• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۳۶۳۱۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی

۹۰ درصد اراضی طبیعی در اختیار سازمان‌های اجرایی و دولتی

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور: ۹۰ درصد اراضی طبیعی در اختیار سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی و دولتی است.

۹۰ درصد اراضی طبیعی در اختیار سازمان‌های اجرایی و دولتیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای ذبیح الله خداییان در همایش سراسری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور افزود: درصد بالایی از پرونده‌هایی که در قوه قضاییه تشکیل می‌شود مربوط به زمین و مسکن است که اجرای طرح کاداستر از تشکیل این پرونده‌ها جلوگیری می‌کند.
وی گفت: ۹۰ درصد این اراضی در اختیار دستگاه‌های اجرایی و دولتی است که انتظار ما از این دستگاه‌ها این است که پای کار بیایند و برای سنددار کردن اراضی و منابع طبیعی اقدام کنند.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور افزود: متأسفانه برخی از دستگاه‌ها اراده‌ای برای مستند کردن اراضی خود ندارند در حالی که این کار هزینه‌ای برای آن‌ها ندارد و به صورت رایگان صورت می‌گیرد.
آقای خداییان گفت: در واقع با کمک دستگاه‌های اجرایی و دولتی با کمک طرح کاداستر تمام اراضی دولتی و املاک و مستغلات آن‌ها سند دار و اسناد کاداستری برای املاک آن‌ها صادر می‌شود که علاوه بر سند دار شدن این اراضی شفافیتی بوجود می‌آید.
وی افزود: وزارت نیرو، نفت، آموزش و پرورش و سازمان جنگل‌ها و مراتع از جمله دستگاه‌هایی هستند که بیشترین اراضی دولتی را دارند و باید اقدام جدی برای مستند کردن اراضی ملی و دولتی کنند.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور همچنین در ابتدای جلسه به هفته دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: هفته دفاع مقدس یادآور خلق حماسه‌هایی است که جز با خلوص نیت امکان خلق آن حماسه‌ها وجود ندارد.
آقای خداییان با بیان اینکه ما در دوران دفاع مقدس صحنه‌هایی همچون صحنه‌های کربلا مشاهده کردیم، گفت: پدران و مادران همزمان که پیکر فرزند خود را تحویل می‌گرفتند فرزند دیگرشان را رهسپار جبهه می‌کردند.
وی گفت: در جنگی تمام عیار که از یک طرف استکبار جهانی قرار داشت و در طرفی دیگر جوانان غیور ایران اسلامی بودند، پیروز شدیم و طبیعی است که خسارت‌های زیادی دیدیم و مهمترین آن از دست دادن بهترین انسان هاست.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور افزود: در هشت سال دفاع مقدس مظلومیت ما به اثبات رسید و قدرت اسلام به جهانیان ثابت شد و احساس اعتماد به نفس، عزت و استقلال و خودباوری از جمله آثار دفاع مقدس بود و وظیفه من و شما این است که شهدا کار حسینی کردند و ما رسالت زینبی خود را به جا آوریم.
آقای خداییان گفت: اگر می‌خواهیم کشوری پیشرفته داشته باشیم و در مقابل جهانخواران بایستیم راهی جز توجه به آثار و ارزش‌های دفاع مقدس و شهدا نداریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وطن و عشق؛ دو مضمون اصلی در شعر سلمان هراتی
برگزاری طرح سفر یادگیری در آباده
تجلیل از علم و علما؛ راهی برای گرایش نسل جوان به دانش و معنویت
رزمایش پدافند غیرعامل در گرگان؛ تمرینی برای مدیریت بحران
فاطمیه، نماد بصیرت و استقامت ملت ایران در برابر فتنه و استکبار
پایان مسابقات اسکواش ایران جونیور با معرفی برترین‌ها
حزب الله تسلیم تهدید های آمریکا نمی شود
حجاب و عفاف سدی مستحکم در برابر تهاجم فرهنگی دشمن است
معرفی برترین‌های مسابقات اسکواش دختران ایران جونیور
رهایی ۷ محکوم به قصاص از چوبه دار در دو پویش
هوش مصنوعی شتاب‌دهنده صنعت پست
برگزاری همایش خادم یاران رضوی استان سمنان
برگزاری هفته دوم لیگ برتر بسکتبال بانوان با ۴ دیدار
آخرین وضعیت ساماندهی صنوف مزاحم در اراک
دستگاه‌ها موظف به صدور سند حتی بدون درخواست متصرف هستند
دستگیری باند سارقان در شهرکرد
آغاز برداشت پرتقال از ۱۵ آبان
سیمان دهلران پس از دو دهه در آستانه تکمیل
برگزاری همایش توسعه سلامت اجتماعی شهروندان تهران
تأکید استاندار قزوین بر وحدت ملی و توسعه شهرستان آبیک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
چهارمی ایران در پایان روز دهم بازی‌های آسیایی جوانان بحرین
پخش زنده فینال فوتسال و پخش زنده بسکتبال از شبکه ورزش
مردی که با خرس و پلنگ حرف می زند
باران امید در مازندران
اجرای قانون عفاف و حجاب فرادستگاهی است
تکواندو قهرمانی جهان؛ نعمت زاده و بختیاری با پیروزی آغاز کردند
پایان هفته هفتم لیگ برتر بسکتبال
جابه‌جایی بیش از ۹۲ میلیون مسافر با ناوگان حمل‌ونقل عمومی در هفت ماه
آتش‌بس غزه شکننده است
عهد شکن از روز اول، روایتی از یک تجربه
رؤسای جمهور آمریکا و چین پس از ۶ سال با یکدیگر دیدار کردند
رقابت ۱۲ هزار نفر در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی
سودجویی برخی از رستوران‌ها به بهانه عرضه غذای ارزان
نبرد ۱۲ روزه نشان داد پدافند غیرعامل ضروری و تکلیف‌ملی است
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)