• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۴۹۵۶۳
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۹
قزوین » اجتماعی

اختصاص ۲۴ میلیارد ریال اعتبار به مناطق کمتر توسعه یافته قزوین

۲۴ میلیارد ریال اعتبار برای کمک به ساماندهی و حل مشکلات مناطق حاشیه‌نشین قزوین و کاهش آسیب‌های اجتماعی در این مکان‌ها اختصاص یافت.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، مریم بیدخام، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین در نشست اختصاص ۲۴ میلیارد ریال اعتبار به مناطق کمتر توسعه یافته قزوینشناسایی نیاز‌ها و مشکلات مراکز فرهنگی و اجتماعی محلات حاشیه نشین و سکونتگاه‌های غیر رسمی استان گفت: یکی از چالش‌های اساسی در کشور‌های در حال توسعه موضوع حاشیه‌نشینی است که باید برای حل آن به شکل جدی تلاش کرد .

وی با بیان اینکه عدم توجه جدی به این مناطق می‌تواند تبعات زیاد اجتماعی و امنیتی به همراه داشته باشد، اظهار کرد: جمعیت قابل‌توجه این مناطق و مناسب نبودن وضعیت زیرساختی و کالبدی از جمله ضرورت‌های توجه به این مناطق است.

بیدخام افزود: توجه جدی در اموری که به محلات حاشیه‌نشین مربوط می‌شود، می‌تواند در کاهش آسیب‌های اجتماعی تأثیرگذار بوده و این محلات را از فهرست مکان‌های آسیب‌زا حذف کند.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، تدوین سند محلات حاشیه‌نشین استان را ضروری برشمرد و اضافه کرد: در عرصه بازآفرینی شهری، باید دید مشترک و هم‌افزایی جمعی میان دستگاه‌های متولی استان ایجاد شود تا همه دستگاه‌های متولی با احساس مسئولیت، به خدمت‌رسانی به اهالی ساکن در این محلات بپردازند.

وی تصریح کرد: در این راستا باید یک کارگروه تخصصی با حضور مدیران کل راه و شهرسازی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و دفتر اجتماعی تشکیل و با مشارکت تیم پژوهشی مناطق کمتر توسعه‌یافته استان، تعداد ساکنین این محلات، آسیب‌های موجود، کمبود‌ها و زیرساخت‌های موجود در این مناطق را شناسایی کرده و با انعکاس وضعیت موجود به وزارت کشور و سازمان برنامه‌وبودجه نسبت به تأمین اعتبار برای این مناطق اقدام کرد.

بیدخام خاطرنشان کرد: امروزه حاشیه‌نشینی به‌عنوان یکی از مختصات و ویژگی‌های جوامع صنعتی و به تبع آن جوامع شهری همزمان با افزایش میزان رشد جمعیت شهری و تابع دو عامل مهم جریان‌های مهاجرتی و افزایش ناشی از نرخ رشد طبیعی جمعیت اتفاق می‌افتد.

وی اظهار کرد: قرار گرفتن قزوین در مجاورت تهران این استان را برای مهاجرت جذاب کرده و وجود مراکز صنعتی و کشاورزی موجب شده تا جمعیت حاشیه‌نشین را در نقاطی از قزوین به‌وفور شاهد باشیم.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری قزوین با بیان اینکه دولت توجه ویژه‌ای به مناطق حاشیه‌ای دارد، افزود: اعتباری که امسال برای بحث اعتبارات تملک دارایی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی پیش‌بینی‌شده ۲۴ میلیارد ریال است که این اعتبارات عمرانی برای تأمین و تجهیز مراکز فرهنگی اجتماعی محلات حاشیه‌نشین و سکونتگاه‌های غیررسمی است. این مناطق شامل راه‌آهن، هادی آباد، باغ نشاط، چوبیندر، لالو‌ها در شهر قزوین، اکبرآباد در اقبالیه و راه اک در تاکستان هستند.

بیدخام هدف از تشکیل این جلسه را تبیین دستورالعمل اعتبار ابلاغی سازمان امور اجتماعی کشور، برای هر دستگاه در راستای ساماندهی مشکلات نواحی کمتر توسعه‌یافته از طریق خرید تجهیزات عنوان نمود و اظهار کرد انتظار می‌رود با هم‌افزایی و همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی، ساکنین این محلات بیشترین بهره را از این اعتبارات ببرند.

وی افزود دستگاه‌های متولی که در دستورالعمل مشخص شده‌اند پس از احصا نیاز‌ها جهت تجهیز و تکمیل مراکز فرهنگی و اجتماعی پس از تخصیص اعتبار یاد شده، نسبت به تجهیز مراکز مذکور اقدام خواهند کرد.

بیدخام همچنین گفت: از اعتبارات یاد شده همچنین پنج میلیارد ریال برای شهرستان آوج پیش‌بینی شده که با محوریت فرمانداری هزینه می‌شود.

وی گفت: اعتبارات یاد شده در حوزه‌های آموزش و پرورش، آموزش عالی، کتابخانه، ورزش و جوانان و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و مراکز فرهنگی و هنری هزینه می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری جشن تکلیف دانش‌آموزان دختر در خسروشاه
تشییع پیکر پدر شهید پاگرد صیفار در تبریز
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴
تجهیز بیمارستان رازی ماهنشان با به روز‌ترین دستگاه‌های درمانی و تشخیصی
پایش گسترده بیماری‌های دامی در زنجان
بهسازی و آسفالت بیش از ۵۴ کیلومتر راه‌های روستایی استان زنجان
ایستادگی ملت ایران آمریکا را به میز مذاکره بازگرداند
اختصاص ۲.۷ همت برای احداث کمربند غربی خرم آباد
احیاگر پیوند‌های تاریخی و اقتصادی دو استان هستیم
مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
تداوم غبارآلودگی و ماندگاری هوای گرم در سمنان
شتاب عمرانی در کوهبنان با محوریت توسعه زیرساخت‌های شهری
ترانزیت و تردد اتباع خارجی یکی از معضلات استان کرمان است
برنامه‌ریزی برای گسترش بیمه و تسهیلات حمایتی در استان کرمان
برد تیم تراکتور مقابل الغرافه
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
۳۶۰ طرح فرهنگی در انتظار تکمیل
صدور ابلاغ برای ۱۰۰۰ کارآموز قضائی در سال جاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
عراقچی: فضای سازنده‌تری در مذاکرات ژنو وجود داشت
آغاز ناپایداری هوا از روز چهارشنبه در استان زنجان
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴
مراسم تشییع پیکر زنده یاد عنایت الله بخشی
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۹ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۴ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)