• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۳۶۰۰۹
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۹ - ۰۵:۵۳
بین الملل » تحلیلی

ترامپ رسما قاضی جدید دیوان عالی را معرفی کرد

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ ترامپ در معرفی قاضی جدید دیوان عالی آمریکا گفت : من امروز در برابر شما ایستاده ام تا به یکی از وظایف مهم خود بر اساس قانون اساسی آمریکا عمل کنم. این کار اعلام نامزدی یک قاضی برای دیوان عالی است.

وی افزود: این سومین بار است که من پس از قاضی گورسیج و قاضی کاوانا این اقدام را انجام می‌دهم. این مایه افتخار واقعی برای من است. در دو هفته گذشته کشور ما شاهد مرگ یک افسانه واقعی آمریکایی بود. او قاضی روث گینزبرگ بود. او یک قانون مدار بزرگ بود. او یکی از افرادی بود که از حقوق زنان حمایت می‌کرد. زندگی فوق العاده و میراث وی الهام بخش نسل‌های آتی آمریکا خواهد بود. حالا ما در اینجا گردهم آمده ایم تا به وظیفه خود برای ایجاد عدالت و حفظ حاکمیت قانون عمل کنیم.
رئیس جمهور آمریکا گفت: امروز مایه افتخار من است که یکی از درخشان‌ترین قاضی‌های جامعه کشورمان را به دیوان عالی معرفی کنم. او زنی با موفقیت‌های چشمگیر است. او فردی کاملا باهوش است. او از اعتبار زیادی برخوردار است. او به شدت به قانون اساسی وفادار است. او قاضی ایمی کانی برت (Amy Coney Barrett) است. جرسی شوهر ایمی است و او در کنار ما است. ۷ فرزند زیبای آن‌ها هم اینجا هستند. من به آن‌ها تبریک می‌گویم. امروز روزی خاص در زندگی آن‌ها است. در کنار ما بانوی اول آمریکا هم حضور دارد. من از وی تشکر می‌کنم. همچنین مایک پنس، معاون من در اینجا حضور دارد. من همچنین از حضور کارن همسر وی در اینجا تشکر می‌کنم.
او گفت: من همچنین به تمامی اعضای حزب دموکرات توصیه می‌کنم تا زمینه برگزاری جلسات استماع شایسته را برای وی فراهم کنند. کشور ما شایسته این چنین افرادی است. من می‌خواهم که همگان از حملات سیاسی با تمایلات حزبی پرهیز کنند. کشور ما بسیار مهم‌تر است. احکامی که دادگاه عالی در سال‌های آتی صادر خواهد کرد نجات متمم دوم قانون اساسی، آزادی مذهب، امنیت عمومی و دیگر مسائل ما را تضمین می‌کند. برای حفظ امنیت و آزادی و رفاه ما باید میراث گرانبهای قانون را حفظ کنیم. هیچ فردی بهتر از ایمی کانی برت نمی‌تواند این کار را انجام دهد. قانون و نظم زیربنای سیستم عدالت آمریکا است. هیچ فرقی نمی‌کند که چه پرونده‌ای در برابر وی باشد. من کاملا اطمینان دارم که قاضی برت احکامی بر اساس مطالعه منصفانه قانون صادر خواهد کرد. او از عدالت برای شهروندان از هر نژاد، رنگ پوست، مذهب و قومیت دفاع خواهد کرد. من بار دیگر به قاضی برت تبریک می‌گویم. من می‌دانم که شما سبب افتخار کشور ما خواهید شد.
در ادامه ایمی کانی برت، نامزد ترامپ برای دیوان عالی آمریکا گفت: من از آقای رئیس جمهور تشکر می‌کنم. من به اعتمادی که شما به من دارید افتخار می‌کنم. من از شما و بانوی اول آمریکا تشکر می‌کنم. من همچنین از معاون رئیس جمهور و بانوی دوم کشور تشکر می‌کنم. من از بسیاری از افرادی که در اینجا حضور دارند تشکر می‌کنم.
وی افزود: من به طور کامل این موضوع را درک می‌کنم که این یک تصمیم مهم برای رئیس جمهور است. اگر سنا افتخار تایید را به من بدهد، من این وظیفه را به بهترین نحو انجام خواهد داد. من آمریکا را دوست دارم. من قانون اساسی آمریکا را دوست دارم.
برت گفت: من به شدت تحت تاثیر خدمت در دیوان عالی قرار گرفته ام. آیا من تایید خواهم شد یا نه، من امیدوارم که اگر فردی پس از من به این مقام برسد به خوبی بتواند به وظیفه خود عمل کند. پرچم آمریکا همچنان به خاطر درگذشت قاضی گینزبرگ نیمه برافراشته است. این پایان زندگی یک آمریکایی بزرگ است. قاضی گینزبرگ در زمانی کار خود را آغاز کرد که زنان به طور قانونی به کار گرفته نمی‌شدند. او نه تنها این سد محکم را شکست بلکه آن را خرد کرد. این موضوع سبب شده است که او مورد تحسین تمامی زنان سراسر کشور و حقیقتا سراسر جهان باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زمین‌لرزه پیاپی وراوی شهرستان مهر را لرزاند
پیش بازی‌های روز دوم از هفته دهم لیگ برتر فوتبال
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
کاهش ۵۰ درصدی آب ورودی سد‌های خراسان شمالی 
آمادگی می‌تواند پایلوت طرح ملی حکمرانی داده و آموزش مدیران هوشمند باشد
مضرات نوشیدن آب سرد برای بدن
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
خبرنگار صداوسیما جایگاه نخست رویداد رسانه‌ای «ن» را به‌دست آورد
امشب، آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
گلایه اهالی روستای طَورِه شوط از عدم تکمیل مدرسه
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شانزدهم آبان ۱۴۰۴)
آغاز لیگ برتر بدمینتون مردان کشور با نمایش قدرت تیم‌های برتر
آغاز لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور با گرامیداشت یاد زنده‌یاد صابر کاظمی
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)