک شکست حاصل تلاش نمایندگان فوتسال کردستان
اجرای بیش از ۳۲۰ برنامه هفته بسیج در بهارستان
علی‌نژاد: کشتی موفق‌ترین رشته ما در بازی‌های همبستگی اسلامی بود
منیوحی آبادان متبرک به قدوم شهید ۲۰ ساله دفاع مقدس
رکاب‌زنی دوچرخه سوار سقزی تا مهاباد
دانشگاه آزاد تهران برنده ضیافت پنالتی‌ها
اوقات شرعی شنبه اول آذر ۱۴۰۴ به افق ارومیه
همیاری آموزش و پرورش و شرکت گاز در طرح همیاران گاز
جشنواره فرهنگی‌- هنری طلاب در ایلام برگزار شد
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
نخستین کاروان راهیان نور سردشت سفر معنوی خود را آغاز کرد
تجلیل از دانش آموزان فعال در حوزه‌های فرهنگی
دستور مادورو برای آمادگی مقابله با خرابکاری سیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)