• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۳۴۷۱۹
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۷
بین الملل » آمریکا
با افزایش موج مخالفت سیاهپوستان با انتخاب مجدد ترامپ؛

انبوه وعده‌های ترامپ به سیاهپوستان آمریکا

با افزایش موج مخالفت سیاهپوستان آمریکا با انتخاب مجدد دونالد ترامپ، وی بهبود اوضاع و اشتغالزایی را به سیاهپوستان وعده داد.

   اظهارات ترامپ و انبوه وعده‌ها به سیاهپوستان آمریکابه گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از آسوشیتدپرس؛ "دونالد ترامپ"،رئیس جمهور آمریکا در تجمعی انتخاباتی در شهر آتلانتا در ایالت جورجیا به سیاهپوستان آمریکا وعده داد که جوامع فراموش شده در آمریکا را از فقر خارج کند و  اوضاع اشتغالزایی سیاهپوستان را بهبود ببخشد.
ترامپ همچنین با حمله به دموکرات ها تاکید کرد: در پنجاه سال گذشته، سیاهپوستان آمریکا عمدتا به دموکرات‌ها رای داده اند؛ اما هر روز شمار بیشتری از سیاهپوستان به این نتیجه می‌رسند که شیوه‌های قدیمی دیگر نتیجه نمی‌دهد، پنج دهه شواهد موجود ثابت می‌کند که سیاستمداران دموکرات به وضع سیاهپوستان هیچ توجهی ندارند.
ترامپ در بخش دیگری از سخنانش گفت: وقتی سال آینده نطق سالانه خود را پس از پیروزی در انتخابات ایراد می‌کنم مشتاق آن هستم که شمار بی سابقه از اعضای سیاهپوست جمهوریخواه را در کنگره شاهد باشم و به آن‌ها خیرمقدم عرض کنم. ما مجلس نمایندگان را از دموکراتها پس خواهیم گرفت.
رئیس جمهور آمریکا همچنین رسانه های این کشور را مورد انتقاد قرار داد و گفت، شما می‌دانید رسانه‌های منتشر کننده خبر‌های جعلی چگونه هستند، آیا هنوز هم این رسانه‌های عامل انتشار خبر‌های جعلی را نشناخته اید؟ عاملان آن‌ها افرادی جوان هستند، ما مجلس نمایندگان را پس خواهیم گرفت، فکر می‌کنم الان فقط هفده کرسی کم داریم. ما چند کرسی را پس گرفته ایم. 
این وعده های ترامپ در حالی انجام گرفت که نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که افزایش موج مخالفت با «دونالد ترامپ» نزد جامعه سیاهپوست این کشور، انگیزه آن‌ها را برای شرکت در انتخابات ۲۰۲۰ و رای دادن به رقبای ترامپ بیشتر کرده است.
 نتایج نظرسنجی سراسری از ۱۲۰۰ نفر از رای هندگان سیاهپوست آمریکایی از افزایش انگیزه این قشر برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ در مقایسه با انتخابات سال ۲۰۱۶ حکایت دارد.
موسسه «راه سوم» و اندیشکده «مرکزمشترک مطالعات سیاسی و اقتصادی» به طور مشترک این نظرسنجی را انجام داده اند.
کاهش چشمگیر مشارکت رای دهندگان سیاه پوست در انتخابات سال ۲۰۱۶ و در ایالت‌های خاکستری در نهایت به شکست «هیلاری کلینتون» نامزد وقت دموکرات‌ها در مقابل «دونالد ترامپ» رئیس جمهور کنونی و نامزد وقت جمهوریخواهان منجر شد.
جزییات جدیدی از گروه هدف و نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد برکناری ترامپ از قدرت، انگیزه رای دهندگان سیاه پوست را برای شرکت درانتخابات آبان (نوامبر آینده) افزایش داده است.
این نتایج نشان می‌دهد آنچه که انگیزه رای دهندگان سیاه پوست آمریکایی را برای شرکت در انتخابات افزایش داده مخالفت شدید با ترامپ و باور این موضوع است که او «مشکلاتی را برای کشور به بار آورده و به هر اقدامی برای رای به برکناری او نیاز هست.»
بر اساس این نتایج، سومین دلیلی که انگیزه این قشر را برای شرکت در انتخابات افزایش داده این است که «رای دادن بهترین راه برای شنیده شدن صداهایشان از سوی دولت است»
این نتایج نشان داد که ۵۷ درصد شرکت کنندگانی که خود را «دموکرات پروپاقرص» معرفی کرده اند گفته اند که بیشتر علاقه‌مند به شرکت در انتخابات هستند.
حدود ۳۰ میلیون آمریکایی سیاهپوست واجد رای گیری در انتخابات سال ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا هستند.
در حالی که مردان سیاه پوست نگرانی‌های مشابهی را در مقایسه با زنان سیاه پوست برای شرکت در انتخابات دارند مسائل اصلی مورد توجه آن‌ها متفاوت است.
اولویت زنان سیاه پوست مسکن ارزان قیمت است که به ندرت در وعده‌های «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شنیده می‌شود.
مردان سیاه پوست بیشتر نگران هزینه‌های مراقبت بهداشتی هستند که دموکرات‌ها از قبل از انتخابات میان دوره‌ای سال ۲۰۱۸ بر آن تاکید دارند.
ترامپ بیشتر وعده رونق اقتصادی در کشورش را داده است، اما فقط ۲۲ درصد از آمریکایی‌های سیاه پوست گفته اند که اوضاع مالی شخصی آن‌ها در مقایسه با دو سال قبل بهتر شده است.
این یک زنگ هشدار برای ترامپ و جمهوری خواهانی است که به دنبال کسب پیروزی از طریق کاهش آمار بیکاری برای آمریکایی‌های آفریقایی تبار هستند. این درحالی است این گروه از رای دهندگان چندان اثرات رونق اقتصادی را احساس نکرده اند.
از هر پنج آمریکایی سیاه پوست شاغل یک نفر گفت که بیش از یک شغل دارد تا بتواند مایحتاج زندگی خود را تامین کند.
این نظرسنجی که با حاشیه خطای مثبت و منفی ۳.۱ درصد و در فاصله زمانی ۲۳ تا ۲۸ آبان (۱۴ تا ۱۹ نوامبر) انجام شده نشان داد در بین همه پاسخ دهندگان به این نظرسنجی، فقط ۴۵ درصد در شهر‌ها زندگی می‌کردند و بقیه اکثرا ساکن شهر‌های کوچک، مناطق روستایی وحومه شهر‌ها بودند.
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۱۳ آبان ۱۳۹۹ (سوم نوامبر ۲۰۲۰) برگزار می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۵ آذر ۱۴۰۴
اقدامات فوری قبل از بارندگی برای کشاورزان
حضور نیرو‌های امدادی در محور برفی سیاهکل به دیلمان، مسافران در حال دریافت خدمات
اعلام اسامی و زمان نمایش فیلم‌های «سینماحقیقت» در لرستان
تعهد نخبه قمی به وطن وتربیت نیروی انسانی متخصص و توسعه پژوهش‌های کاربردی
بررسی مسائل و مشکلات شهرستان رودبار در جلسه شورای اداری
نشست فوق العاده مدیریت بحران در بم
آماده‌باش کامل نیرو‌های عملیاتی شرکت عمران کیش با صدور هشدار قرمز مدیریت بحران
درخششِ تیم سالمندانِ هیأت ورزش‌های همگانی رشت، در مسابقات ملیِ مهارت‌هایِ چالشی مثبت شصت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
توانمندی در تولید سامانه‌های جراحی هوشمند
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)