• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۴۲۵۸۳
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۹
بین الملل » اروپا
به علت سوابق بد حقوق بشری رژیم سعودی

شهردار لندن، نشست مجازی ریاض را تحریم کرد

شهردار لندن به علت سوابق بد حقوق بشری رژیم سعودی در یک نشست بین المللی به میزبانی عربستان شرکت نمی‌کند.

شهردار لندن، یک نشست بین المللی به میزبانی عربستان را تحریم کردبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از  پایگاه اینترنتی میدل ایست آی، صادق خان، شهردار مسلمان لندن، تصمیم خود را مبنی بر شرکت در یک نشست بین المللی به میزبانی عربستان سعودی در این هفته لغو کرده است تا از این احتمال که حضور وی ممکن است به مثابه"حمایت از دولت عربستان سعودی" برداشت شود جلوگیری کند.
نشست مجازی شهرداران کشور‌های عضو گروه بیست موسوم به (U۲۰) طی روز‌های ۳۰ سپتامبر و ۲ اکتبر، به عنوان بخشی از ریاست عربستان بر G۲۰ امسال به میزبانی این کشور برگزار می‌شود و در آن در خصوص چالش‌های پیش روی شهر‌های بزرگ جهانی بحث خواهد شد.
مقامات شهرداری لندن اعلام کردند صادق خان به علت مشغله کاری نمی‌تواند در این نشست شرکت کند و به جای وی یکی از اعضای دیگر به عنوان ناظر در این نشست شرکت خواهد کرد.
شهرداران نیویورک، لس آنجلس و پاریس پیش از این با اشاره به نگرانی‌ها در مورد سوابق حقوق بشر ریاض، ازشرکت در این نشست کناره گیری کرده بودند.
روز چهارشنبه سخنگوی شهردار لندن اعلام کرده بود صادق خان هرگز قصد حضور در نشست U۲۰ رانداشته و قبلاً به طور رسمی این دعوت را رد کرده بود.
وی افزود: شهرداری لندن برای جلوگیری از هرگونه دلالت بر اینکه حضور در این نشست به عنوان ناظر، به معنای حمایت از دولت سعودی است، برای مشاهده هیچ یک از نشست‌های نشست U۲۰ در سال جاری تماسی برقرار نخواهد کرد.
تصمیم برای خودداری از حضور رسمی در این نشست پس از آن اتخاذ می‌شود که ائتلافی از گروه‌های حقوق بشری با ارسال نامه‌هایی برای صادق خان و برخی دیگران از دیگر شهرداران جهان خواسته بودند به دلیل نگرانی از سوابق عربستان سعودی در زمینه حقوق بشر، سیاست خارجی و تغییرات آب و هوایی، این نشست را تحریم کنند.
در بیانیه مشترک این گروه آمده است: دولت عربستان سعودی میزبان نامناسب و ناشایستی برای نشست سران گروه بیست در سال ۲۰۲۰ و نیز نشست Urban ۲۰ است.
این بیانیه می‌افزاید: عربستان سعودی به عنوان یک نظام پادشاهی مطلق و فاقد هر نوع نمایندگی معنادار دموکراتیک، سابقه‌ای طولانی در خاموش کردن صدا‌هایی دارد که برای یک گفتگوی جهانی معنادار در مورد چالش‌های بزرگی که در مجموع با آن روبرو هستیم ضروری است.
دادخواست تنظیم شده توسط گروه فریدام فوروارد، یکی از امضا کنندگان مشترک نامه‌ای که از صادق خان می‌خواهد این نشست را تحریم کند، بیش از ۷۰۰۰ امضا دریافت کرده است.
بیل د بلاسیو، شهردار نیویورک، پنج شنبه گذشته با اشاره به نگرانی‌های اخلاقی در مورد کشور میزبان، از شرکت در نشست U۲۰ خودداری کرد.
وی اعلام کرد ما باید در مبارزه با تغییرات آب و هوایی، پیشرفت صلح و حمایت از حقوق بشر متحد باشیم. من از همکارانم در سایر شهر‌های جهان می‌خواهم که در تحریم نشست امسال نشست U۲۰ به من بپیوندند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
مهدی رحمتی: به هیچ تیمی باج نمی‌دهیم
معابر زرنه ایوان، نونوار شد
اجرای ۲۵ طرح آبرسانی در تربت حیدریه
برداشت سیب‌زمینی
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
ساعت ۲۰ امشب افتتاح دوره ششم
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)