• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۳۱۳۷۱
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - ۰۱:۱۰
آبادان » اجتماعی

دفاع مقدس، آیینه تمام نمای اتحاد یک ملت

سرلشگر پاسدار محسن رضایی: اگر ملت متحد ایران شعار تمام عیار "ما می‌توانیم" را از انقلاب به اقتصاد وارد کند کلید آبادانی کشور را به دست خواهد آورد.   

دفاع مقدس، آیینه تمام نمای اتحاد یک ملتبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آبادان، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام شامگاه سه شنبه ۱ مهر ۹۹ و در چهلمین طلیعه دفاع مقدس، رویداد بزرگ تاریخ ایران اسلامی، همزمان از قاب شبکه آبادان و شبکه پنج سیما با مردم ایران سخن گفت.

مردم ایران، کتابی از حماسه ها

سرلشگر پاسدار محسن رضایی با گرامیداشت روزهای سراسر حماسه دفاع مقدس و ایثارگری همه اقشار مردم در کنار هم و در خط مقدم دفاع از خاک وطن گفت: آبادان، خرمشهر، اهواز، دزفول و هر گوشه دیگری از کشور مثل ایلام، کرمانشاه، کردستان و یا آذربایجان غربی در سالهای دفاع مقدس حماسه های زیادی آفریدند که هر کدام در نوع خود بی بدیل و بی نظیر و کتاب حماسه اش عجیب و متفاوت است.

سردار رضایی زندگی زیر آتش باران و پالایشگاه در بمباران را از جمله حماسه های بی نظیر و خاص آبادان توصیف کرد و گفت: روزهای اول که پالایشگاه را زدند تمام شهر و تمام جزیره آبادان را دود سیاه گرفته بود اما مردم، رزمندگان و کارکنان پالایشگاه در یک صف می‌جنگیدند.

او گفت: سه جنگ در آبادان جاری بود، یک جنگ در شهر، یک جنگ در پالایشگاه و یک جنگ سوم هم در بیرون از شهر.

چرا بعد از آزادی خرمشهر جنگ ادامه پیدا کرد؟

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به دلایل ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر اشاره کرد و با بیان اینکه دو روایت در بحث ادامه جنگ وجود دارد یکی ۶+۲ سال و دیگری ۷+۱ سال افزود: بنی صدر با همراهی تفکر لیبرالی غربزده می خواست ایران را در سال اول جنگ آزاد کند اما نتوانست حتی یک تپه هم آزاد کند.

او با طرح این پرسش که چرا بعد از آزادی خرمشهر جنگ ادامه پیدا کرد؟ گفت اول اینکه هنوز هزار کیلومتر مربع از خاک ما دست دشمن بود و مسئله دوم اینکه که دزدی که اموال ما را برده بود ابتدا باید تنبیه می شد.

سردار سرلشگر پاسدار محسن رضایی گفت: توافقنامه ۱۹۷۵ مرز ما و عراق را تعیین کرده بود و وقتی صدام آن را پاره کرد به این معنی بود که ما را به رسمیت نمی شناسد تا سال هفتم جنگ و صدور قطعنامه ۵۹۸ که برای اولین بار بازگشت به مرزهای بین‌المللی شناخته شد یعنی یک سال مانده به پایان جنگ در اثر اینکه ما فاو، شلمچه و جزایر را گرفتیم مجبور شدند مرز را به رسمیت بشناسند.

او تاکید کرد: ما باید کسی که به مال ما، اموال ما و کشور ما تجاوز کرده تنبیه می کردیم اگر تنبیه نمی کردیم تا امروز چندین جنگ علیه ملت ایران سر می گرفت.

امنیت پس از آزادی خرمشهر، میوه مقاومت

سردار رضایی با بیان اینکه چرا بعد از آزادی خرمشهر تا الان ایران در امنیت به سر می برد تاکید کرد: ما با اتحاد و مقاومت مردممان چنان سیلی محکمی به صدام زدیم که حالا حساب کار را دست آمریکا و متحدانش هم داده است. 

او همچنین با اشاره به ادعای بسیاری از کشورهای حامی صدام از جمله عربستان مبنی بر اینکه بعد از فتح خرمشهر حاضرند خسارت‌ها را تا ریال آخر بپردازند اینگونه ادامه داد: کو و سندش کجاست؟ این موضوع ادعایی کذب است و دروغی بیش نیست.

عشایر و اقوام، افتخار ملت ایران

سرلشگر محسن رضایی خوزستان را دروازه ورود امام رضا(ع) و تشیع به ایران و عشایر عرب این استان را از افتخارات بزرگ کشورمان نامید و گفت: عشایر عرب ایران اسلامی از نجیب ترین عشایر عرب در کل منطقه و سرپل اسلام بین ایرانی ها و سایر برادران عرب ما در کشورهای دیگر محسوب می شوند.

او همچنین وحدت و همدلی سایر عشایر و اقوام ایران از جمله بختیاری، ترک و کرد را ستود و از شهید مهدی باکری به عنوان نماد غیرت مردم آذربایجان یاد کرد که هزار کیلومتر از خانه اش فاصله گرفت تا در خوزستان از خاکش دفاع کند و در نهایت به خلیج همیشه فارس بپیوندد.   

عشق آبادان به فوتبال، خاطره ای روحیه بخش

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در خاطره بازی با مردم آبادان از عشق و علاقه آبادانیها به فوتبال هم گفت و گفت: در دوران جنگ نوجوانان آبادانی همچنان مشغول بازی فوتبال بودند و این صحنه روحیه بخش هرگز از یاد من نمی رود.

او ادامه داد: آبادان محاصره شد اما مردم نه تنها تسلیم نشدند بلکه زندگی در شهر جریان داشت، به طوری که در شکست حصر آبادان بیش از ۲۰هزار پرس غذای گرم از داخل شهر به خط مقدم جبهه رسید که در این رابطه نویسندگان باید به میدان بیایند و قلمها بزنند.

سردار رضایی گفت: وقتی امام به نیروهای انقلاب چه در ارتش و چه در سپاه تکلیف کرد حصر آبادان باید شکسته شود, عملیات ثامن الائمه به عنوان اولین خیزش و حرکت تازه و اولین تحول جدید در جنگ شکل گرفت، ارتش و سپاه دست به دست هم دادند و با اراده پروردگار متعال حصر آبادان را شکستند.

"ما می توانیم" راهی گره گشا از انقلاب تا اقتصاد

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تحولات کشورمان از انقلاب تا کنون را به سه برهه تقسیم کرد گفت: اولین تحول سیاسی این بود که مردم ایران نظام شاهنشاهی را ساقط و به جای آن جمهوری اسلامی را بنا کردند، تحول دوم در دفاع مقدس اتفاق افتاد که یک وجب از خاک وطن جدا نشد و تحول سوم این است که ما در اقتصاد، تولید، معیشت، درآمد و علم و فناوری وارد مسیر رویش شویم که البته هنوز صورت نگرفته و آنهم در گرو تحول در نگرش دولت و مجلس است.

سردار رضایی گفت: امروز در شرایطی قرار داریم که مسئولان باید کلید حل مشکلات مردم شوند مثل ۳۵۰ کلید خانه زلزله زده ای که امروز در مسجد سلیمان به دست سپاه پاسداران ترمیم و تحویل مردم شد.

او درباره موقعیت کنونی شهرهای آبادان و خرمشهر هم گفت: کلید آبادانی آبادان و خرمشهر همان کلید آبادانی کل ملت ایران است که تنها یک "ما می‌توانیم" می خواهد.

سرلشگر پاسدار محسن رضایی تاکید کرد: شعار ما می توانیم تنها شعاریست که شعار نیست و همه گره ها به واسطه تحقق آن باز خواهد شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واگذاری زمین در سیرجان وبردسیر
فجر سپاسی مقابل صدرنشین لیگ برتر فوتبال، متوقف شد
امدادرسانی به مصدوم حادثه برخورد رخ‌به‌رخ دو خودروی سواری در محور بروجن–بلداجی
برپایی نمایشگاه دانش آموزی معرفی دستاورد‌های انقلاب در گرمسار
اصفهان در ۶ منطقه برمدار قرمز آلودگی هوا
آغاز مرحله اجرایی شبکه سازی ملی محصولات صنایع دستی
پیش‌بینی افزایش هفت درصدی سفر‌های جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۵
­ظرفیت منصوبه برق کشور در آستانه ۱۰۰ هزار مگاوات
حذف احمدلو از مسابقات بین‌المللی بدمینتون جوانان هلند
پیش بینی بارش برف و باران در برخی مناطق کشور
پایش مستمر واحد‌های شن و ماسه شوط برای کنترل آلایندگی
دعوت جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران از داوطلبان انتخابات شوراها
بختیاری‌زاده: خوشحالم که با انگیزه بازی کردیم
دستور استاندار برای تعیین تکلیف بازارچه روژه پس از یک دهه توقف
جهش دانش‌بنیان‌ها در پوشش‌های صنعتی
قربانی: سرتر از استقلال بودیم
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ اسفند
مذاکره ادامه دارد بدون عقب‌نشینی از حقوق هسته‌ای
کلنگ‌زنی نخستین مدرسه ۱۲ کلاسه ویژه اتیسم استان البرز
وزش باد و بارش‌پراکنده در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است
ادعای ترامپ: می‌خواهم با ایران توافق کنم
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره تشدید تنش‌ها علیه ایران
هشدار زرد بارش باران و تندباد‌های لحظه‌ای در خوزستان
مسیر جاده‌ای شیراز به جنوب کشور ، ۶۰ کیلومتر کوتاهتر می‌شود
تخریب دیوار «زندان رجایی‌شهر» کمتر از ۴۸ ساعت
گزارش عراقچی از دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا
رویترز: ادعای ترامپ با ارزیابی نهاد‌های اطلاعاتی مغایر است
معدوم‌سازی ۲۷۷ کیلوگرم فرآورده دامی فاسد در زنجان
عبدی به نشان برنز رسید
گزارش جدید آژانس انرژی اتمی در خصوص ایران منتشر شد
تامین حداکثری منافع ملی، راهبرد ایران در مذاکرات است
عراقچی افغانستان و پاکستان را به گفت‌و‌گو دعوت کرد
اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره واریز حقوق و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۱۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
توزیع یک میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال در آذربایجان شرقی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
تقویت چشمگیر ایمنی تردد شبانه در محورهای خوزستان با اتمام پروژه‌های روشنایی  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)