• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۶۰۵۱۳
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۳
بین الملل » آمریکا
ضمن عرض تسليت به ترامپ؛

فعال سياسي جامعه آمريکا: آقاي ترامپ دست از حسادت برداريد

ال شاپتون ب هترامپ توصیه کرد دست از حسادت به اوباما بردارد و بیش از این خودش را مضحکه ی خاص و عام نکند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه تلويزيوني ام.اس.ان.بی.سی؛ آلفرد چارلز شارپتون ضمن تسلیت به دونالد ترامپ، به وي توصیه کرد دست از حسادت به باراک اوباما، بردارد و بیش از این خودش را مضحکه ی خاص و عام نکند زیرا او (ترامپ) هرگز نمی تواند برنده ی جایزه ی صلح نوبل شود.

ال شارپتون ضمن تسلیت به دونالد ترامپ گفت «اطمینان دارم ناامید شده اید، آقای رئیس جمهور! زیرا نتوانستید جایزه صلح نوبل را بدست بیاورید. کمیته‌ی صلح نوبل در عوض جایزه‌ی امسال را به برنامه‌ی جهانی غذا تقدیم کرد. برنامه‌ی جهانی غذا، ابتکار عمل سازمان ملل متحد است که معاش بیش از یکصد میلیون انسان را در ۸۸ کشور جهان تامین کرده است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وي افزود می‌دانم از عملکرد برنامه جهانی غذا حیرت زده شده اید؛ آقای رئیس جمهور. چرا که شما فردی هستید که حتی اجازه نمی‌دهید برنامه‌ی عادی دولتی برای غذا دادن به بچه مدرسه ای‌های گرسنه به اجرا گذاشته شود. اگر اسم شما در چنین طرحی گفته نشود. اگر بحث بزرگ نمایی و خودنمایی که شما به آن علاقمند هستید در میان نباشد؛ غذا دادن به گرسنه‌ها کار دشواری نیست. خودم دارم هر هفته این کار را با همراهی شبکه‌ی اقدام ملی انجام می‌دهم.
ال شاپتون تصريح کرد اگر واقعا تمایل داشته باشید کار خیر انجام دهید هر وقت دوست دارید از همراهی شما استقبال می‌کنم. اما حتی اگر هم نمی‌توانید چنین کنید با وجود این باز هم می‌خواهم کمک تان کنم و به شما توضیح بدهم برای بدست آوردن جایزه‌ی صلح نوبل لازم است چه معیار‌هایی داشته باشید تا شاید بفهمید این جایزه در قد و قواره‌ی شما نیست.
وي گفت آلفرد نوبل فقید در وصیتنامه‌ی خود معیار‌هایی را برای اعطای این جایزه قرار داد که بخشی از آن بدین شرح است اين جايزه به شخصي داده شود که مهمترین و بهترین کار را برای ایجاد پیوند اخوت و برادری بین ملت‌ها انجام داده باشد و به براندازی یا کاهش (شمار یا اندازه) ارتش‌های موجود (در دنیا کمک کند) و شکل گیری و گسترش مجامع صلح و آشتی (را در دنیا رقم بزند).
فعال حقوق مدني آمريکايي افزود اجازه بدهید با موضوع ایجاد پیوند اخوت و برادری بین ملت‌ها بحث را آغاز کنیم و به چند ماه گذشته باز گردیم ببینیم شما در این مدت چه نظری درباره‌ی دیگر کشور‌ها داشته اید.
دونالد ترامپ روز ۱۹ اوت در سخنانی در کاخ سفید گفته بود «می خواهم درباره‌ی تازه‌ترین اقدام‌هایی بحث و گفت و گو کنیم که ضد ایران انجام داده ایم.
روز ۱۷ سپتامبر: ما داریم از سوریه خارج می‌شویم. اما نفت (این کشور) را حفظ می‌کنیم.
روز ۱۸ سپتامبر: من بودم که گفتم موشک‌های ضد تانک به اوکراین بدهند. من بودم که خط لوله‌ی گاز (نورد استریم ۲ روسیه را) با آلمان افشا کردم.
روز ۷ اکتبر: چین مقصر است و بهای گزافی را پرداخت خواهد کرد. 
آقای رئیس جمهور! تهدید کردن، چپاول و غارت منابع ملی (دیگر کشورها) و اهانت کردن به آن‌ها از نظر من مسالمت آمیز نیست. اما شاید شما در زمینه‌ی براندازی و کاستن از شمار ارتش‌های موجود عملکرد بهتری داشته اید؟!
ترامپ روز ۲۰ ژوئن در جمع هواداران خود گفت ما بیش از دو تریلیون دلار هزینه کردیم تا توانمندی و قدرت بی همتای ارتش آمریکا را بازسازی کنیم؛ چه درباره زیردریایی ها، موشک، راکت یا جنگنده بمب افکن ها.
روز ۲۵ سپتامبر: ما زرادخانه‌ای ساخته ایم که نمونه اش در دنیا مشاهده نشده است.! 
دقیقا درست است آقای رئیس جمهور؛ اما شاید در کل برای گسترش و اشاعه صلح (در دنیا) کاری کرده باشید؟! اما چنین شانسی هم نداشته اید. به نظر می‌رسد هر آنچه در امسال انجام داده اید جز حمله با پهپاد (اشاره به ترور سپهبد شهيد سلیمانی در بغداد)، گمراه سازی و دروغگویی و ویروس کرونا (ناتوانی در کنترل همه گیری) چیز دیگری نبوده است. لذا بگذار رو راست باشیم آقای رئیس جمهور. شما هیچ علاقه و تمایلی به صلح واقعی ندارید پس جایزه‌ی صلح نوبل را برای چه می‌خواهید؟ شاید یک میلیون دلار پول نقدی را می‌خواهید که همراه با جایزه به برندگان داده می‌شود تا شاید بتوانید بخشی از بدهی‌های تکان دهنده‌ی خود را باز پس بدهید. اما نه! علت حقیقی خیلی روشن است: حسادتی سوزناک و جوشان که مدت‌های مدیدی است به رئیس جمهور پیش از خود (باراک اوباما) دارید.
آقای رئیس جمهور! اگر تنها همین نکته را بپذیرید آنگاه احساس بهتری خواهید داشت. باراک اوباما برنده‌ی جایزه صلح نوبل شد و شما هرگز نخواهید شد. چهل و چهارمین رئیس جمهور (آمریکا) از شما باهوش تر، کاردان‌تر و دوست داشتنی‌تر در سراسر دنیاست. نه فقط در سوئد، جایی که کمیته‌ی صلح نوبل تشکیل می‌شود بلکه در آمریکا و همه کشور‌ها در گوشه و کنار دنیا؛ پذیرفتنش برای شما دشوار است؛ این را می‌دانم.
وي افزود اگر یاد بگیرید با این موضوع کنار بیایید برای خودتان هم بهتر خواهد بود. بالاخره خودباوری و عزت نفس، جایزه‌ای منحصر به فرد و بی همتاست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای سرود دختران سلیمانی در پاسارگاد
میهمانی لاله‌ها
برگزاری مسابقات رباتیک دانش آموزی شمال فارس در آباده
شهادت ۲۷ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در نوار غزه
مهدیه اسفراین میعادگاهی برای عاشقان امام زمان عج
بهره برداری از پارک ۴ هکتاری شهر چرام
توانمندسازی جوانان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی در آذربایجان غربی
گلباران مزار شهدا در سراسر گیلان
میهمانی لاله‌ها در خراسان‌شمالی و تجدید میثاق با شهدای انقلاب اسلامی
ترکیب استقلال برای دیدار مقابل شمس آذر
افتتاح و آغاز ۷۳ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان چرام
تلاش برای ثبت جهانی مسجد جامع اشترجان
صادرات ۲ و نیم میلیون کیلوگرم ماهی از مازندران
افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی استان یزد با حضور وزیر صمت
کشف چهار هزار لیتر سوخت فاقد مجوز در نی ریز
صعود شاهین سبزی به جمع هشت نفر برتر اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
کمینه و بیشینه دمای شانزدهم بهمن ماه در سمنان
بارش ۳۵ سانتی متری برف در ارتفاعات چالوس
کتابی با موضوع حفظ وطن
شور و هیجان خرید و فروش در پنجشنبه بازار آق قلا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)