• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۶۶۸۱۳
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۱
کردستان » اقتصادی

عزمی برای حمایت از طرح‌های عمرانی و تولیدی قروه

رئیس سازمان مدیریت برنامه ریزی استاندار کردستان از طرح‌های در دست اجرا شهرستان قروه بازدید و رفع مشکلات آنها را در دستور کار قرار داد.

طرح‌های عمرانی و تولیدی قروه زیر چتر حمایتی دولتبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، بهرام نصراللهی زاده در ادامه سفر‌های خود برای پیگیری مشکلات طرح‌های عمرانی و تولیدی شهرستانها و تسریع در پیشرفت کار آنها روز پنجشنبه با همراهی جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی کردستان به قروه سفر کرد.
 
دانشکده صنعت و معدن قروه از طرحهای مهم و از بهترین دانشکده‌های استان است که اعتبار ۹میلیارد تومانی تخصیص آن ابلاغ شد و تا چندی دیگر آماده بهره‌برداری است.

از دیگر طرح‌های تولیدی که مورد بازدید قرار گرفت مجتمع‌های تولید گوشت قرمز بود، استان کردستان دارای ظرفیت زیادی در این بخش است و راه‌اندازی دو مجتمع ۱۰۰واحدی در دلبران و سریش آباد هم در اشتغالزایی و هم افزایش تولید گوشت قرمز موثر است.

برای راه‌اندازی و توسعه این دو مجتمع مهم شهرستان قروه ۲۰میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده خواهد شد.

توسعه بیمارستان شهید بهشتی قروه نیز در دستور کار قرار دارد و از محل منابع مالی استانی و ملی کار آن آغاز شده است.

طرح‌های آموزشی، راه روستایی، مجتمع فرهنگی، استخر سرپوشیده از جمله طرح‌های دیگر شهرستان است که تکمیل آنها پیگیری شده و امیدواریم شاهد به ثمر رسیدن آن در این دولت باشیم.

رئیس سازمان مدیریت برنامه ریزی کردستان به همراه برخی دیگر از مدیران استانی و شهرستانی همچنین از طرحهای عمرانی شهر‌های دزج، دلبران و سریش‌آباد نیز بازدید کردند.

درمانگاه تخصصی دزج که توسط یک خیر در حال ساخت است اولین طرحی بود که در بدو ورود به شهر دزج مورد بازدید قرار گرفت.

برای این درمانگاه ۲میلیارد تومان هزینه شده و ٨٠درصد پیشرفت دارد و همه امکانات و تجهیزات لازم برای راه‌اندازی آن آماده است.

بخش چهاردولی شامل ۳۱روستا با ۱۸هزار نفر و شهر دزج با سه هزار نفر جمعیت است که ۲۱کیلومتر با قروه فاصله دارد و این درمانگاه نیاز بسیاری از اهالی را رفع می‌کند تا ناچار نباشد به قروه یا شهر‌های دیگر بروند.

کارگاه تولید ماسک یکی دیگر از طرح‌هایی بود که مورد بازدید قرار گرفت، این کارگاه تولیدی با پنج دستگاه در حال تولید ماسک به صورت سه شیفت است و ۵٣نفر در آن مشغول کار هستند.

سرمایه‌گذار حدود یک میلیارد تومان برای راه‌اندازی این کارگاه هزینه کرده و روزانه حدود ۴٠هزار عدد ماسک تولید می‌کند البته نیاز به ۳۰۰میلیون تومان تسهیلات بعنوان سرمایه در گردش دارد.

سردخانه محصولات کشاورزی دزج طرح دیگری بود که مورد بازدید قرار گرفت، این سردخانه با چهارهزار تن ظرفیت در حال فعالیت است، ولی پنج میلیارد تومان تسهیلات برای ایجاد باکس‌های نگهداری محصولات نیاز دارد.

کمبود این باکس‌ها موجب شده کیسه‌های سیب‌زمینی را روی هم بگذارند و این به محصولات آسیب می‌زند، با دریافت تسهیلات قرار است مشکلات موجود رفع شود.

وجود سردخانه‌ها در مناطقی همچون قروه که محصولات کشاورزی مناسبی دارد از اهمیت خاصی برخوردار است تا بتوان محصولات را برای مدتی قبل از ارائه به بازار نگهداری کرد.

طرح دامپروری ۳۰هزار راسی که از طرح‌های بزرگ دامپروری در کشور محسوب می‌شود نیز مورد بازدید مسوولان قرار گرفت، این طرح در فاز اول با ظرفیت پنج هزار راس فعالیت می‌کند و برای تولید شیر، گوشت، پشم و پنیر برنامه‌ریزی کرده است.

این مجتمع که ۶۰نفر به صورت مستقیم و ۱۸۰غیرمستقیم در آن مشغول به کار هستند با مشکلاتی در زمینه سند و تغییر کاربری مواجه است.

سرمایه‌گذار خواهان افزایش یک میلیون دلاری تسهیلات بود که رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان در این بازدید قول مساعد برای کمک به فعالیت این مجتمع داد.

بازدید از دلبران بخش دیگری از سفر برنامه‌ریزی شده رییس سازمان مدیریت برنامه ریزی کردستان به شهرستان قروه بود.
 
در این شهر از مدرسه شش کلاسه بازدید شد که تا دو هفته دیگر تحویل آموزش و پرورش داده می‌شود.

نصراللهی زاده به همراه دیگر مسوولین همچنین از محل ساخت مجتمع فرهنگی دلبران دیدن کردند.
 
زیربنای این مجتمع فرهنگی یک هزار و ۴۰۰متر است و عملیات ساخت آن یک سال متوقف بوده، اما رییس سازمان مدیریت برنامه ریزی از شهردار دلبران که طرح را از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تحویل گرفته خواست با ترک تشریفات، پیمانکاری را به استانداری و سازمان مدیریت معرفی کند تا هر چه زودتر عملیات ساخت از سر گرفته شود.

برای ساخت این طرح سال گذشته ۴۷۰میلیون تومان تخصیص داده شده، اما این اعتبار هزینه نشده و امسال نیز قول تخصیص همین مقدار داده شد.

رئیس سازمان مدیریت برنامه ریزی همچنین در این شهر از تصفیه خانه دلبران بازدید کرد، با توجه به آلوده بودن بخشی از آب منطقه به آرسنیک ایجاد این تصفیه‌خانه از اهمیت زیادی برخوردار است.

در این بازدید نحوه کار تصفیه خانه بویژه بخش تصفیه و رفع آرسنیک دیده شد، این تصفیه خانه در بخش اول با فیلتر‌های سیلسی و کربنی (کربن فعال) بخشی از آلودگی‌ها را رفع می‌کند، اما در بخش بعد با فیلتر رزین آرسنیک نیز حذف می‌شود، مسیر انتقال آب به تصفیه خانه ۱۳کیلومتر و حجم مخزن آب ۲هزار مترمکعب است.

مسئوولین همچنین از توسعه امامزاده جعفر دلبران بازدید کردند، این طرح حدود سه میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و ساخت و ساز‌های اولیه با کمک اوقاف و مردم انجام شده است.

در سریش آباد هم یک مجتمع دامپروری و تولید مصنوعات سنگی از سوی مسوولان مورد بازدید قرار گرفت و از نزدیک مشکلات این دو واحد بررسی شد.

دانشکده صنعت و معدن قروه از طرح‌های مهم مورد بازدید این شهر بود که ۹۳درصد پیشرفت دارد و تا آخر آذر ساخت آن به اتمام می‌رسد.

این دانشکده پنج هزار و ۴۰۰متر زیربنا دارد و از آزمایشگاه، کلاس درس، اتاق اداری و سالن آمفی تئاتر برخوردار است.
 
۱۶میلیارد تومان برای ساخت این دانشکده هزینه شده و ۹میلیارد تومان از سوی سازمان مدیریت برنامه ریزی کردستان برای تکمیل طرح تخصیص داده می‌شود.

این دانشکده با توجه به اینکه قروه یک شهر معدنی محسوب می‌شود اهمیت خاصی دارد و از سوی دیگر می‌تواند دانشجویانی از شهر‌های دیگر را هم به قروه جذب کند و نقشی در توسعه شهر داشته باشد.

استخر سرپوشیده قروه از دیگر طرحهای مورد بازدید بود، این طرح چند سال متوقف است و تکمیل آن نیاز به چهارمیلیارد و ۴۰۰میلیون تومان دارد.

نصراللهی زاده از مسئوولین قروه خواست این طرح را برای تکمیل به بخش خصوصی بسپارند تا سریعتر به بهره‌برداری برسد.

توسعه چهار بخش بیمارستان شهید بهشتی و کتابخانه عمومی قروه از دیگر طرح‌هایی بود که از رییس سازمان مدیریت برنامه ریزی کردستان در این بازدید قول کمک برای تکمیل آن‌ها داد.

سفر به چهار شهر دزج، دلبران، سریش‌آباد و قروه از صبح آغاز شد و تا شب‌هنگام ادامه داشت، عبور از مسیر‌های خاکی و دور و نزدیک مانع بازدید نشد. شهر‌هایی همچون دزج، دلبران و سریش‌آباد که تاریخ زیادی از شهر شدن آنها نمی‌گذرد از کمبود‌هایی به عنوان یک شهر برخوردارند که باید در مرکز توجه مسئوولان باشند.

سفر‌های رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به اقصا نقاط شهرستان‌های استان کردستان برای رفع گره از طرح‌های مختلف فرهنگی، اقتصادی و عمرانی صورت می‌گیرد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قضاوت نمایندگان هندبال چهارمحال و بختیاری در مسابقات لیگ برتر کشور
راهکاری برای بهبود متابولیسم و کنترل پیش‌دیابت در زنان
آمادگی و انسجام عملیاتی، کلید پاسخ سریع به حوادث است
مسجد حجازی اهواز، قدمگاه ۱۳۰ شهید گرانقدر
افتتاح چندین طرح به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر در سیستان وبلوچستان
افتتاح طرح‌های مخابراتی در امیدیه همزمان با دهه فجر+فیلم
اعزام بسیجیان سراب به مناطق عملیاتی جنوب کشور
رشد تولید و توسعه زیر ساخت‌ های کشاورزی نیشابور
پایان مسابقات کشتی خردسالان و نونهالان سمنان
نمایشگاه مستندنگاری« زندگی در جنگ»
همایش بانوان انقلاب در کوهدشت لرستان
عیدی کارکنان دولت ۱۰ میلیون تومان تعیین شد
اجرای پویش ایران همدل در خوزستان+فیلم
بانوی هنرمند محمدیه در نقش کارآفرین
برگزاری جشن انقلاب با حضور دانش آموزان مهابادی
افتتاح ۶۴۹ طرح شهری و دهیاری‌ در لرستان
چهار نشان طلا ارمغان دختران نونهال وزنه بردار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های کشور
پرواز قوی سپید در آسمان انزلی پس از شکست پرسپولیس
تبدیل گاز‌های مشعل به ۱۰۰ میلیون دلار سود در شرکت نفت و گاز مارون
توزیع بیش از ۲ هزار بسته‌های بهداشتی و تشک مواج میان بیماران مددجو در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
ادامه فعالیت سامانه بارشی در فارس تا فردا
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
افزایش ۴۰ درصدی بارش‌ها در کرمانشاه نسبت به میانگین بلندمدت
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
سارق باطری‌های خودرو با ۱۵ شاکی به زندان رفت
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)