• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۷۰۶۱۰
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۵
قزوین » اقتصادی
معاون استاندار قزوین:

فعالیت اقتصادی بدون حمل و نقل مفهومی ندارد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین گفت: فعالیت اقتصادی بدون صنعت حمل و نقل مفهومی ندارد و باید برای توسعه زیرساخت‌ها و جذب سرمایه گذاری‌ها در این بخش برنامه ریزی و اقدام کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، عیسی قبادی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین در جلسه کمیسیون فعالیت اقتصادی بدون حمل و نقل مفهومی نداردحمل و نقل، گمرک و ترانزیت اتاق تعاون استان که با دستور کار افتتاح کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگری رانندگان وانت بارهای کشور در قزوین برگزار شد، افزود: اساسا حمل و نقل تاثیرگذارترین بخش اقتصادی در خود اقتصاد و جریان صادرات و واردات کالا است به همین دلیل در جهان به این صنعت بسیار توجه می‌شود.

قبادی اضافه کرد: خوشبختانه بخش تعاون از ابتدای انقلاب به این بخش ورود کرده و در گذشته تعاونی ۱۷ گانه را در صنعت حمل و نقل داشتیم که تا به امروز کار خود را به درستی انجام داده اند.

وی با بیان اینکه در حوزه حمل و نقل باید سرمایه گذاری درستی داشته باشیم، افزود: اگرچه سرمایه گذاری در حوزه حمل و نقل بسیار سنگین، کاملاً زیرساختی و نیازمند توجه ویژه است ولی موجب توسعه کشور، رونق اقتصادی و اشتغالزایی خواهد شد.

این مسئول افزود: امروزه حمل و نقل به یکی از موضوعات مهم در حوزه اقتصاد تبدیل شده است و هم بر اقتصاد به دلیل نوع فعالیت خود تأثیر می‌گذارد و هم تاثیر زیادی بر اشتغال دارد.

وی گفت: اگر بخش بازرگانی در اقتصاد از اهمیت زیادی برخوردار است اتکای بسیار زیادی بر صنعت حمل و نقل دارد چون این بخش، بیش از نیمی از هزینه و قیمت کالا را در کشورهای دنیا تعریف و تعیین می‌کند که بستگی به سرمایه گذاری کشورها دارد.

معاون استاندار قزوین اضافه کرد: به موازات سرمایه گذاری‌های کلان در جهان سرمایه گذاری‌هایی در حوزه حمل و نقل نیز صورت می‌گیرد چون اگر به سرمایه گذاری در بخش حمل و نقل توجه نشود سرمایه گذاری در کارهای دیگر هم با مشکل مواجه خواهد شد.

قبادی افزود: باید به صنعت حمل و نقل در کشور به مثابه گردش خون در بدن نگاه کرد که اگر این چرخه در پیکر به مانعی برخورد کند یا رگ‌ها انسداد یابد مشکلات بسیاری برای کل کالبد انسان به وجود می‌آید.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین نیز در این جلسه با اشاره به افتتاح کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگری رانندگان وانت بارهای کشور در قزوین، افزود: با تشکیل این کانون و هم اندیشی در خصوص نحوه اجرای مصوبات کمیسیون حمل و نقل، گمرک و ترانزیت اتاق ایران، اقدامات بسیار موثری در حوزه شناسایی و رفع مشکلات رانندگان وانت بارها انجام خواهد شد که نتایج آن از قزوین به عنوان پایلوت اجرای این طرح به سایر استان‌ها تسری می‌یابد.

رضا گروسی افتتاح این کانون را برای استان و فعالان حوزه تعاون منشأ خیر و برکت دانست تا با همکاری و هم افزایی بیشتر دستگاه‌های متولی برای ساماندهی وانت بارها در استان قزوین اقدام گردد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قضاوت داوران استان در لیگ جهانی کاراته وان
افزایش نگران‌کننده مسمومیت با گاز CO در استان اردبیل
بارندگی و لغزندگی در محور‌های مواصلاتی اصفهان
امروز: ایران - اندونزی، مصاف با پدیده مسابقات در فینال
احیای دو شرکت ورشکسته تولیدی با ورود دادگستری مازندران
ورود سامانه بارشی از اواخر وقت امشب به خراسان جنوبی
زنجان؛ رتبه اول کشور در نصب کنتورهای هوشمند آب
تشریح برنامه های اقتصادی و عمرانی شهرستان باروق
سرباز وظیفه ۲۰۰ گرم طلا را به دست صاحبش رساند
نفوذ سامانه بارشی و ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان، ۱۸ بهمن
وزیران پیگیر رفع مشکلات مردم در استان‌ها هستند
مراسم نکوداشت رئیس اسبق دانشگاه الازهر در تهران
ضرورت طراحی الگوی نوین نظارتی برای آموزشگاه‌های آزاد و زبان
ساخت حسگر نانویی نوین برای تشخیص زودهنگام سرطان
افتتاح نمایشگاه خوشنویسی در شیروان
برنامه‌ریزی برای اجرای طرح‌های باستان‌شناسی در کرمان
افزایش ۲۰ درصدی تولید توت فرنگی در گلخانه‌های فلاورجان
افتتاح و آغاز عملیات چندین طرح شهرداری یزد همزمان با دهه فجر
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
اولویت اول استان گلستان تأمین آب است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
وقتی خبر، ترس شلیک می‌کند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)