• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۵۶۱۰۷
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی

دستور امیر سرتیپ حیدری برای کمک به بیماران کرونایی

فرمانده نیروی زمینی ارتش، به بیمارستان نیروی زمینی دستور داد با تمام توان و قابلیت‌ها در خدمت ستاد ملی مبارزه با کرونا باشند.

دستور امیر سرتیپ حیدری به بیمارستان‌های نزاجا برای کمک به بیماران کروناییبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ امیر سرتیپ کیومرث حیدری در ارتباط ویدئو کنفرانسی با رؤسای بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در سراسر کشور، دستور داد علاوه بر افزایش تخت‌های بیمارستانی، با تمام توان و قدرت در خدمت ملت شریف ایران باشند.
وی در پی فرمان فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) مبنی بر تخصیص ظرفیت درمانی نیرو‌های مسلح به بیماران کرونایی، گفت: یکی از اصول فرماندهی در نیروی زمینی ارتش ولایت‌محوری است؛ یعنی باید همه فعالیت‌ها در راستای منویّات رهبر معظم انقلاب باشد، لذا در راستای اجرای اوامر فرماندهی معظم کل قوا مبنی بر خدمت‌رسانی مجدد نیرو‌های مسلح به مردم در مقابله با ویروس کرونا، نیروی زمینی ارتش این ظرفیت و توانمندی را دارد که مانند ماه‌های گذشته در خدمت مردم باشد.
این خدمت رسانی با برپایی بیمارستان‌های صحرایی به همراه کادر درمانی مجرب در گستره پهناور کشورعزیزمان است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه نزاجا ظرفیت برپایی نقاهتگاه‌های مجهز را دارد، تأکید کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا، نیروی زمینی ارتش با در اختیار گذاشتن ۲۸ بیمارستان و مراکز درمانی، پذیرای بیماران کرونایی بود. همه این بیمارستان‌ها با تمام توان و قابلیت‌های خود در خدمت ستاد ملی مبارزه با کرونا قرار خواهند گرفت.
وی ضمن تجلیل از خدمات کادر درمانی گفت: در این راه نیز مانند دوران دفاع مقدس، پنج تن از عزیزان جامعه پزشکی و کادر درمانی نزاجا به خیل شهدای مدافع سلامت پیوسته‌اند.
امیر سرتیپ کیومرث حیدری با بیان اینکه اگر استانداران خدمات ویژه و خاصی را از نیروی زمینی ارتش درخواست کنند، اجابت می‌شود، تصریح کرد: این نیرو با راه اندازی بیمارستان‌های مجهز صحرایی، نقاهتگاه‌ها و پست‌های بیماریابی می‌تواند خدمات ارزنده‌ای را به مردم ارائه کند.
وی ادامه داد: در حوزه بالگردی نیز نیروی زمینی ارتش، اورژانس‌های هوایی خود را در تمامی استان‌ها در آماده باش کامل قرار داده است. اگر نیاز ترابری برای بیماران حاد وجود داشته باشد، بلافاصله در خدمت بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان‌ها و شهر‌ها قرار خواهد گرفت.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری (حفظه الله تعالی) بر حضور نیرو‌های مسلح در مقابله با کرونا افزود: مجموعه اداره بهداشت امداد و درمان نیروی زمینی با تجاربی که در این مدت در مقابله با ویروس منحوس کرونا به دست آورده است، با تمام توان در خدمت مردم و بیماران کرونایی خواهند بود.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: یکی از ماموریت‌های مهم نیروی زمینی ارتش، خدمت رسانی به روستا‌ها و مناطق محروم است که در این خصوص اقدامات مطلوبی در مناطق مختلف از جمله مناطق روستایی و محروم شمال شرق کشور صورت گرفته است.
امیر سرتیپ حیدری در پایان به وضع پادگان‌های نیروی زمینی ارتش اشاره و خاطر نشان کرد: از ابتدای شیوع ویروی کرونا، نگاه ویژه‌ای به پادگان‌ها داشته ایم و خدا را شکر امروز در حوزه پیشگیری از شیوع کرونا پادگان‌های ما به عنوان امن‌ترین مکان‌ها در سطح کشور یاد شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز استاندارد سازی سامانه های سرمایشی و گرمایی در کشور
سینما همیشه سرگرمی نبود، بلکه آیینه مردم است
برای دفاع از انقلاب و قرآن حضور مردم در ۲۲ بهمن ضروری است
درگذشت مادر شهید کوهگرد در لنده
در صورت تردید درباره درستی یک خبر، از مراکز و افراد متخصص کمک گرفته شود
افتتاح ۲۶ پروژه ایمن سازی جاده‌ای با اعتبار ۲۱۰ میلیارد تومان در آذربایجان غربی همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی
فیلم‌های روز هشتم جشنواره فجر
مرخصی فجرانه ۱۰ روزه به زندانیان دارای شرایط در لرستان
قوه قضاییه با جدیت پیگیر بازگشت ارز‌های صادراتی است
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۲ طرح در استان همدان 
اقدامات استان برای فرار از بحران آب
اظهارات اژه‌ای درباره بازگشت ارز‌های صادراتی
تقویت اعتماد سرمایه‌گذاران با حکمیت قیمت‌گذاری پتروشیمی
گونه مهاجم نوتریا؛ تنها تهدید شناسایی‌شده حیات وحش آذربایجان‌غربی
بارش برف و باران در جاده‌های ۱۸ استان و انسداد چند محور کوهستانی
لزوم مشارکت انجمن‌ها در پیشبرد اهداف شبکه آزمایشگاهی کشور
مقام افغان: افغانستان هرگز لقمه چرب برای دشمنانش نیست
اهمیت اجرای کامل و اثربخش مشوق‌های نوسازی در بافت‌های فرسوده
آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از ۲۴ بهمن‌ماه
دانشجوی نخبه اصفهانی، قربانی اقدامات تروریستی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ادامه فعالیت سامانه بارشی در فارس تا فردا
افزایش ۴۰ درصدی بارش‌ها در کرمانشاه نسبت به میانگین بلندمدت
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)