• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۳۹۱۰۴
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۸
آبادان » اقتصادی

لایروبی بهمنشیر برای جلوگیری از پس زدگی آب رودخانه به شهر

مدیرکل امور شهری و روستایی استانداری :طرح جامع دفع آبهای سطحی آبادان بعد از هفت سال نیاز به بازنگری و طراحی جدید دارد.

لایروبی بهمنشیر برای جلوگیری از پس زدگی آب رودخانه به شهربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان، شهاب صدیقی در نشست بررسی مشکلات فاضلاب و آب‌های سطحی آبادان در فرمانداری این شهرستان گفت: از سال ۹۲ طرح جامع آب‌های سطحی با پیش بینی احداث ۱۵ ایستگاه دفع و ۵۴۰ میلیارد ریال برآورد اولیه هنوز به سرانجام نرسیده است.
وی افزود:هم اکنون فقط ۲ ایستگاه این طرح به صورت نیمه کاره احداث شده که برای برطرف کردن مشکل دفع آب‌های سطحی بخصوص در بارندگی نیاز به بازنگری ریالی و محتوای است.  
صدیقی بر لزوم لایروبی رودخانه بهمشنیر از ایستگاه هفت تا نزدیکی منطقه فیه آبادان تاکید کرد و افزود: برای جلوگیری از پس زدگی آب رودخانه به شهر نیاز به لایروبی بهمنشیر است.
مدیرکل امور شهری و روستایی استانداری افزود: مسوولیت اجتماعی پتروشیمی آبادان نسبت به شهر آبادان کم شده و نیاز است برای رفع برخی از مشکلات پروشیمی همکاری بیشتری با مجموعه شهری داشته باشد.
وی به  قول اختصاص پنج هزار میلیارد ریالی مجلس شورای اسلامی برای برطرف کردن مشکل فاضلاب شهرستان آبادان در مدت ۲ سال اشاره کرد و اظهار داشت:در مرحله اول ۲ هزار میلیاردریال با اولویت توسط شهرستان و نظارت و پیگیری در استان  خواهد بود و قرار است برای پیگیری آن جلسه‌ای در کمیسیون عمران مجلس در این خصوص برگزار شود.
مدیر کل بحران استانداری خوزستان نیز در این جلسه با تاکید برلایروبی کانال‌های دفع آب‌های سطحی گفت: تا ۱۵ آبان برنامه جامع لایروبی، اورهال پمپ‌های آب و تامین برق اضطراری ایستگاه‌های دفع آب‌های سطحی آبادان تهیه شود.
امید بن‌عباس افزود:برای مقابله با بحران نیاز به تشکیل تیم‌های واکنش سریع برای کمک به مناطق بحرانی و جلوگیری از آبگرفتگی مناطق در بارندگی ضروری است.
 فرماندار ویژه آبادان در این نشست گفت: به دلیل ارتفاع کم آبادان از سطح دریا با کمتر بارندگی بسیاری از مناطق شهر دچار آبگرفتگی می‌شود.
سیدزین‌العابدین موسوی از بررسی مشکل آب و فاضلاب شهرستان آبادان در کمیسیون  عمرانی مجلس برای ارائه راهکار عملیاتی رفع مشکل آبادان اشاره کرد و افزود:در چند سال گذشته در فصل بارندگی مردم همواره با مشکل آبگرفتگی مواجه شدند.
وی خواستار لایروبی مستمر جوی و جدول شبکه دفع آب‌های سطحی شهر آبادان شد و افزود:یک سوم شهر در اختیار پالایشگاه، پتروشیمی و سازمان منطقه آزاد اروند است و باید نسبت به افزایش سرانه سبز شهر وارد عمل شوند.
شهردار آبادان نیز در این نشست سریز شدن فاضلاب شهری در شبکه آب‌های سطحی را عمده مشکل شهرداری آبادان عنوان کرد و افزود: ۱۷ نقطه سریز آب فاضلاب و یا پالایشگاه و پتروشیمی آبادان به شبکه دفع آب‌های سطحی شناسایی شده است.
محمود رضا شیرازی گفت:در صورتی که بارش باران بیش از ۵۰ میلیمتر باشد در برخی از مناطق آبادان عملا دفع آب باران امکان پذیر نیست و این مهم باعث ایجاد آبگرفتگی و بحران خواهد شد.
وی اظهار داشت:افزون بر ۱۸۰ میلیارد ریال برای احداث خطوط جدید و اصلاح شبکه فرسوده آب‌های سطحی آبادان مورد نیاز است.
شیرازی از وارد مدار کردن چند دستگاه پمپ آب دفع آب‌های سطحی در شهر آبادان به منظور رفع مشکل آبگرفتگی و دفع سریع آب یاد کرد و  بیان داشت: لایروبی جوی‌های آب‌های سطحی بخصوص در مناطق بحرانی شهر آغاز شده است.
سرپرست اداره جهادکشاورزی آبادان گفت: ۶۱ کیلومتر سیل بند در حاشیه اروندرود و بهمنشیر برای جلوگیرری از ورود آب به زمین‌های کشاورزی نیاز است.
حسن دشتی افزود: در برخی از روستا‌ها از جمله مغیطیه و سید حسن جکیم سیل بندی وجود ندارد و برای جلوگیری از نفوذ آب به زمین‌های کشاورزی نیازفوری به ساخت سیل بند است.
وی به وجود ۸۴۴ کیلومتر انهار سنتی در شهرستان آبادان اشاره کرد و گفت : عملیات لایروبی ۲۰۰ کیلومتر از انهار در قالب نهضت لایروبی انهار سنتی آغاز شده و تاکنون ۸۰ کیلومتر آن انجام شده است.
وی گفت: برای اجرای طرح لایروبی به صورت ضربتی نیاز به ۳۰ میلیارد ریال اعتبار است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)