• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۵۴۴۷
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۱
بین الملل » آمریکا
انتخابات آمریکا در سایه کرونا، اعتراضات و رکود اقتصادی؛

تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ ۴۷ روز مانده به انتخابات

دونالد ترامپ که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری به شدت به دنبال جلب نظر مردم آمريکاست، همچنان با فریب‌کاری به ترفند‌های مختلفی دست مي زند.

>> جو بایدن از معاون اوباما تا رقیب ترامپ
>> دونالد ترامپ چهل و پنجمین رئیس جمهور آمریکا
>> مایک پنس از مجری رادیو و تلویزیون تا معاون رئیس جمهور
>> نمای کلی انتخابات۲۰۲۰ آمریکا
>> نقش سوپرپک‌ها در انتخابات آمریکا
>> بررسی مشکلات آمریکا از منظر نامزد‌های انتخابات
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛"دونالد ترامپ"، رئیس‌جمهور آمریکا در حالی با به راه انداختن تبلیغات نمایشی در حوزه سیاست خارجی به شدت به دنبال جلب آرای مردم آمریکا پیش از انتخابات ۲۰۲۰ اين کشور است که اثبات شده هدفش منافع شخصی بوده و به دنبال صلح جهانی نیست.
 
انتقاد ترامپ از رای گیری به شیوه پستی
دونالد ترامپ به انتقاد کردن از اخذ رای از طریق پست به طور گسترده انتقاد کرد.
مشروح خبر ...
تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ ۴۸ روز مانده به انتخابات
دونالد ترامپ در حالی روز سه‌شنبه میزبان مراسم امضای توافق سازش میان امارات و بحرین بود که اهداف انتخاباتی‌اش در این رویداد نسبت به مسائل دیگر برجسته‌تر است.
وزیران خارجه امارات و بحرین روز گذشته با "بنیامین نتانیاهو" نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیمان عادی سازی روابط با این رژیم را با حضور دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا امضا کردند تا روند خیانت به آرمان مردم فلسطین را تکمیل کنند.
عبدالله بن زاید آل نهیان از طرف امارات متحده عربی، عبدالطیف بن راشد الزیانی وزیر خارجه بحرین از یک سو و نخست وزیر رژیم صهیونیستی از سوی دیگر این توافق را در کاخ سفید به امضا رساندند.
در ابتدا توافق همکاری میان امارات و رژیم صهیونیستی با واسطه‌گری ترامپ به امضا رسید و سپس توافق مشابهی بین بحرین و رژیم اشغالگر امضا شد.
ترامپ در حالی طی این مراسم مدعی شد که توافق‌های بحرین و امارات با رژیم صهیونیستی می‌تواند به صلح واقعی منجر شود که بسیاری از کارشناسان معتقدند این توافق‌ها نه تنها منجر به صلح در منطقه نخواهد شد بلکه تنش‌ها را تشدید خواهد کرد.
کارشناسان با توجه به شکست‌های پیاپی سیاست‌های واشنگتن در سال‌های اخیر و ناامیدی دونالد ترامپ رییس جمهوری امریکا از پیروزی در انتخابات پیش رو این اقدام را در راستای تبلیغات انتخاباتی وی می‌دانند.
 
گاف جدید جو بایدن در سخنرانی فلوریدا
نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا در سخنرانی خود به اشتباه از ایران به جای عراق استفاده کرد.
مشروح خبر ....
 
۴۷ روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۲۰۲۰، نتایج نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که تا امروز چهارشنبه ۱۶ سپتامبر، "جو بایدن" نامزد حزب دموکرات پیروز انتخابات رئیس جمهوری آمریکا، حدود ۷ درصد از دونالد ترامپ، رقیب جمهوری خواه خود پیشی گرفته است.
بر اساس گزارش موسسه نظرسنجی ریل کلیر پولیتیکس (RealClearPolitics) که روزانه آمار کلیه نظرسنجی‌های صورت گرفته رسانه‌های آمریکا درباره انتخابات این کشور و میانگین آن‌ها را ارائه می‌کند گزارش داد بایدن با  ۴۹درصد امتیاز از ترامپ با ۴۳.۱ درصد پیش است.
تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ ۴۷ روز مانده به انتخابات
 
رسانه‌های معتبر آمریکا هم در نظرسنجی‌های جداگانه از پیشتازی جوبایدن نسبت به دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۲۰۲۰ خبر می‌دهند.
بر اساس نظرسنجی‌های پایگاه خبری هیل (The Hill) بایدن۴۵ درصد و ترامپ ۳۹ درصد، شبکه خبری فاکس نیوز (Fox News) بایدن ۵۱ درصد و ترامپ ۴۶ درصد، موسسه اکونومیست (The Economist) بایدن  ۵۱ درصد و ترامپ۴۲درصد،موسسه منموته (Monmouth) بایدن ۵۱ درصد و ترامپ ۴۴ درصد، موسسه محافظه کار راسموسن (Rasmussen Reports) بایدن ۴۸ درصد و ترامپ ۴۶ درصد و‏ شبکه خبری سی ان بی سی (CNBC) بایدن ۴۹ رصد و ترامپ ۴۳ درصد، را نشان می‌دهد.
نتایج نظرسنجی‌ها در آمریکا در حالی گویای برتری نسبی جو بایدن است که دونالد ترامپ بار‌ها تاکید کرده که اعتقادی به نتایج این نظرسنجی‌ها ندارد. او حتی این را هم گفته که آمار نظرسنجی‌ها «جعلی» است. به اعتقاد ترامپ جمهوری‌خواهان در نظرسنجی‌ها شرکت نمی‌کنند.
علی‌رغم این موضوع، کاهش محبوبیت ترامپ حداقل در نظرسنجی‌ها را باید در پی بی‌تفاوتی ترامپ به شیوع ویروس کرونا، ضربه مهلک اقتصادی این ویروس و اعتراضات به خشونت پلیس در این کشور باید جستجو کرد.
 
تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ ۴۷ روز مانده به انتخابات
 
عدم صلاحیت ترامپ برای ریاست جمهوری آمریکا
ترامپ برای ریاست جمهوری صلاحیت ندارد. جو بایدن نامزد حزب دموکرات در انتخابات آمریکا، روز چهارشنبه اعلام کرد خودداری دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از اتخاذ اقدامات مهم به منظور مقابله با همه گیری ویروس کرونا همچون ابلاغ سیاست‌های ملی در زمینه فاصله گذاری اجتماعی و گرفتن آزمایش می‌بایست به رد صلاحیت وی برای ریاست جمهوری منجر شود.
مشروح خبر ...
 
                سایه بحران کرونا بر انتخابات آمریکا                                                                        
در حالی که۴۷ روز به انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا مانده، بروز بحران کرونا، محاسبات تیم انتخاباتی دونالد ترامپ را برهم زده است.
براساس تارنمای خبری «وردمترز دات اینفو» (worldometers.info) بیماری کرونا تاکنون منجر به مرگ بیش از ۲۰۰ هزار نفر از شهروندان آمریکا شده است که اقتصاد این کشور را فلج کرده و در مورد سرنوشت انتخابات ریاست جمهوری نیز تردید‌ها و گمانه‌زنی‌های بسیاری پدید آورده است.
 
مبتلایان کرونا درآمریکا به ۶ میلیون و ۸۲۸ هزارو ۳۰۱ نفر رسید
تعداد مبتلایان کرونا در آمریکا به ۶ میلیون و ۸۲۸ و ۳۰۱ رسید که از این تعداد ۴ میلیون و ۱۱۹ و ۱۵۸ نفر بهبود یافته اند و ۲۰۱ هزارو ۳۴۸ نفر جانشان را از دست داده اند.
مشروح خبر ...
 
تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ ۴۷ روز مانده به انتخابات
عملکرد ضعیف ترامپ در مدیریت بحران کرونا
جدید‌ترین نظرسنجی موسسه تحقیقاتی پیو نشان می‌دهد عملکرد دونالد ترامپ در بحران کرونا در آمریکا، ضعیف‌تر از عملکرد روسای جمهور چین و روسیه بوده است.
مشروح خبر ...
 
 
                سایه اعتراضات بر انتخابات آمریکا                                                                          
نزدیک به۴۷ روز به انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا مانده است که اعتراضات مردمی در شهر‌های مختلف این کشور تاثیر منفی بر موقعیت "دونالد ترامپ" رییس جمهوری امریکا گذاشته است.
تظاهرات اعتراض آمیز گسترده در شهر‌های مختلف آمریکا که نتیجه تبعیض‌ها علیه سیاه پوستان این کشور است و با گسترش جریان اپیدمی و همه گیری ویروس کرونا، سیاه پوستان آمریکا متوجه این واقعیت شدند که بیشترین کمک‌ها و حمایت‌ها در این رابطه برای سفید پوستان انجام می‌گیرد و سیاه پوستان از این کمک‌ها کمتر برخوردار هستند و این تبعیض‌ها خشم سیاه پوستان را برانگیخته است.
از سوی دیگر، موارد متعددی از خشونت پلیس علیه معترضان شامل مشت و لگد زدن، استفاده از شلیک گاز اشک‌آور و اسپری فلفل و حتی راندن خودرو به سمت معترضان در اعتراضات اغلب مسالمت‌آمیز، منجر به افزایش اعتراضات شده است.
 
هشدار درباره تشدید اعتراضات در آمریکا
دادستان کل آمریکا هشدار داده است که اعتراضات خشونت آمیز در این کشور احتمالاً در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، تشدید شود.
مشروح خبر ...
 
 
                سایه بحران اقتصادی بر انتخابات آمریکا                                                                
همه‌گیری کرونا و اعتراضات ضد نژاد پرستی در آمریکا اقتصاد این کشور را با بحران عمیقی روبرو کرده و بیکاری میلیون‌ها نفر را به دنبال داشته است.
جدیدترین گزارش‌ها در آمریکا نشان می‌دهد با افزایش شمار مبتلایان به بیماری کرونا در آمریکا میزان تقاضا برای بهره‌مندی از مزایای بیکاری در آمریکا رو به افزایش گذاشته و پیش‌بینی شده است تا پایان ماه جاری میلادی حدود ۵۰ میلیون نفر در این کشور شغل خود را از دست بدهند.
 
خاکستر شدن دو شهر در ایالت غربی اورگان
دو شهر کوچک در منطقه‌ی فینیکس در ایالت غربی اورگان به علت آتش سوزی به خاکستر تبدیل شدند.
مشروح خبر ...
 
طوفان بی سابقه در نیم قرن اخیر در آمریکا
طوفان موسوم به ”سالی“ به ایالت‌های آلاباما و فلوریدا در امریکا رسیده است.
مشروح خبر...
 
 
تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ ۵۵ روز مانده به انتخابات
تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ ۵۴ روز مانده به انتخابات
تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ ۵۳ روز مانده به انتخابات
تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ ۵۲ روز مانده به انتخابات
تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ ۵۱ روز مانده به انتخابات
تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ ۵۰ روز مانده به انتخابات
تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ ۴۹ روز مانده به انتخابات
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پدیده مه گرفتگی و کاهش دید در چهارمحال و بختیاری
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
حواشی فرهنگی، تنش اجتماعی را افزایش می‌ دهد
روزبه چشمی: با تمام توان برای نام استقلال بازی می‌کنیم
توقیف ۶ دستگاه موتورسیکلت و ۱۷ دستگاه خودرو متخلف در تالش
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین
متن کامل لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
برنامه‌ریزی برای افزایش سهم بانوان کارآفرین کیش از تسهیلات ملی
تخصیص بیش از ۴۲۰۰ میلیارد تومان برای حوزه آب و حمل‌ونقل استان زنجان
اختتامیه جشنواره استانی داستان کوتاه در بهارستان
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
شهید قندی به یزد بازگشت
پایش قیمت‌ها با نظارت بر بازار در زاهدان
مشهد باید الگوی جدی در حوزه حمل‌ و نقل و ترافیک کشور باشد
کشف ۲۰۰ خط تلفن همراه از باند خانوادگی فیشینگ در اصفهان
قهرمانی تیم آموزش و پرورش سنندج در مسابقات فوتسال جام وحدت
هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی از چهارشنبه در خوزستان
افتتاح مرکز تحقیقات زیست‌محیطی در اردکان
بازدید دادستان تهران از دادسرای ویژه رسیدگی به جرائم مواد مخدر
خبر های کوتاه استان گلستان ،سه شنبه دوم دی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
فرمانده کل ارتش: به هر شرارتی با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)