• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۳۴۳۱۷
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۶
قزوین » سیاسی
امام جمعه قزوین:

خداوند به انسان‌های اهل ایمان عزت می‌دهد

امام جمعه قزوین گفت: خدای متعال به انسان‌های باکرامت، با صداقت و اهل ایمان عزت می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حجت الاسلام و المسلمین عابدینی امام جمعه قزوین در برنامه زنده تلویزیونی خداوند به انسان‌های اهل ایمان عزت می‌دهدسروش آسمانی گفت: خدای متعال به انسان‌های باکرامت و اهل رحمت و محبت و با صداقت و اهل ایمان و قدرت عزت می‌دهد و به معاندان و ظالمان و مشرکان و منفعت طلبان ذلت می‌دهد.

او افزود: نباید عمر خود را بی جهت به دنبال عزت باشیم و باید بدانیم تمام عزت‌ها نزد خداست، هرکسی اراده کرده عزت کسب کند باید بداند که تمام عزت‌ها نزد خداست و برای کسب عزت دین خدا را پذیرفته و ملتزم به مبانی دین باشد.

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی اضافه کرد: سیره و شیوه زندگی حضرت رسول اکرم (ص) یک مسیر برای کسب عزت است، زیرا خداوند فرموده عزت نزد پیامبر است و از سوی دیگر درجه ایمان و مومن بودن ما نشان از عزت ما دارد.

وی عنوان کرد: عامل دیگری برای کسب عزت، ارتباط با قرآن کریم است، آیات الهی منبع عزت است اگر ما ارتباط با این کلام الهی گرفتیم و صادقانه این قرآن را در زندگی پیاده کردیم به سمت عزت حرکت کرده ایم.

نماینده، ولی فقیه در استان قزوین بیان کرد: مسیر دیگر برای کسب عزت تقواست، تقوا یعنی هرکجا که نیاز است خدا ما را آنجا ببیند حاضر باشیم و هرکجا نباید حضور داشته باشیم در آنجا نباشیم، خدا می‌خواهد ما را در پای درس قرآن و اسلام و احترام به پدر و مادر و حمایت از مستضعفان و مبارزه با ظلم و حمایت از جریان مقاومت ببیند.

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی با بیان اینکه اطاعت از اولی‌الامر یکی دیگر از راه‌های کسب عزت است خاطرنشان کرد: رسول اکرم (ص) و چهارده معصوم (ع) اولی‌الامر هستند که باید از آن‌ها اطاعت کنیم. در زمان غیبت، امام راحل و رهبر معظم انقلاب اولی‌الامر محسوب می‌شوند چرا که شخصیت‌هایی فقیه و شجاع و بصیر هستند.

وی ادامه داد: امام حسن عسکری (ع) می‌فرمایند هیچ آدمی در عزت و عظمتی قرار نداشت مگر اینکه حق را رها کرد و ذلیل شد و هیچ انسان ضعیف و ناتوانی به حق متصل نشد مگر اینکه به عزت رسید؛ بنابراین متوجه می‌شویم که مدافع حق بودن زمینه ساز کسب عزت و عظمت است.

امام جمعه قزوین اظهار کرد: شاید افرادی را در زندگی ببینیم که دارای مقامات دنیوی و جاه و مال و قدرت هستند، اما اهل ایمان نیستند، این افراد عزت کاذب دارند و نزد مردم و خدا عزت ندارند.

نماینده، ولی فقیه در استان تصریح کرد: کظم غیظ یکی دیگر از راه‌های کسب عزت است گاهی براساس عصبانیت و تندی رفتاری می‌کنیم که ایمان و اعتقاد خدا را زیر سوال می‌بریم. گاهی مشکلات اقتصادی به ما فشار می‌آورد که براساس غفلت این خون‌های شهیدان که در راه حفظ امنیت ریخته شده را فراموش می‌کنیم و با خشم و عصبانیت اسلام و انقلاب را مقصر می‌دانیم، اما متوجه نیستیم که انتخاب‌های اشتباه خودمان و عدم مدیریت برخی مسئولان زمینه ساز این مشکلات شده است.

وی بیان کرد: امیرمومنان (ع) فرموده اند هرکس از هرچیزی گمان کند که به عزت رسیده یعنی از مال دنیا و ثروت و مقام، این موارد جز ذلت چیزی نیست. همچنین هرکس از غیرخدا به عزت برسد در همان عزت دروغین به ذلت خواهد رسید. منافقین و شاه دوران پهلوی و بنی صدر همه در مسیر ذلت حرکت کرده و خود را ضایع کردند.

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی عنوان کرد: امام علی (ع) می‌فرمایند "چیزی مثل طمع انسان را خوار نمی‌کند. " در روایت می‌خوانیم که عزت نفس ما به اندازه‌ای ارزشمند است که نباید آن را به مسائل دنیوی بفروشیم خدا ما را آزاده آفریده بنابراین نباید خود را برده چیزی بکنیم.

امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: امام صادق (ع) فرموده اند خدا اختیار هرچیزی را به انسان داده است مگر از بین بردن عزت نفس او را، خدا به هیچ کسی اجازه نداده که عزت و آبروی خود را تخریب کند.

نماینده، ولی فقیه در استان در ادامه به مناسبت‌های پیش رو از جمله سالروز ارتحال آیت الله مرعشی، آیت الله خویی، مجتهد بزرگ شیعه، سالگرد وفات سلمان فارسی و شهادت عمار یاسر شهادت شهید هاشمی‌نژاد به دست منافقین، شهادت سرداران بزرگ اسلام نامجو و فکوری و کلاهدوز اشاره کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری جشن شب یلدا در پادگان شهید برخورداری عجب شیر
تامین آب شرب پایدار اولویت اصلی فرمانداری کلیبر
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
توزیع ۷۰۰ بسته یلدایی در تبریز
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
آیین کهن یلدا در مدارس گلستان
سفر دختر مکرمه حضرت امام خمینی (ره) به خوزستان
۱۱۷ نانوایی با آرد کامل به شهروندان زنجانی خدمات ارائه می‌دهند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ دی ۱۴۰۴
مرگ ۱۳۰ نفر در محور‌های برون شهری کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در یکم دی ۱۴۰۴
نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلوواتی در ابهر به بهره برداری خواهد رسید
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ به افق قم
افزایش مصرف گاز در کشور با کاهش محسوس دما
ابرناکی و بارش پراکنده در لرستان
لرستان در شب ولادت امام محمد باقر(ع) غرق در نور و سرور
تغییر ساعت کار ادارات و بانک‌های سراسر کشور
کاهش آسیب‌های اجتماعی در جلفا
تلخ کامی قاچاقچیان شکلات بندرانزلی
صادرات پای مرغ کوهدشت به بازارهای منطقه ای و جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
فیلر‌های نانویی ایرانی؛ با اثرات درمانی ماندگار
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)