• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۳۷۵۷۱
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - ۰۲:۲۴
بین الملل » آمریکا
ادامه اتهام زنی‌ها در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا

ترامپ: دموکرات‌ها از پویش انتخاباتی ما جاسوسی کردند

رئیس جمهور آمریکا گفت آن‌ها از پویش انتخاباتی ما (سال ۲۰۱۶) جاسوسی کردند و سپس برای انجام یک کودتا تلاش کردند که خب جواب نداد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ دونالد ترامپ در نشست خبری در کاخ سفيد ادعا کرد: گزارش‌ها نشان داده اند این دموکرات‌ها بودند که با روسیه رابطه داشتند. 

رئیس جمهور آمریکا گفت: من تا به حال ندیده ام حزب جمهوریخواه تا اینقدر متحد باشد. من فکر می‌کنم این حزب شاید با طرح استیضاحِ باز‌ها متحد‌تر هم شده باشد و ورق هم البته علیه همین باز‌ها بازگشته است، زیرا اگر الان به آنچه در اف بی ‌ای و وزارت دادگستری اتفاق افتاده است و به همه پیامک‌ها و ایمیل‌ها نگاه کنید متوجه می‌شوید ما کاملا درست می‌گفتیم. آن‌ها از پویش انتخاباتی ما جاسوسی کردند. همه این را می‌دانند. بایدن و اوباما و همه این را می‌دانند. رسانه‌های مغرض نمی‌خواهند این مسئله را بیان کنند. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ترامپ اظهار داشت: من باید بگویم کاترین هریج در سی بی اس کار خود را فوق العاده انجام داده است و من می‌خواهم بابت این مسئله تشکر کنم، اما این رسوایی بزرگی است و رسوایی است که هیچ کس نظیر آن را ندیده است. این بزرگترین رسوایی سیاسی در تاریخ کشور ما است و تعدادی کمی در این زمینه نوشتند. این بزرگ‌ترین رسوایی سیاسی شاید در تاریخ ما بود.

وی افزود: آن‌ها از پویش انتخاباتی ما جاسوسی کردند و سپس برای انجام یک کودتا تلاش کردند که خب جواب نداد. شاید خبر‌های سه روز گذشته را خوانده باشید‏. روند واقعا برعکس شد و گفته شد کمیته ملی دموکرات و دموکرات‌ها در حال استفاده از روسیه بودند. حالا به این مسئله (جاسوسی) مرتبط باشد یا نباشد، هانتر بایدن (پسر جو بایدن) سه میلیون و پانصد هزار دلار از همسر شهردار مسکو گرفت. او چرا سه و نیم میلیون دلار گرفت؟ و او میلیون‌ها دلار بیشتر از اوکراین و شنیدم که میلیون‌ها دلار بیشتر از چین گرفت.

رئيس جمهور آمريکا ادامه داد: هانتر بایدن کجا است. بنابراین، این‌ها سوالات بسیار بزرگی است. ما باید ببینم که این مسائل به کجا ختم می‌شود، اما نشان می‌دهد که ما درست می‌گفتیم. دو سال و نیم زندگی افرادی مانند ژنرال فلین و بسیار دیگر را خراب کردند، اما مشخص شد مسئله برعکس است و دموکرات‌ها با روسیه سرکار داشتند. امیدواریم دادستان کل و دیگران بر سر این مسئله بسیار سخت گیرانه و پرتلاش کار کنند و نتیجه دهد چرا که بسیار برای کشور مهم است. این یکی از مهمترین مسائل است.

ترامپ، دموکرات‌ها را به تلاش برای تحریف اذهان عمومی متهم کرد
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در ادامه نشست خبری در کاخ سفید، جو بایدن نامزد دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ ایالات متحده و نیز حزب دموکرات را به تلاش برای منحرف کردن اذهان عمومی از واقعیات ادعایی حاکم بر این حزب متهم کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
ترامپ گفت: بایدن و دموکرات‌ها سخت تقلا می‌کنند تا اذهان عمومی را از مسائل واقعی حاکم بر این حزب منحرف کنند: اینکه سوسیالیست ها، افراط گرایان و احتمالا کمونیست‌ها کنترل زمام این حزب را به دست گرفته اند. فکر می‌کنم این مسئله فراتر از سوسیالیسم صرف باشد. فکر می‌کنم اگر نگاه دقیق تری به آن بیندازید، فراتر از آن است. اگر دموکرات‌ها در انتخابات پیروز شوند، قضاتی را به دیوان عالی معرفی خواهند کرد که زندگی مردم آمریکا را تباه خواهند کرد.
وی افزود: قضاتی که رویای آمریکایی‌ها را نقش بر آب خواهند کرد و ایالات متحده آمریکا را نابود خواهند کرد. حق شما برای حمل اسلحه به طور کامل از بین خواهد رفت و سلاح‌های شما توقیف خواهند شد، آزادی مذهبی شما از بین خواهد رفت. آن‌ها مرز‌های آمریکا را بر می‌چینند و خدمات بهداشتی و درمانی دولتی آمریکا را در اختیار مهاجران غیرقانونی قرار خواهند داد. این بیگانگان غیرقانونی نظام بهداشت و درمان ما را مضمحل خواهند کرد، زیرا افراد زیادی به خاک آمریکا سرازیر خواهند شد.
ترامپ در ادامه، تاکيد کرد: چیزی به نام انتقال قدرت (بعد از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰) صورت نخواهد گرفت، زیرا اگر ما پیروز شویم دیگر انتقال قدرت معنا نخواهد داشت.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اولویت‌بخشی به سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
شکست شهرداری گرگان مقابل الوحده سوریه در سوپر لیگ بسکتبال غرب آسیا
روایتگری حاج حسین یکتا در شب‌های بله‌برون شلمچه؛ از دفاع مقدس دیروز تا جنگ تحمیلی امروز
نایب‌قهرمانی کشتی آزاد ایران در جام اوپن زاگرب
تساوی تیمهای تبریزی در لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور
بهره‌برداری از ۱۴ طرح مخابراتی در شهرستان باروق
صعود شاهین سبزی به نیمه‌نهایی اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
تأکید بر جهاد تبیین و انتقال دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان در همایش یاوران انقلاب در سردشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره محور مذاکرات ایران و آمریکا
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)