• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۵۷۷۰۵
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۹
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر
با رویکرد مجازی،

اسفند؛ برگزاری جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان

پنجمین دوره جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان با رویکرد مجازی، اسفند برگزار می‌شود.

اسفند؛ برگزاری جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد و اسلامی هم‌زمان با هفته ملی کودک با همکاری ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سراسر کشور و برخی از دستگاه‌ها و نهاد‌های همکار ملی و بین‌المللی «پنجمین دوره جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان» را با رویکرد مجازی برگزار می‌کند.
بــا توجــه بــه فراگیری بیمــاری کرونا پنجمین دوره جــام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کــودک و نوجــوان امســال بــا شــعار «حمایت از سلامت عمومــی و روحیــه نشــاط همــراه بــا تــداوم کتاب‌خوانی» آغــاز می‌شود و رویکــرد آن اســتفاده حداکثــری از امکانــات فضاهــای مجازی اســت.
کارگاه‌های آمــوزشی ایــن دوره به سه شکل مجازی، حضوری و ارسال بسته‌های فرهنگی برگزار می‌شود. در ایــن کارگاه‌ها موضوعــاتی همچون شیوه‌های تســهیل‌‍گری، شیوه‌های ترویـج کتاب‌خوانی، مستندسـازی و روش‌های اجـرایی آن در فضاهـای مجازی، شیوه‌های راه‌اندازی باشگاه‌ها و… ارائـه می‌شود.
محـور فعالیت‌های مجـازی جـام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کـودکان و نوجوانـان، پایـگاه اینترنـی شـبکه ترویـج کتاب‌خوانی بــه نشانی www.bookpromotion.ir خواهــد بــود. همچنین ثبت‌نام پنجمین دوره این برنامه از طریق سایت شبکه ترویج کتاب‌خوانی ایران به نشانی www.bookpromotion.ir قابل انجام است و علاقه‎مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‎توانند به این سایت اطلاع‎رسانی مراجعه کنند.

شرایط شرکت در پنجمین دوره جام باشگاه‎های کتابخوانی

جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان رقابتی است میان باشگاه‌های کتاب‌خوانی در شهر‌ها و روستا‌های سراسر ایران که در سال ۱۳۹۹ با شرایط زیر برگزار خواهد شد:

۱. فعالیت باشگاه‌های کتاب‌خوانی دائمی بوده و هر زمان از سال با شرایطی که در این شیوه‌نامه آمده است، علاقه‌مندان واجد شرایط می‌توانند با مراجعه به سایت، باشگاه خود را ثبت کنند.

۲. باشگاه‌هایی که در سال‌های قبل ثبت‌شده‌اند، در سال ۱۳۹۹ هم رسمیت دارند و می‌توانند در جام باشگاه‌ها شرکت کنند و از تخفیف کتاب برخوردار شوند.

۳. تسهیلگرانی می‌توانند باشگاه تشکیل دهند که در کارگاه‌های آموزشی شرکت کرده باشند. تسهیلگرانی که در سال‌های گذشته دوره‌های آموزشی را گذرانده باشند، می‌توانند در سال ۱۳۹۹ باشگاه جدید هم تشکیل بدهند.

۴. دوره‌ی جدید کارگاه‌های آموزشی برای تسهیلگران مطابق شیوه‌نامه‌ها برگزار خواهد شد و اخبار و اطلاعات مربوط به برگزاری این کارگاه‌ها از طریق وب‌سایت شبکه ترویج کتاب‌خوانی bookpromotion.ir اطلاع‌رسانی خواهد شد.

۵. کارگاه‌های حضوری در صورتی برگزار خواهند شد که به تشخیص مسئولان، شرایط سلامت عمومی فراهم‌شده باشد.

۶. کار تسهیلگران داوطلبانه است.

۷. تسهیلگران پس از گذراندن کارگاه آموزشی می‌توانند طبق شیوه‌نامه، باشگاه کتاب‌خوانی ثبت کنند.

۸. باشگاه‌های کتاب‌خوانی ثبت‌شده می‌توانند در رقابت‌های جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی شرکت کنند.

۹. باشگاه‌های کتاب‌خوانی شهری و روستایی برای شرکت در جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی ابتدا باید در مرحله‌ی جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی در شهرستان شرکت کنند.

۱۰. برگزیدگان جام باشگاه‌های شهرستان به شرح زیر به دبیرخانه‌ی مرکزی در تهران معرفی می‌شوند:

الف) سه تا پنج باشگاه برگزیده
ب) سه تا پنج نامه برگزیده
ج) سه تا پنج فیلم برگزیده
د) سه تا پنج کتاب برگزیده به انتخاب اعضای باشگاه‌های شهرستان
ه) یک کتاب‌فروش فعال در شهرستان
۱۱. جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان کشور با حضور برگزیدگان شهرستانی در رشته‌های پنج‌گانه برگزار خواهد شد. علاوه بر این داوران بر اساس مستندات پرونده باشگاه‌ها از میان تسهیلگران کل باشگاه‌های راه‌یافته به مرحله‌ی کشوری، تسهیلگران برگزیده را نیز معرفی خواهند کرد.
همچنین استان‌ها می‌توانند در صورت تمایل مرحله استانی داشته باشند و برگزیدگان استانی را معرفی و از آنان تقدیر کنند.

نکات کلیدی ثبت‎نام:
ثبت‌نام در پنجمین دوره جام باشگاه‌ها فرآیندی دومرحله‌ای است. به‌این‌ترتیب که اول باید در سایت ثبت‌نام کرده و بعد فرم ثبت‌نام را پرکنید.
اگر می‌خواهید دو یا چند باشگاه ثبت کنید، نیازی به ثبت‌نام دوباره در سایت نیست. یک نفر با یک نام کاربری می‌تواند مجموعه‌ای از باشگاه‌ها را به ثبت برساند.
همچنین پیشنهاد می‌شود تمامی مدرسان، مربیان و تسهیلگران یک‌بار در سایت ثبت‌نام کنند.
در ورود اطلاعات مربوط به باشگاه دقت داشته باشید. در این دوره امکان ویرایش برای اولین بار بازشده است، اما ویرایش اطلاعات فقط «در زمان مشخص» و «توسط خود کاربر ثبت‌شده در سایت» ممکن خواهد بود.
جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی با مشارکت نهاد‌های غیردولتی و دستگاه‌های اجرایی و عمومی استان‌ها و شهرستان‌ها از جمله نهاد کتابخانه‌های عمومی، سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، انجمن نویسندگان کودک و نوجوان، صندوق بین‌المللی کودکان سازمان ملل متحد یونیسف، سازمان بهزیستی، سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، شرکت ارتباطات سیار امین، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران در شهر‌ها و روستا‌های کشور برگزار می‌شود.
در چهار دوره برگزاری این طرح در ۱۸۲۰ شهر و روستای کشور نزدیک ۲۲ هزار باشگاه کتاب‌خوانی ۹۸۷، ۳۳۵ هزار عضو فعال هستند که معاونت امور فرهنگی به همه اعضای جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان یارانه ۵۰ درصدی کتاب اهدا می‌کند
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تعیین تکلیف ۳۹ هزار خودرو و موتورسیکلت از ابتدای سال در استان گلستان
سد خرمرود تویسرکان در آستانه آبگیری
هوای ناسالم مشهد در بیست و سومین روز آذر
پرونده قاچاقچی ابزار آلات در بهبهان روز میز تعزیرات حکومتی
بن گویر خواهان اعدام اسرای فلسطینی شد
مقاوم‌سازی ۹۳ هزار واحد مسکونی روستایی در آذربایجان‌غربی
 تجلیل از فعالان حوزه نماز در اجلاس استانی در قزوین 
معاون استاندار تهران: افت فشار آب در پایتخت ادامه دارد
برگزاری مسابقه رالی شهری خانواده در کارون
تأکید بر نقش فناوری‌های نوین در بهینه‌سازی مصرف انرژی صنعت لوازم خانگی
آتش‌سوزی منزل مسکونی در شهباز
ایمن‌سازی محور‌های آذربایجان‌غربی با رفع ۲۷ نقطه پرحادثه
آبگیری سازه‌های آبخیزداری پارسیان
آب، نبض زندگی
کرمان آماده میزبانی از زائران سالگرد شهید سلیمانی
کاهش مصرف آب با آبیاری زیرسطحی
دستگیری شکارچی متخلف در منطقه حفاظت‌شده شاسکوه زیرکوه
مالیات بر خانه‌های خالی لَنگِ کدام دستگاه هاست؟
اهدای ۱۰۰۰ قلم لوازم ضروری بین مددجویان کمیته امداد خراسان‌جنوبی
فراخوان سومین جشنواره ملی «نقالی و روایتگری سیلک»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)