• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۶۶۰۲۶
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۹
سمنان » اجتماعی

پرداخت ۲۵ میلیارد ریال وام خسارت کرونا به اهالی فرهنگ استان سمنان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان: ۲۵ میلیارد ریال وام خسارت کرونا به اهالی فرهنگ استان سمنان پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان، فرشید فلاح افزود: مبلغ ۴۷ میلیارد ریال درخواست تسهیلات در سامانه کارا استان ثبت شد که تا کنون ۲۵ میلیارد ریال از این مبلغ به عنوان جبران خسارت ناشی از شیوع کرونا به فعالان فرهنگی و هنری پرداخت شد.
وی افزود: آسیب‌هایی را که شیوع کرونا به فعالان فرهنگی هنری وارد کرد نمی‌توان به راحتی جبران کرد، زیرا این قشر از جامعه، خساراتی جدی‌تر و عمیق‌تر از سایر بخش‌های اقتصادی متحمل شدند؛ فعالیت‌های فرهنگی و هنری دیربازده هستند و اگر مخاطب خود را از دست بدهند، به راحتی قادر به بازگرداندن آن نیستند.
وی افزود: بسیاری از بخش‌های اقتصادی با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به فعالیت بازگشته‌اند، اما بخش‌های فرهنگی و هنری و اجرا‌های صحنه‌ای همچنان تعطیل است و با توجه به اینکه در شرایط عادی هم از نظر اقتصادی تحت فشار بودند، این تعطیلی صدمات جبران ناپذیری به این قشر وارد کرده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان گفت: ستاد مقابله با کرونا استان سختگیرانه‌تر از سایر استان‌ها با فعالیت‌های فرهنگی هنری برخورد کرده است؛ در سایر استان‌ها فعالیت‌های صحنه‌ای با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به فعالیت برگشته‌اند، اما در استان سمنان این اتفاق نیفتاده است. این سوال برای فعالان فرهنگی مطرح است که چگونه رستوران‌ها و فروشگاه‌ها باز هستند، اما تئاتر و موسیقی تعطیل است.
فلاح ادامه داد: به منظور حمایت از فعالان فرهنگی، هنری و رسانه‌ای آسیب دیده از کرونا، تسهیلاتی با کارمزد ۱۲ درصد از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نظر گرفته شد که متقاضیان، درخواست خود را در سامانه کارا ثبت کردند. مهلت قانونی ثبت نام در سامانه کارا تا ۱۵ مهر بود، اما هنوز این سامانه باز است و متقاضیان همچنان می‌توانند درخواست خود را ثبت کنند.
وی گفت: این تسهیلات در سه سطح شامل تسهیلات ۱۶۰ میلیون ریالی ویژه کارفرمایان دارای کد کارگاهی و به ازای هر نفر تحت اشتغال در بنگاه تحت پوشش ۸۰ میلیون ریال، تسهیلات ۸۰ میلیون ریالی کارفرمایان خویش‌فرما و تسهیلات ۶۰ میلیون ریالی فعالان فرهنگی و هنری آزاد فاقد بیمه پرداخت می‌شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان بیان کرد: بازپرداخت این تسهیلات بعد از یک ماه تنفس آغاز و طی ۲۴ قسط انجام می‌شود.
فلاح گفت: طبق آخرین آمار در استان سمنان ۲۵۸ پرونده دریافت تسهیلات در سامانه کارا تشکیل شده که ۳۷۰ نفر در این واحد‌ها اشتغال دارند؛ جمع مبلغ تسهیلات درخواستی ۴۷ میلیارد ریال بود که تا کنون ۲۵ میلیارد ریال پرداخت شده و فرآیند پرداخت باقی پرونده‌ها نیز در حال انجام است.
وی افزود: تا دو هفته آینده کمک هزینه معیشتی هنرمندان عضو صندوق حمایت از هنرمندان کشور نیز پرداخت می‌شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان ابراز داشت: فعالان فرهنگی و هنری در زمان شیوع کرونا بهتر است نگاهی نو به فعالیت‌های خود داشته باشند و با استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی شکل فعایت‌های خود را متناسب با شرایط تغییر دهند.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی سمنان
فراهم شدن زمینه آزادی ۸ زندانی در خاتم
عاملان تیراندازی در مراسم فاتحه‌خوانی در دام پلیس ماهشهر
رعایت حقوق شهروندی در تمام مراحل رسیدگی الزامی است
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق شهر کرمانشاه
نرخ باسوادی افراد ۱۵ سال در خراسان رضوی، ۹۲ و دو دهم درصد
برگزاری جشنواره بادبادک ها در سراوان
ماه رجب ، ماه خود سازی و بندگی
سروآباد میزبان جشنواره ژوانگه ی ژیان
مرمت مسجد جامع دزفول
وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری
فولادسیرجان صدرنشین جدید لیگ برتر والیبال
تعزیرات حکومتی: قیمت مصوب شیر ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان است
هشدار آلودگی برای تهران
زنگ هشدار مصرف گاز در کشور؛ ۶۷۲ میلیون متر مکعب در ۲۴ ساعت
نزدیک شدن اروپای منزوی به روسیه 
فیلم نامه‌ای که کتاب شد
افزایش ورودی پرونده‌ها در دادگاه‌های صلح جنوب استان کرمان
برداشت ۵۶ کیلوگرم طلای سرخ در بیضا
سعید اسماعیلی برنده جایزه مسلط‌ترین فرنگی کار جهان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)