اشتغالزایی 7 هزار نفری در گروطرح توسعه شهرک صنعتی 	    	 			
 		 		 			 			 				 				فرماندار شهرستان رباط کریم از الحاق 300 هکتار زمین به شهرک صنعتی پرند با هدف توسعه و افزایش اشتغالزایی  در این شهرک خبر داد.
 				 			  		 	  	 		به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان تهران  نظام ملکشاهی  شهرک های صنعتی را یکی از پتانسیلهای مهم برای توسعه اقتصادی هر منطقه دانست و افزود: با توجه به موقعیت سکونت گاهی شهر پرند،  برای رفع مشکلات موجود و توسعه شهرک های صنعتی ، طرح توسعه شهرک صنعتی پرند به تصویب رسیده است.
فرماندار شهرستان رباط کریم گفت : با توجه به وجود واحدهای مسکونی مهر در شهر پرند به عنوان پایتخت مسکن مهر، نیاز شهروندان به فضای کاری، وجود سرمایه گذار برای توسعه شهرک، ایجاد فضای کسب و کار، و جذب درآمد پایدار اقتصادی، توسعه مبتنی بر اشتغال و سرمایه گذاری ضروری است .
ملک شاهی افزود:با توجه به تاکید استاندار تهران، دستور لازم برای  افزایش مساحت 140 هکتاری داخل حریم شهرک و 150 هکتار زمین خارج از حریم شهرک، برای الحاق  به شهرک صنعتی پرند اجرا شد.
وی در خصوص اشتغالزایی این شهرک پس از افتتاح و ساخت فاز 3 شهرک صنعتی پرند در سال جهش تولید گفت: با توجه به مدیریت جداگانه این شهرک و قول همکاری شرکت شهرک های صنعتی و شرکت عمران ، زمینه اشتغالزایی برای 5 تا 7هزار امکان پذیر خواهد شد.
۰۰۰۲