• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۷۱۹۹۷
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷
بین الملل » آمریکا
حکم جدید دادگاه فدرال در ایالت پنسیلوانیای آمریکا؛

شمارش آرا تا سه روز بعد از انتخابات آمریکا

در اوج اختلافات در آمریکا بر سر انتخابات پستی، دادگاه فدرال در ایالت پنسیلوانیا طی حکمی، اجازه داد شمارش آرای پستی تا سه روز بعد از روز انتخابات، انجام گیرد.

به گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه تلویزیونی العربیه گزارش داد، دادگاه فدرال در ایالت پنسیلوانیای آمریکا در حکمی، درخواست جمهوریخواهان را رد کرد و به ایالت پنسیلوانیا اجازه داد تا حداکثر سه روز بعد از روز انتخابات که امسال، سوم نوامبر خواهد بود، نامه‌های ارسالی از سوی رای دهندگان به حوزه‌های رای گیری را دریافت و شمارش کنند؛ با این تصمیم، تعداد بیشتری از آرای پستی در ایالت پنسیلوانیا شمارش خواهد شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
این دادگاه افزود: مسئولان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایالت پنسیلوانیا می‌توانند آرایی را که پس از مهلت رای گیری دریافت می‌شود، محاسبه کنند.
گفتنی است جمهوریخواهان در ایالت پنسیلوانیا به محاسبه آرایی که با تاخیر به مراکز شمارش آرا می‌رسد، اعتراض کرده بودند. 
این حکم از آن جهت حائز اهمیت فراوان است که پیش بینی می‌شود آرای پستی در انتخابات ریاست جمهوری سال جاری آمریکا با شکستن رکورد‌های قبلی، به چند ده میلیون عدد برسد.
دونالد ترامپ، رییس جمهوری امریکا و نامزد حزب جمهوریخواه در ماه‌های اخیر به کرات، برگزاری انتخابات به شیوه پستی را بزرگترین تقلب و دستکاری در تاریخ انتخابات این کشور عنوان کرده است. وی حتی مدعی شده است که در انتخابات ریاست جمهوری شکست نخواهد خورد مگر این که دموکرات‌ها با گسترش شیوه انتخابات پستی، در انتخابات تقلب کنند.
البته برگزاری انتخابات زودهنگام و ارسال آرای پستی در امریکا سابقه طولانی دارد و در دوره‌های قبل به کرات مورد استفاده رای دهندگان قرار گرفته بود. اما در سال جاری به دلیل شیوع ویروس کرونا، تمایل رای دهندگان برای شرکت در انتخابات زودهنگام و ارسال آرا از طریق پست به مراتب بیشتر شده است.
دموکرات ها، نگرانی ترامپ از شکست در انتخابات در صورت افزایش مشارکت عمومی در انتخابات را علت حملات لفظی وی به شیوه انتخابات پستی عنوان کرده اند.
آمار‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۵۳ درصد از ۳۰ میلیون رای دهندگان انتخابات زودهنگام یا پستی، دموکرات بوده اند درحالی که حدود ۲۵ درصد از آنان، خود را جمهوریخواه معرفی کرده اند. با توجه به چنین فضایی، جمهوریخواهان بویژه در ایالت‌های حساسی همچون پنسیلوانیا تلاش کردند از گسترش انتخابات پستی بکاهند یا این که حداقل، دریافت نامه و شمارش آرا را به روز انتخابات محدود سازند.
با این حال، حتی دیوان عالی فدرال تحت کنترل قضات محافظه کاران نیز به نفع جمهوریخواهان رای ندادند. با رای دیوان، نه فقط در پنسیلوانیا، بلکه در برخی دیگر از ایالت‌ها نیز شمارش آرای پستی حداقل تا سه روز پس از روز انتخابات ادامه خواهد یافت.
از این رو پیش بینی می‌شود نتیجه نهایی انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ امریکا همچون اغلب انتخابات گذشته، در ساعات اولیه پس از پایان رای گیری‌ها در ایالت‌ها مشخص نخواهد شد.
برخی از کارشناسان هشدار داده اند طولانی شدن روند شمارش آرا و اعلام خبر فرد برنده، در فضای به شدت ملتهب کنونی در امریکا، تنش‌های اجتماعی شدیدی را به همراه خواهد آورد. بویژه این که در این دور از رقابت‌ها، هر دو رقیب و ستاد‌های انتخاباتی آنان، صحت و سلامت انتخابات را زیر سوال برده اند.
هر دو نیز مصداق‌هایی از جمله پیدا شدن آرای دوریخته شده در برخی از شهر‌ها و اقدامات ارعاب آمیز برخی از گروه‌های شبه نظامی دست راستی برای ترساندن مردم از حضور در پای صندوق‌های آرا را برای اثبات نظرات خود بیان کرده اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
مهدی رحمتی: به هیچ تیمی باج نمی‌دهیم
معابر زرنه ایوان، نونوار شد
اجرای ۲۵ طرح آبرسانی در تربت حیدریه
برداشت سیب‌زمینی
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
ساعت ۲۰ امشب افتتاح دوره ششم
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)