• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۴۰۸۰۸
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۹
بین الملل » آمریکا
به گزارش سی ان ان

مناظره ترامپ و بایدن در شش محور برگزار می‌شود

این محورها، «سابقه ترامپ و بایدن، دادگاه عالی، شیوع کووید ۱۹، اقتصاد، موضوع نژادپرستی و خشونت در شهر‌های آمریکا و انسجام در برگزاری انتخابات» هستند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان؛ اولین مناظره از سه مناظره‌ای که جو بایدن، نامزد دمکرات‌ها در برابر دونالد ترامپ هماورد خود از اردوگاه جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، در حالی تا ساعاتی دیگر برگزار می‌شود که کریس والاس، خبرنگار سرشناس فاکس نیوز، مجری گری اولین مناظره دو رقیب را در دانشگاه وسترن در کلیولند برعهده خواهد داشت و گفته می‌شود شش موضوع عمده در این مناظره به بحث گذاشته خواهد شد.
۱- سابقه ترامپ و بایدن
۲- دادگاه عالی آمريکا
۳- کووید ۱۹
۴- اقتصاد
۵- موضوع نژاد و خشونت در شهر‌های آمریکا
۶- انسجام در برگزاری انتخابات

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

کریس سیتلتزا، مجری سی ان ان گفت برگزاری این مناظره در حالی انجام می‌گیرد که بر اساس نظرسنجی‌های انجام گرفت، جو بایدن با پنجاه و دو درصد در برابر چهل و سه درصد، از رقیب خود پیش است. در همین حال، سی ان ان در شبکه‌های اجتماعی از مخاطبان خود نیز خواسته است اگر سوالی دارند از دو نامزد انتخاباتی بپرسند.
یکی از مخاطبان سی ان ان سوال کرد ”آیا این مناظره مخاطب حضوری هم خواهد داشت؟ “ مجری سی ان ان افزود بین هفتاد و پنج تا هشتاد نفر در این مناظره حضور خواهند داشت.
از جمله تغییراتی که شيوع کووید ۱۹ در سنت مناظره ایجاد کرده است، می‌توان به این اشاره کرد که در شروع مناظره، دو نامزد با همدیگر دست نخواهند داد و خوش و بش اولیه حتی با آرنج نیز نخواهد بود. یکی دیگر سوال کرده بود آیا با توجه به لزوم اجرای فاصله گذاری اجتماعی، ترامپ باز هم می‌خواهد مانند کاری که با هیلاری کلينتون کرد، در اطراف جو بایدن هم پرسه زنی کند؟
به باور مجری سی ان ان، واقعیت این است که هیچ قاعده و قانونی برای مجاب و محدود کردن ترامپ وجود ندارد، ولی این احتمال وجود دارد که این بار نخواهد این کار را انجام دهد.
درباره اینکه چه کس یا کسانی این سوال‌ها و موضوعات را انتخاب و طرح می‌کنند؛ مجری سی ان ان گفت این کریس والاس، مجری مناظره است که اختیار این کار را دارد. از سوی دیگر، نامزد‌های مناظره کننده از پیش، اطلاعی درباره سوال‌ها ندارند و این کریس والاس و گروهی کوچک از اطرافیان وی هستند که این سوال‌ها را انتخاب و طرح می‌کنند.
از دیگر مخاطبان سوال کرده بودند ”آیا هر کدام از نامزد‌ها پیش از آنکه همه آرا شمرده شود، سوگند می‌خورند که اعلام پیروزی نکنند؟“
سیلیتزا گفت: دو نفر درباره یکپارچگی و کم و کاستی‌های مرتبط با انتخابات صحبت می‌کنند و طبیعی است که این موضوع از جمله مسائلی است که در مناظره طرح می‌شود، ولی گمان نمی‌رود هیچ کدام از نامزد‌ها بخواهند سوگند یاد کنند که پیش از شمارش همه آراء، پیروزی خود را اعلام نکنند.

وی افزود: ولی مساله اصلی اینجاست که باید دید نامزد‌ها قبول خواهند کرد که در صورت باخت در انتخابات، این شکست را بپذیرند یا اینکه می‌خواهند انتخابات را به خاطر رأی گیری پستی به دلیل کووید، با جعل و تقلب همراه ببینند؛ هر چند که تا کنون سند و شاهدی که به صورت جدی نشان دهد به دلیل کووید یا رأی گیری پستی می‌تواند فسادی جدی در انتخابات ایجاد شود، به چشم نمی‌خورد.
درباره سوالی دیگر درباره اینکه آیا نامزد‌ها قول می‌دهند مدنیت را در مناظره رعایت کنند یا نه؟، مجری سی ان ان تصریح کرد دست کم درباره دونالد ترامپ و چیزی که در مناظره وی با هیلاری کلینتون در دو هزار و شانزده دیدیم، وی هر چیز مربوط و نامربوطی را به هم می‌بافد تا پیروز مناظره شود و از این رو، این مساله را می‌توان چالشی جدی برای کریس والاس و جو بایدن دانست.
از سوی دیگر، مانند گذشته نیز ممکن است حقیقت یا جعلی بودن اظهارات طرفین در مناظره مشخص و اعلام شود، ولی برای شخصی مانند ترامپ، چندان مهم نیست که اظهارات وی حقیقت یا جعل پنداشته شود، زیرا به قدری این‌ها را تکرار می‌کند که در نهایت باورپذیری یابد.
درباره سوال مخاطبان درباره مساله مدیریت همه گیری کووید ۱۹، مجری سی ان ان گفت قطعا مساله کرونا یکی از اصلی‌ترین موضوعاتی است که در اولین مناظره طرح می‌شود و شکی هم نیست که ستاد بایدن همه تلاش خود را می‌کند تا این ذهنیت را در شهروندان ایجاد کند که دونالد ترامپ در مدیریت این مساله توفقی نداشت و از همین روست که بیش از دویست هزار نفر جان خود را از دست داده اند و تا اول ژانویه، این تعداد می‌تواند به چهارصد هزار نفر برسد.
در سوی مقابل نیز ممکن است ترامپ این ادعا را طرح کند که اگر مدیریت و تلاش‌های وی نبودند، ممکن بود دو میلیون نفر بمیرند. وی حرف‌های زیادی می‌زند، ولی مساله اینجاست که آیا می‌تواند شهروندان آمریکایی را قانع کند یا نه! چیزی که باید به دیده بدبینی به آن نگریست.
 
بی بی سی: مناظره ترامپ و بایدن، صحنه اتفاقات غیرمنتظره خواهد بود
در حالی که چند ساعت دیگر به اولین مناظره تلویزیونی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از حزب جمهوری خواه و جو بایدن نامزد حزب دموکرات آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ باقی مانده است، گزارشگر بی بی سی در دانشگاه وسترن در کلیولند، محل برگزاری این مناظره، هر اتفاقی را در این مناظره محتمل دانست.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
مجری شبکه تلویزیونی بی بی سی گفت: با توجه به شناختی که از دونالد ترامپ داریم، باید از این مناظره تلویزیونی چیز‌ها و اتفاقات غیرقابل پیش بینی انتظار داشت؟
گزارشگر بی بی سی در کلیولند گفت: از آنجایی که رئیس جمهور طبق قواعد عادی و متداول بازی نمی‌کند، بسیاری پیش بینی می‌کنند که این مناظره با مسائل غیرمنتظره‌ای همراه خواهد بود. اگر یادتان باشد، در دوره قبلی و در مناظره‌ای که ترامپ داشت، اتهامات زیادی علیه هیلاری کلینتون عنوان کرد. همینطور یادتان هست که در یکی از همان مناظرات تلویزیونی، ترامپ با گروهی از افراد ظاهر شد که بیل کلینتون همسر هیلاری را به آزار و اذیت جنسی متهم کردند؛ لذا هر چیزی در مناظره امشب محتمل است.
وی افزود: فکر می‌کنم این "غیرقابل پیش بینی بودن" چیزی است که جو بایدن خود را برای رویارویی با آن آماده می‌کند. به همین علت گمان می‌رود که مناظره امشب بسیار پرتنش و داغ باشد. حضور در یکچنین مناظره‌هایی نیاز به تمرینات سیاسی بسیار گسترده‌ای دارد، زیرا اینکه شما در مواجهه با مسائل غیرقابل پیش بینی، خودتان را نبازید و به اعصابتان مسلط باشید، نشانه پیروزی شما خواهد بود.
گزارشگر بی بی سی همچنین در ادامه درباره میزان اهمیت این مناظره نیز گفت: تفاسیر و گمانه زنی‌های زیادی درباره میزان اهمیت مناظره امشب عنوان می‌شود. بسیاری از کارشناسان مسائل سیاسی بر این اعتقاد هستند که این مناظره بر ادامه روند مبارزات انتخاباتی ترامپ و بایدن تاثیر شگرفی خواهد گذاشت.
وی افزود: به اعتقاد من با توجه به همه گیری ویروس کرونا، و اینکه ۳۵ روز دیگر تا روز انتخابات باقیمانده است و نیز در پیش بودن سفر‌های ستاد‌های انتخاباتی دو حزب جمهوری خواه و دموکرات، مناظره امشب می‌تواند بسیار تاثیر گذار باشد. به نظر من، شاید شما در مناظره امشب پیروز نشوید، ولی هیچ بعید نیست که در نتیجه مباحث مطرح شده در مناظره امشب، بازنده انتخابات بشوید.
گزارشگر بی بی سی در ادامه با اشاره به کریس والاس، مجری مناظره امشب که از شبکه فاکس نیوز است، گفت: با توجه به درگیری لفظی چند ماه گذشته دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا با این مجری شبکه تلویزیونی فاکس‌نیوز بر سر این ادعای که جو بایدن رقیب دموکراتش خواهان قطع بودجه پلیس است، ممکن است اتفاقاتی در جریان مناظره بیفتد.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)