• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۲۱۹۳
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی

دشمن از اقتدار قوه قضاییه می‌ترسد

معاون قضایی رئیس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب تهران در مصاحبه با رادیو گفتگو، تاکید کرد: دشمن از اقتدار قوه قضاییه می‌ترسد.

دشمن از اقتدار قوه قضاییه می‌ترسدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام محمد امین وحدانی‌نیا، در مصاحبه با برنامه «رویداد» رادیو گفتگو، در ارتباط با برخی از جوسازی‌ها در روز‌های اخیر در ارتباط با قوه قضاییه گفت: تضعیف قوه قضاییه به عنوان رکن اصلی نظام، هدف اصلی دشمن است و دشمن از اقتدار قوه قضاییه می‌ترسد.
وی با بیان اینکه خیلی از هجمه‌ها به قوه قضاییه به خاطر برخورد‌هایی است که این قوه با مفسدان، قاتلان و آشوبگران انجام می‌دهد، در مورد برخی از اظهارنظر‌های مطرح شده در ارتباط با اجرای حکم قصاص متهم به قتل «نوید افکاری» نیز گفت: مجازات قتل، قصاص است و این موضوع در قانون مشخص است، ولی دشمنان به دنبال قهرمان‌سازی و پروژه‌سازی هستند.
وحدانی‌نیا در مورد برخی از اظهار نظر‌ها در ارتباط با مقایسه حکم حبس برای طبری یکی از مقامات سابق قوه قضاییه به اتهام فساد و حکم قصاص برای یک متهم به قتل «نوید افکاری» در شبکه‌های اجتماعی، خاطرنشان کرد: شهروندان عزیز باید به این موضوع توجه داشته باشند که فضای رسانه‌ای و مجازی متاسفانه یکی از زمینه‌های آلودگی فرهنگی است و مردم نباید هر آنچه را که در این فضا منتشر می‌شود، بپذیرند و باید با مجهز کردن خود به سواد رسانه‌ای تحت تاثیر هر گونه خبری قرار نگیرند.
وی با بیان اینکه دو پرونده مورد اشاره با عناوین اتهامی متفاوت با یکدیگر فرق دارند، افزود: یکی از این پرونده‌ها، پرونده قتل بود که حکم آن قصاص است و در پرونده دیگر، دلالی و سوء استفاده از موقعیت صورت گرفته است.
این مقام مسئول در قوه قضاییه با تاکید بر اینکه برای قوه قضاییه باعث افتخار است که با فساد‌های احتمالی در خود قوه نیز به صورت جدی برخورد می‌کند، گفت: جرم یکی از این افراد در این دو پرونده، جرم علیه اموال است و با حکم جرم علیه اشخاص متفاوت است.
وحدانی نیا با بیان اینکه امروز جنگ افکار و روایت هاست و در همین چارچوب بسیار مهم است که مردم با سواد رسانه‌ای بصیرت لازم را در برخورد با این مسائل داشته باشند در پاسخ به این سوال که آیا اعتراضات سال گذشته در پرونده متهم محکوم به قتل موثر بوده است، تصریح کرد: موارد اتهامی در این پرونده مشخص است و بحث قصاص مربوط به قتلی بوده که وی انجام داده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
دریادار ایرانی: می‌ترسیم آمریکایی‌ها از سلاح جدیدمان سکته کنند
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
اهدای جهیزیه به پنج زوج کم برخوردار در ورامین
وقوع سیلاب در محور کرج کندوان
رزمایش باشکوه جان ‌فدا برای ایران امام رضایی در کیش
شهادت جانباز ۷۰ درصد بروجردی «حاج احمد گودرزی»
خیزش گرد و خاک؛هوای اصفهان ۲ درجه گرمتر می‌شود
خانواده شهدای جنگ تحمیلی میزبان پرچم حرم رضوی
آغاز ساماندهی محله‌های پیرامونی حرم رضوی
هشدار سازمان ملل درباره وضع «شکننده» در جنوب لبنان
بیان دیدگاه‌های مردم چهارمحال و بختیاری در پیام همدلی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
طرح رژیم صهیونیستی برای گسترش شهرک‌سازی در جولان اشغالی
ادامه خدمت‌رسانی ایستگاه‌های صلواتی حج و زیارت در میلاد امام هشتم
پنجاه و نهمین قرار شبانه مردم استان تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)