• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۴۷۳۳۱
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۸
بین الملل » غرب آسیا
سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد

افشای اسناد دخالت رژیم صهیونیستی در یمن

یحیی سریع سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن ضمن ارائه مستنداتی از روابط نظام سابق این کشور با رژیم صهیونیستی از دخالت‌های تل آویو در تحولات یمن پرده برداشت.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره، یحیی سریع سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن ضمن ارائه مستنداتی از روابط نظام سابق این کشور با رژیم صهیونیستی از دخالت‌های تل آویو در تحولات یمن، با استناد به مدارک منتشرشده از سوی سازمان امنیت ملی نظام علی عبدالله صالح، خبر داد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی گفت : "بروس کاشدان" مشاور وزیر خارجه "اسرائیل" در سفری اعلام نشده و دو روزه، روز چهاردهمماه ژوئیه ۲۰۰۷ به صنعا سفر و با فرماندهان نظامی و امنیتی نزدیک به علی عبدالله صالح دیدار کرد. مقدمات این سفر را مسئولان نظام سابق یمن با نقش آفرینی امارات فراهم کرده بودند. سفر کاشدان به صنعا دومین سفرش بود و او فوریه ۲۰۰۵ نیز به صنعا سفر کرده بود.
سریع افزود: در سفر مقام اسرائیلی به صنعا، همکاری با مسئولان نظام سابق در عرصه‌های امنیتی و امنیت دریایی در دریای سرخ و باب المندب مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این دیدار همچنین درباره تحولات نظامی، کشاورزی، گردشگری، همکاری‌های تجاری و اجازه ورود تولیدات اسرائیلی به یمن رایزنی شد. از مهمترین موضوعات مورد بحث دو طرف می‌توان به حمل و نقل هوایی و فراهم کردن زمینه برای امضای توافق صدور مجوز عبور خطوط هوایی اسرائیل از حریم هوایی یمن اشاره کرد.
مقام ارشد یمنی ادامه داد: روابط بین نظام علی عبدالله صالح و اسرائیل به سال ۱۹۹۶ باز می‌گردد که در این سال هیئت‌های اسرائیلی به یمن سفر کردند. این روابط شامل تلاش برای اعطای تابعیت یمنی به ۶۰ هزار اسرائیلی بود که ۱۵ هزار نفر از آن‌ها تابعیت آمریکایی نیز داشتند. هدف اسرائیل در یمن، سیطره بر باب المندب و نظارت بر منطقه ساحل غربی یمن (بندر الحدیده) است.
یحی سریع به نقل از اسناد منشتر شده از سوی سفارت امارات در صنعا افزود: در اوایل ماه مارس ۱۹۹۶ نیز یک هیئت از کنست (پارلمان) اسرائیل به صنعا سفر کرد. این هیئت با مسئولان نظام سابق یمن و در صدر آن‌ها علی عبدالله صالح دیدار و در چارچوب تلاش صهیونیست‌ها برای عادی سازی روابط تل آویوبا صنعا رایزنی کرد. هیئت مذکور همچنین با شخصیت‌های مهم نظام سابق از جمله عبدالرکین الاریانی، علی محسن الاحمر و مطهر المصری دیدار کرد.
یحیی سریع افزود: حمد سعید الزعابی سفیر وقت امارات در صنعا در یادداشتی برای وزارت خارجه امارات در سال ۲۰۰۴ اذعان کرد عادی سازی روابط یمن با اسرائیل در چارچوب طرح بزرگتری قرار دارد که آمریکا برای تدوین آن تلاش می‌کند و آن‌ها از یمن می‌خواهند در چارچوب طرح آمریکا در منطقه نقش ایفا کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی در ادامه تأکید کرد: سفیر آمریکا در صنعا در ۱۹ ماه مه سال ۱۹۹۷ از تصمیم علی عبدالله صالح برای لغو تحریم اسرائیل استقبال کرد و وعده داد آمریکا به یمن قطعات یدکی هواپیمای اف ۵ بدهد به شرط اینکه در قدرت تهاجمی آن تغییری ایجاد نکند.
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن خاطرنشان کرد: ما مستندات دیگری در تأیید مشارکت نظامی اسرائیل در تجاوز اخیر به یمن در اختیار داریم که در وقت مناسب فاش خواهد شد. نبرد ما نبرد سرنوشت سازی است و ایستادن مقابل تجاوز ائتلاف سعودی، ایستادن مقابل توطئه‌های اسرائیلی است. ایستادگی مقابل متجاوزان، موضع گیری صحیح است و ایستادن در مقابل توطئه‌های اسرائیل به خاطر حفظ یمن است. عادی سازی روابط نظام‌ها و کشور‌های عضو ائتلاف متجاوز سعودی به یمن با اسرائیل که در حمله به کشور ما نقش دارد، تأیید می‌کند که موضع گیری ما صحیح است.
سریع افزود: گزینه پایداری و مقاومت گزینه‌ای است که از آن باز نخواهیم گشت. ما ندای مقابله با توطئه اسرائیل برای اعطای تابعیت یمنی به ده‌ها هزار یهودی سر می‌دهیم,، زیرا این توطئه خطرات زیادی برای امنیت ملی یمن در پی دارد. ما به دولت اجیر شده و مزدور در مورد هر گونه اقدام برای محقق ساختن اهداف اسرائیل در یمن به ویژه اعطای تابعیت یمنی به یهودیان هشدار می‌دهیم. از همه فرزندان ملت یمن به ویژه کارکنان سفارت می‌خواهیم به خاطر حفاظت از یمن و کمک به آرمان فلسطین در مقابل این توطئه بایستند. از یمنی‌هایی هم که برای تأمین منافع نیرو‌های خارجی کار می‌کنند می‌خواهیم به مسیر صحیح بازگردند. ما بر نقش جامعه در شکست این توطئه که یمن را هدف قرار گرفته است و همچنین ضرورت تلاش برای استحکام یمن تأکید می‌کنیم.  
 
 
افشای اسناد دخالت رژیم صهیونیستی در یمن
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما در استان سمنان
بانخبگان: نخبه ایکنولوژی ایران از مسیر علمی خود می‌گوید.
کاهش بیش از ۱۰ درجه‌ای دما در چهارمحال و بختیاری
نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور
تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری باز است
غیرحضوری شدن فعالیت برخی مدارس استان سمنان
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی
تجلیل از افتخار آفرینان کنکور سراسری در زنجان
مهمانی فرشته‌ها در زنجان
پایان جشنواره پانتومیم در زنجان
تداوم نظارت بر بازار شب یلدا در زنجان
هوای برفی اصفهان سردتر می‌شود
سارقان احشام در دام پلیس دامغان
آغاز کشت سیب زمینی در طارم
حادثه رانندگی در محور کرمان ــ راور، ۷۵ کیلومتری راور
واژگونی پراید در محور زرند–رفسنجان
برگزاری رقابت‌های تیراندازی با کمان کشور به میزبانی اصفهان
تقدیر آبفای منطقه ۶ تهران از خانواده شهدا به عنوان الگوی مصرف بهینه آب
عامل قتل خانوادگی صبح امروز شهر کرمان، دستگیر شد
تکمیل طرح‌های درمان و سلامت در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
آخرین وضعیت بارش‌ها در هرمزگان ۲۸ آذر ۱۴۰۴
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
امدادرسانی به مصدومان محور شلمزار به شهرکرد  (۱ نظر)