• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۴۳۳۸۷
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۱
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه

ارمنستان میانجی گری روسیه را در مناقشه قره باغ می پذیرد

آرمین سرکیسیان: ما آمادگی مان را برای میانجی گری روسیه اعلام می کنیم و میانجی گری یک تلاش مستمر است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره‎؛ رئیس جمهور ارمنستان تاکید کرد این کشور میانجی گری روسیه برای حل مسئله درگیری بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان را بر سر منطقه قره باغ می پذیرد.
آرمین سرکیسیان در مصاحبه اختصاصی با این شبکه، راهبرد خودش را برای گفت و گو با جمهوری آذربایجان اعلام و تاکید کرد ارمنستان خواهان تشدید درگیری نیست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


سرکیسیان افزود ما موافقت اصولی خودمان را با میانجی گری روسیه در این باره اعلام کردیم. میانجی گری یک تلاش مستمر است و با میانجی های مشخص و ارتباط بین سیاستمداران و نظامیان آغاز می شود، اما این فرآیند هنوز آغاز نشده است. بنابراین ما برای پذیرفتن میانجی گری به ویژه از طرف روسیه آمادگی داریم.
وی همچنین با اذعان به حضور جنگجویان ارمنی خارجی در قره باغ خاطر نشان کرد این افراد داوطلب آمده اند تا از برادران ارمنی شان حمایت کنند. آنها به صورت سازماندهی شده از دیگر کشورها به ارمنستان نمی آیند، در حالی که در جمهوری آذربایجان شاهد آن هستیم که ترکیه در درگیری ها علیه ارمنی ها در قره باغ مشارکت دارد. کمک افراد داوطلب به برادران و خواهران شان، مشکلی ندارد و ممکن است از اوکراین، روسیه، آمریکا و فرانسه باشند.

 

نخست وزیر ارمنستان: نظامیان جمهوری آذربایجان تحت حمایت ترکیه هستند

نیکول پاشینیان روز جمعه اعلام کرد شواهدی در دست دارد که نشان می دهد نیروهای جمهوری آذربایجان که با نیروهای ارمنستان درگیر هستند تحت حمایت نظامی ترکیه قرار دارند.

نخست‌وزیر ارمنستان به روزنامه فرانسوی لوفیگارو اعلام کرد "نیرو‌های جمهوری آذربایجان از هواپیما‌های بدون سرنشین و جنگنده‌های اف ۱۶ ترکیه برای بمباران مناطق غیرنظامی منطقه قره باغ استفاده می‌کنند. "
پیشتر ارمنستان ترکیه را به اعزام مزدورانی برای حمایت از جمهوری آذربایجان متهم کرده بود. همچنین دیده بان حقوق بشر سوریه (مستقر در انگلیس) روز دوشنبه اعلام کرد آنکارا دست کم ۳۰۰ تن از نیرو‌های نیابتی خود را از شمال سوریه به منطقه اعزام کرده است.
امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه با اشاره به اظهارات نیکول پاشینیان؛ اظهار کرد منابع اطلاعاتی گزارش دادند شماری از نیرو‌های افراطی با عبور از ترکیه وارد خاک جمهوری آذربایجان شده اند.
مکرون اعلام کرد "خطوط قرمز نقض شده و این امر غیر قابل قبول است" فرانسه خواهان توضیح آنکارا در این باره شده است.
با وجود این قدرت‌های بین المللی همچنان دو طرف را به خویشتنداری فرا می‌خوانند، هر چند افزایش تنش‌ها تهدیدی برای وارد کردن روسیه و ترکیه به عنوان دو قدرت منطقه‌ای به این مناقشه است.
 
مجلس جمهوری آذربایجان خواهان تغییر گروه مینسک شد
به دنبال صدور بیانیه روسای جمهوری آمریکا، روسیه و فرانسه درباره توقف درگیری‌ها و موضع گیری جانبدارانه رئیس جمهوری فرانسه از ارمنستان، نمایندگان مجلس ملی جمهوری آذربایجان در جلسه علنی امروز به فعالیت گروه مینسک انتقاد کردند و خواهان تغییر در ترکیب روسای این گروه شدند.
تعدادی از نمایندگان مجلس ملی جمهوری آذربایجان در این جلسه سخنرانی کرده و از عملکرد ۳۰ ساله گروه مینسک (سازمان امنیت و همکاری اروپا) به خاطر ناتوانی در حل مناقشه قره باغ انتقاد کردند.
سخنرانان همچنین مواضع فرانسه به عنوان یکی از روسای گروه مینسک را جانبدارانه و به نفع ارمنستان دانستند و تغییر در ترکیب روسای این گروه را خواستار شدند.
برخی از نمایندگان خواهان احضار سفیر فرانسه به وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان برای ارائه توضیحات لازم درباره مواضع رئیس جمهوری این کشور شدند.
رئیس مجلس ملی جمهوری آذربایجان هم در جلسه علنی امروز خواهان ادامه جنگ تا خروج آخرین سرباز ارمنستان از مناطق اشغالی شد.
 
دولت خود خوانده قره باغ از سرنگونی یک فروند جنگنده خبرداد
پایگاه اطلاع رسانی دولت خودخوانده قره باغ اعلام کرد دفاع هوایی این منطقه یک فروند جنگنده و دو پهپاد جمهوری آذربایجان را منهدم‌ کرد.
مناقشه بین نیروهای جمهوری آذربایجان و ارمنیان جدایی طلب منطقه قره باغ که از چند سال پیش متوقف شده بود، از یکشنبه گذشته از سر‌گرفته شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)