• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۷۱۵۵۴
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۱
بین الملل » آمریکا
در بخش لس آنجلس ایالت کالیفرنیا؛

آتش زدن عمدی صندوق اخذ آراءِ زودهنگام در کالیفرنیا

مقامات انتخاباتی آمریکا، از وقوع آتش سوزی در داخل یک صندوق اخذ رأی در بخش لس آنجلس ایالت کالیفرنیا خبر دادند.

آتش زدن عمدی صندوق اخذ آراءِ زودهنگام در کالیفرنیابه گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما؛ پایگاه اینترنتی نشریه گاردین در مطلبی درباره مخدوش شدن آرا به دنبال آتش سوزی عمدی احتمالی یک صندوق اخذ آراءِ زودهنگام در بخش لس آنجلس، نوشت: مقامات ایالت کالیفرنیا اعلام کردند این آتش سوزی به برگه‌های رأی آسیب رسانده است.
این مقامات افزودند: به نظر می‌رسد آتش سوزی یکشنبه شب در شهر بالدوین پارک عمدی بوده باشد و علت و میزان خسارات آن هنوز تحت بررسی است؛ نیرو‌های آتش نشان برای اطفاء حریق ناگزیر به استفاده از آب شدند که این امر احتمالا لطمه قابل توجهی به برگه‌های رأی زده است، تصاویر ویدئویی از این صحنه نیز ده‌ها برگه رأیِ سوخته و خیس را نشان می‌دهد.
"هیلدا ال سولیس"، ناظر انتخاباتی در بخش لس آنجلس با انتشار بیانیه‌ای در این خصوص اعلام کرد: آتش زدن عمدی یک صندوق رسمی اخذ رأی، نشانه برخی از تلاش‌ها برای محروم کردن رأی دهندگان از حق شرکت در انتخابات زودهنگام و زیر سؤال بردن امنیت انتخابات آمریما است، از دادستان کل ایالت کالیفرنیا و اف بی آی خواسته شده است در این خصوص تحقیق کنند.
دفتر ثبت بخش لس آنجلس که بر انتخابات در این بخش بزرگ ایالتی نظارت دارد، از پاسخ دادن به سؤال‌ها درباره این که وقوع این آتش سوزی به چه تعداد از برگه‌های رأی آسیب رسانده است، پاسخ نداد، اما گفته می‌شود مقامات آخرین بار آراء انداخته شده در این صندوق را در ساعت ۱۰ شب روز شنبه جمع آوری کرده بودند و این آتش سوزی حدود ساعت ۲۰ روز یکشنبه گزارش شد.
سخنگوی سازمان آتش نشانی به خبرنگاران گفت: سه کارشناس تحقیق درباره آتش سوزی‌های عمدی به محل حادثه اعزام شده اند و نیرو‌های آتش نشان حدود دو ساعت برای اطفاء این حریق در محل حادثه حضور داشتند.
جرج سیلوا ۳۳ ساله یکی از ساکنان محلی در این خصوص گفت: «من دیدم که دود زیادی از داخل این صندوق رأی خارج می‌شود و کاملاً به نظر می‌رسید که کسی چیزی را روشن کرده و آن را به داخل آن صندوق انداخته باشد. این آتش سوزی به هیچ وجه حادثه نبود و کاری هولناک و نفرت انگیز است.»
این حادثه یک هفته پس از آن روی داد که حزب جمهوری خواه با قرار دادن صندوق‌های رأی غیرمجاز خود در چندین بخش از ایالت کالیفرنیا موجب سردرگمی مردم شد و این امر مقامات انتخاباتی ایالتی را وادار کرد تا فرمان برداشتن این صندوق‌ها را صادر کنند.
مقامات ایالتی هشدار دادند: صندوق‌های رأیِ حزب جمهوری خواه ممکن است رأی دهندگان را گمراه و قانون را نقض کند.
روز دوشنبه آخرین مهلت ثبت نام ساکنان ایالت کالیفرنیا برای شرکت (حضوری) در انتخابات ۳ نوامبر (۱۳ آبان) بود.
میزان مشارکت در انتخابات زودهنگام در این ایالت بی سابقه بوده و تاکنون بیش از یک میلیون رأی در این ایالت داده شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)