• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۷۰۸۷۴
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۶
بین الملل » اقتصادی
اقتصاد جهان

کاهش بهای نفت در بازار لندن

انتشار آمار رسمی منتشر شده اقتصادی نه چندان خوب در چین و انتظار برای برگزاری نشست سازمان کشور‌های صادر کننده نفت (اوپک) باعث شد بهای نفت برنت کاهش یابد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از لندن، در معاملات روز کاری لندن، بهای نفت خام سبک ‏برنت دریای شمال، که ‏از آن به عنوان ‏یکی از مهمترین مراجع قیمت گذاری ‏ نفت داد و ستد شده در ‏‏بازار اروپا ‏استفاده می‌شود برای تحویل در ماه دسامبر با ۵۶ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین، به ۴۲ دلار و ۶۹ سنت برسد.
در معاملات الکترونیک بازار نیویورک هم بهای هر بشکه نفت خام سبک و ‏‏شیرین (وست تگزاس اینترمدییت‏)، ‏برای تحویل ‏در ماه نوامبر با ۵۶ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین، به ۴۰ دلار و ۶۵ سنت رسید.
آوتار ساندو Avtar Sandu، کارشناس شرکت کارگزاری و ‏خدمات سرمایه گذاری فیلیپ ‏فیوچرز (‏Phillip Futures‏) در این ‏باره می‌گوید:‏ داده‌ها و آمار و ارقام رسمی منتشر شده درباره عملکرد برخی از بخش‌های اقتصاد چین که چندان خوب نبوده است زمینه ساز کاهش بهای نفت در معاملات امروز شد.
بر اساس اعلام درگاه اینترنتی سازمان ملی آمار و پژوهش‌های اقتصادی و مالی چین، رشد اقتصادی این کشور امسال به چهار و نه دهم درصد خواهد رسید. این در حالی است که کارشناسان ‏مسائل مالی ‏و ‏اقتصادی که این ‏خبرگزاری ‏نظر ‏آن‌ها را در این ‏باره ‏جویا شده ‏بود پیش بینی ‏کرده ‏بودند که ‏رقم این شاخص ‏امسال به پنج و دو دهم درصد برسد.
این کارشناس نفتی افزود سلامت بودن اقتصاد چین به عنوان بزرگترین وارد کننده نفت در جهان برای بازار نفت بسیار مهم است.
اوژن واینبرگ Eugen Weinberg‎ کارشناس بخش کارگزاری ‏نفت ‏‏‏و ‏‏انرژی ‏‏کومرتسبانک آلمان، در ‏‏‏‏تحلیل ‏‏نوسانات قیمت نفت در ‏‏معاملات امروز می‌گوید:‏ با توجه به اخبار بسیار منفی که اکنون وجود دارد قیمت نفت خوب توانسته است مقاومت کند. وی می‌افزود تقاضا برای نفت در جهان اکنون پایین است و برعکس تولید نفت در حال افزایش است. در چنین شرایطی قیمت نفت در بازار جهانی و این بازار، باید بیشتر از این کاهش می‌یافت.
این واقعیت در دستور کار نشست وزیران نفت و انرژی کشور‌های صادر کننده نفت (اوپک) ‏و شرکایش غیر عضو آن، به ویژه ‏روسیه که در چارچوب اوپک پلاس ‏‏{ ‏OPEC‏+} یک گروه نفتی را ‏تشکیل داده اند ‏قرار خواهد گرفت.
اگرچه سرمایه گذاران و کارگزاران بازار نفتی بر این باورند که کشور‌های صادر کننده نفت (اوپک) و شرکایش غیر عضو آن، به ویژه روسیه فعلا تغییری در سیاست‌های نفتی خود ایجاد نخواهند کرد. اما بعید است که در آینده نزدیک نیز بخواهند تولید نفت خود را بیش از این کاهش دهند. چون آن‌ها بر این باورند که تقاضا برای نفت در جهان اندکی افزایش خواهد یافت.
وزیران نفت و انرژی ۲۳ کشور عضو اوپک و غیر عضو، از زمان شیوع ویروس کرونا هر ماه از طریق برگزاری کنفرانس مجازی (ویدئو ‏کنفرانس) ‏ سمت و سوی بازار نفت را بررسی می‌کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۴۱۰ تن شن و ماسه قاچاق در شهرستان رشت
آغاز مرحله اول المپیاد دانش‌آموزی از امروز
تهران میزبان هفته دوم سوپر لیگ سبک‌های آزاد کاراته
۱۱۵ طرح بهزیستی مازندران در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد
اختصاص ۵۵۰ میلیارد تومان برای آبرسانی در مازندران
نمایش سه فیلم در دومین روز جشنواره فیلم فجر
محدودیت‌های ترافیکی ۱۲ بهمن ماه در بیرجند
ماجرای یک دشمنی ۴۷ ساله با انقلاب اسلامی
کشف کود شیمیایی قاچاق در امیدیه 
اجرای ۳۹۹ طرح آبرسانی در مازندران
بهره‌مندی ۴۵۰۰ هکتار شالیزار مازندران از ۱۲ طرح جدید آبی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی
افتتاح و کلنگ زنی ۳۵۵ طرح برق‌رسانی در خوزستان در دهه مبارک فجر
فعال‌سازی ۲۲۰ واحد تولیدی در آذربایجان‌شرقی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در برخی مناطق کشور
۲۳۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری در آستانه بهره‌برداری
گونه معمایی، سینمایی‌ترین قالب است
تولید الکترود نانویی بومی با ایمنی و کیفیت بالاتر در یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات
ساترا تحریم شد
خبر ترور فرمانده نیروی دریایی سپاه کذب است
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
اختصاص بودجه به واحد‌های نهضت ملی مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
اقدام اروپا علیه‌ ایران برای‌‌ جبران تحقیر از سوی آمریکا و روسیه
حضور رهبر انقلاب در حرم امام خمینی (ره)
پرداخت کالابرگ برای حداقل ۷ دهک درآمدی در بودجه
فرمانده کل ارتش: دست ما روی ماشه است
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد
یک کشته و ۱۴ مصدوم در حادثه انفجار واحد مسکونی در بندرعباس
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)