• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۵۴۸۶۸
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۲
سیاسی » سیاست خارجی

جولان بازیگر نقش اول انتخابات آمریکا بر روی صحنه

برخی رسانه‌های آمریکایی می‌گویند؛ چگونگی بازتاب عملکرد ترامپ در مواجهه با کرونا می‌تواند پیروز انتخابات آینده آمریکا را مشخص کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ این یکی از ده‌ها خبر فوری است که گویندگان خبر شبکه تلویزیونی سی. ان. ان درباره ابتلای مقامات سیاسی آمریکا قرائت کردند: چهارمین مشاور مطبوعاتی کاخ سفید و معاون کایلی مک انانی سخنگوی کاخ سفید هم به کرونا مبتلا شدند.
نام مدیر مبارزات انتخاباتیِ ترامپ و تعداد دیگری از دستیاران و کارکنان ارشد کاخ سفید هم کنار اسم رئیس جمهور کرونایی ایالات متحده، در فهرستِ رو به افزایشِ مبتلایانِ به کرونا در امریکا، آمده است.
به نظر می‌رسد، کرونا از آنچه ترامپ فکر می‌کرده به کاخ سفید نزدیکتر بوده است. به تعبیری حالا پای کرونا بر گردن کاخ سفید است و افکار عمومی آمریکا، ساده انگاری‌ها و سرکشی‌های ترامپ در برابر دستورالعمل‌های بهداشتی را عامل چنین بحرانی می‌دانند و می‌گویند این مسئله "امنیت ملی آمریکا" را تهدید می‌کند.
سوزان رایس، مشاور امنیت ملی پیشین کاخ سفید در این باره گفته است: رئیس جمهور کنونی آمریکا از ابعاد مختلف تهدیدات زیادی برای امنیت ملی آمریکا ایجاد کرده؛ افرادی در کنار او هستند که باید همراه او روزانه به امورات کشور رسیدگی کنند. ترامپ درباره کارکنان و مشاوران بی ملاحظه است.
این افراد باید برای اینکه به این کشور با حداکثر انرژی خدمت کنند باید در سلامت باشند، اما او سلامت آن‌ها را به خطر انداخته. او به این موضوع توجه ندارد که بسیاری از کارکنان کاخ سفید قرنطینه شده اند. هم اکنون کاخ سفید به یکی از نقاط گسترش کرونا در کشور بدل شده است.
البته در "آمریکایِ کانونِ کرونا"، این فقط رئیس جمهور نیست که از رعایت دستورالعمل‌های بهداشتیِ مرتبط با کرونا سرپیچی می‌کند و پای کرونا نه فقط به اتاق‌های کاخ سفید، که به راهرو‌های کنگره و ارتش هم باز شده است.
سوزان رایس در این باره گفته: هم اکنون شاهد یک نقطه پرخطر در کاخ سفید هستیم. ما همچنین شاهد وضعیت مشابه در کنگره و پنتاگون (محل استقرار نیرو‌های نطامی آمریکا) هستیم. من نه تنها از رفتار شرم آور رئیس جمهور ناراحت هستم بلکه پنس معاون او هم نمی‌خواهد اقدامات احتیاطی را در پیش بگیرد و ماسک بزند؛ این بسیار خطرناک است. ما دشمنانی داریم. آن‌ها به دنبال فرصتی می‌گردند که هر زمانی که امنیت ما کاهش یابد به ما حمله کنند.
هرچه ترامپ پیش از ابتلا به کرونا، با بی توجهی به دستورالعمل‌ها امنیت ملی آمریکا را در معرض خطر قرار داده؛ پس از ابتلا به کرونا هم با پنهان کاری و دروغگویی بر آتش این خطر می‌دمد.
دونا شلالا، وزیر بهداشت پیشین آمریکا در این باره در یک گفتگوی تلویزیونی گفته است: پزشکان به این مطلب اشاره می‌کنند که رئیس جمهور آمریکا به آن‌ها اجازه نمی‌دهد درباره وضعیت بیماری اش شفاف باشند! مسئولیت این موضوع بر دوش رئیس جمهور است. رئیس جمهور باید شفاف باشد. باید درباره اینکه به چه مبتلا شده و چه اقداماتی برایش انجام شده، شفاف باشد. اما ما شاهد الگویی از پنهانکاری هستیم. این ایده که او سوار خودرویش می‌شود و برای طرفدارانش دست تکان می‌دهد، موضوعی مضحک است. از طرف دیگر او محافظانش را با این اقدام در خطر قرار می‌دهد. آن‌ها مجبورند در کنارش باشند. این تنها نشانگر بی مسئولیتی است و من از این اقدام رئیس جمهور و اطرافیانش بسیار عصبانی هستم.
در همین زمینه آنتونی فائوچی، مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی در آمریکا پس از آنکه چند نفر از مشاوران نزدیک ترامپ و سیاستمداران ارشد حزب جمهوری خواه بعد از ترامپ، کرونایی شده اند، گفته است: می‌شد با رعایت دستورالعمل‌ها و و برنامه ریزی برای تعطیلی‌ها جلوی شیوع کرونا در کاخ سفید را گرفت.

 هنوز هم قوانین کرونایی در کاخ سفید سختگیرانه نیست 

البته هنوز هم قوانین کرونایی در کاخ سفید سختگیرانه نیست و چنانکه رسانه‌های آمریکایی گزارش داده اند حتی پس از ابتلای رئیس جمهور به ویروس کرونا همچنان استفاده از ماسک در کاخ سفید اختیاری است.
اما هرج و مرج این روز‌های آمریکا باعث شده است، جناح رقیبِ دونالد ترامپ هم، از آب گل آلودِ آن، برای به دست آوردن رای، ماهی بگیرد. میشل اوباما همسر رئیس جمهور سابق آمریکا در یک ویدیوی تبلیغاتی عواقب موفق نبودن این رئیس جمهور در جدی نگرفتن این بیماری همه گیر را احساس می‌کنید، از کم توجهی مداوم او به اهمیت ماسک و فاصله گذاری فیزیکی، تا فشار بی امانش بر مدارس برای باز کردن بدون ارائه برنامه مشخص یا حمایت معنادار برای حفظ سلامت دانش آموزان و معلمان؛ این موضوع در همه جا مشاهده می‌شود. توجه داشته باشید، دختران من اکنون در دانشگاه هستند و خوشبختانه، آن‌ها این ترم را از خانه تحصیل کردند. اما فقط در طی چند هفته از شروع کار دانشگاه‌ها، بسیاری از دوستانشان که به صورت حضوری به دانشگاه بازگشتند یا آزمایش کرونای آن‌ها یا شخصی که با او زندگی می‌کنند، مثبت شده است.

 بازیگر نقشِ اول انتخابات 

آنقدر موضوع کرونا در امریکا جدی است که برخی تحلیلگران، این ویروس را "بازیگر نقشِ اول" انتخابات آمریکا می‌دانند؛ چنان که رسانه‌های آمریکایی می‌گویند: چگونگی بازتاب عملکرد ترامپ در مواجهه با کرونا می‌تواند پیروز انتخابات آینده آمریکا را مشخص کند و شاید به همین دلیل است که ترامپ پایه‌های رای اش را در این انتخابات لرزان می‌بیند و سعی دارد سلامت این انتخابات را زیر سوال ببرد.
او روز چهارشنبه، به این دوره از انتخابات، عنوان "فاسدترین انتخابات تاریخ آمریکا" را چسبانده! او در صفحه شخصی اش نوشت: ۱۱ هزار نفر از ساکنان ایالت کارولینای شمالی به طور ناصحیح فرم ثبت نام برای رأی دهی را دریافت کرده اند. در لس آنجلس نیز دو هزار رأی دهنده برگه‌های رای گیری معیوب دریافت کرده اند. از این موارد تعداد زیاد دیگری در ایالت‌های مختلف آمریکا وجود دارد. این انتخابات فاسدترین انتخابات در تاریخ آمریکا خواهد بود!
یک روش دیگر هیئت حاکمه آمریکا برای زیر سوال بردن سلامت انتخابات، اتهام زنی به دیگر کشورهاست؛ سایت وزارت امنیت داخلی آمریکا روز چهارشنبه در گزارش جدیدی، ایران، روسیه و چین را به تلاش برای "لطمه زدن و مختل کردن زیربنای حیاتی استفاده شده برای حمایت از انتخابات ۲۰۲۰" متهم کرده و ادعا کرده که این سه کشور ممکن است از نفوذ خود برای تغییر خواست رای‌دهندگان آمریکایی استفاده کنند.

 کوه بدهی‌های مردم آمریکا همچنان در حال بالا رفتن است 

همین ادعاها، برچسب زنی‌ها و دیگر دروغ‌های رئیس جمهور و هیئت حاکمه آمریکا در چهارسال گذشته باعث شده، برخی شهروندان آمریکایی این دیوارنگاره را در نیویورک، با برچسب‌هایی از ۲۰ هزار دروغ ترامپ ایجاد کنند. مردمی که این دروغ‌ها را می‌خوانند و ممکن است بعدش به کوه بدهی هایشان فکر کنند؛ چنان که مدیر سازمان مستاجران کانزاس سیتی در گفتگو با سی. ان. ان گفته است: کوه بدهی‌های مردم آمریکا همچنان در حال بالا رفتن است.

فوتبال ساحلی از دست رفت، فوتسال را دریابید حسنیه سادات شبیری  
خبرنگار سرويس سیاسی، خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قبولی دو نخبه قرآنی بردسکن بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
پیروزی خیبر خرم آباد مقابل ستارگان پاس ساری
استفاده از اقتصاد دریامحور برای توسعه اقتصادی گیلان
برگزاری همایش «فرشتگان زمینی» در اراک
تأکید معاون وزیر علوم بر ضرورت حکمرانی هوشمند در زیست‌بوم نوآوری کشور
معرفی قهرمانان لیگ اسکواش خوزستان
تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور
پایداری جوی گلستان تا آخر هفته آینده
مطالبه‌گری خوزستانی‌ها برای مقابله با بحران آلودگی هوا
بیانیه گل گهر پس از دو شکست خانگی؛ به صدر برمی‌گردیم!
تعمیر خط انتقال آب شیرین کن بندرلنگه
حضور پرشور مردم در راهپیمایی مشت محکمی بر دهان دشمنان زد
اهدای ۳ دستگاه خودروی خدمات‌رسان به جمعیت هلال احمر سیاهکل
مصرف انرژی در کشور باید متناسب با آرایش جنگی باشد
اقتدار تنها را مقابله با استکبار است
تاکید امام جمعه نقده بر الگو گیری از شخصیت والای حضرت زهرا (س)
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
قهرمانی گیلان در دومین دوره مسابقات کشوری کاراته بانوان
با تخصیص ارز دولتی، بازار کاغذ در مسیر آرامش قرار می‌گیرد
حمایت ۲۵۱ هزار دلاری فدراسیون جهانی والیبال از ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)