• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۷۴۰۸۴
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۸
اقتصادی » مسکن

فردا؛ آغاز عملیات اجرایی ۴۰۰ هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملی

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی، از تعیین تکلیف نهایی ۴۰۰ هزار واحد مسکن ملی در قالب واگذاری گروهی زمین و یا معرفی افراد به پروژه‌های آغاز شده و در حال ساخت، خبر داد.

فردا؛ آغاز عملیات اجرایی ۴۰۰ هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملیبه گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از وزارت راه و شهرسازی؛ آقای محمود محمودزاده، جزئیات افتتاح‌های طرح اقدام ملی مسکن را که با حضور رئیس‌جمهور در اول آبان‌ماه انجام می‌شود، تشریح کرد.
 
وی ضمن تشریح جزئیات افتتاح‌های طرح اقدام ملی مسکن که بخشی از آن‌ها شامل افتتاح و برخی شامل آغاز عملیات اجرایی است گفت: بخشی از برنامه‌های ویدئوکنفرانسی ریاست‌جمهوری در بخش مسکن نیز شامل بهره‌برداری از بیش از ۴۰ هزار واحد مسکن مهر باقی‌مانده است که به متقاضیان تحویل می‌شود.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: بنابر قولی که وزارت راه و شهرسازی داده بود، افتتاح طرح‌های اقدام ملی مسکن و همچنین باقی‌مانده‌های مسکن مهر، فردا پنجشنبه اول آبان ۹۹، به ریاست آقای روحانی، ریاست‌جمهوری، با حضور استانداران و وزرای راه و شهرسازی و آموزش و پرورش به شکل ویدئوکنفرانس انجام می‌شود.

افتتاح نزدیک به ۱۲۰۰۰ مسکن ملی در ۸ استان

معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص جزئیات افتتاح این طرح‌ها، گفت: بخش اول مراسم فردا، اول آبان‌ماه، افتتاح پروژه‌های طرح اقدام ملی است که در این بخش ۱۱ هزار و ۵۶۰ واحد در هشت استان افتتاح می‌شود. علاوه بر این واحدها، برخی از پروژه‌های بافت فرسوده که توسط مالکان احداث شده است نیز در سراسر کشور، افتتاح خواهد شد.

واگذاری گروهی ۱۳۵۰۰۰ واحد مسکن ملی به متقاضیان

محمودزاده بخش دوم افتتاح‌های را شامل واگذاری زمین به گروه‌های ساخت عنوان کرد و گفت: ۱۳۵ هزار زمین به گروه‌های ساخت واگذار می‌شود که از این تعداد ۹۵ هزار قطعه، ظرف یک‌سال گذشته واگذار شده و در این مراسم ۴۰ هزار واحد دیگر واگذار می‌شود. در این بخش، هر پلاک به گروه‌های سه نفر به بالا واگذار می‌شود تا نسبت‌به احداث واحد مسکن ملی، اقدام کنند.
وی بخش دیگر مراسم فردا را معرفی ۲۵۳ هزار نفر به ۲۵۳ هزار واحد مسکن ملی در حال احداث برشمرد.

بهره‌برداری از ۶۷۰۰ واحد مسکن ملی در بافت‌های فرسوده

به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی، حدود ۱۴ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن ملی در بافت‌های فرسوده در حال انجام است که از این تعداد ۶ هزار و ۷۰۰ واحد در این مراسم به بهره‌برداری می‌رسد.

آغاز عملیات اجرایی ساخت ۶۹۰۰۰ مسکن ملی در قالب تفاهم‌نامه‌ها با سایر وزارتخانه‌ها

محمودزاده همچنین بخشی از این مراسم را آغاز واحد‌های مسکن ملی در قالب تفاهم‌نامه‌ها با دیگر وزارتخانه‌ها عنوان کرد و گفت: حدود ۶۹ هزار واحد مسکن ملی در قالب تفاهم‌نامه‌ها آغاز عملیات اجراییشان انجام خواهد شد که از این تعداد، ۳۰ هزار واحد مسکن ملی فرهنگیان، ۳۷ هزار واحد مسکن ملی نیرو‌های مسلح، ۲ هزار واحد مسکن ملی کارگران است. در این مراسم، آغاز عملیات اجرایی ساخت مسکن فرهنگیان به شکل نمادین با حضور وزیر آموزش و پرورش انجام خواهد شد. پیش‌تر نیز ۱۴ هزار و ۵۰۰ واحدی برای فرهنگیان کلنگ‌زنی شد.

وی تصریح کرد: در مجموع به غیر از مسکن مهر تعداد ۴۰۰ هزار واحد مسکونی اقدام ملی، تعیین تکلیف می‌شود که برخی از آن‌ها در قالب واگذاری زمین و برخی در قالب معرفی افراد به پروژه‌ها است.

افتتاح ۴۰۱۰۸ واحد مسکن مهر

معاون وزیر راه و شهرسازی، بخش آخر برنامه ویدئوکنفرانسی با رئیس‌جمهور را افتتاح باقی‌مانده‌های مسکن مهر برشمرد و گفت: افتتاح ۴۰۱۰۸ واحد مسکن مهر در روز پنجشنبه انجام خواهد شد که با این افتتاح در تعدادی از استان‌های کشور مسکن مهر، به‌طور کامل به اتمام می‌رسد و جشن اختتام آن همزمان برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: در مجموع ۵۳ هزار واحد مسکن مهر باقی‌مانده است که در مراحل مختلف ساخت قرار دارد. بر اساس برنامه‌ریزی که استان‌ها و دستگاه‌های متولی داشتند باید ظرف روز‌های آتی آن‌ها نیز به اتمام برسد و تحویل متقاضیان شود.

مراسم بخش مسکن، روز پنجشنبه، اول آبان با حضور رئیس‌جمهوری است و استانداران به شکل میهمان برخط در جلسه حضور دارند. همچنین، مراسم‌هایی به‌شکل مجازی در شهر‌های سیرجان به‌عنوان پایلوت افتتاح ۱۱هزار و ۵۶۰ واحد اقدام ملی خواهد بود. ۱۳۵ هزار واحد واگذاری زمین و ۲۵۳ هزار واحد مسکن ملی معرفی به پروژه‌های اقدام ملی به شکل پایلوت در شهر بیرجند در خراسان جنوبی انجام می‌شود. مراسم کلنگ‌زنی و تفاهم‌نامه‌های در شهر هشتگرد در استان البرز و افتتاح مسکن مهر در شهر پردیس انجام می‌شود.

تاکنون قرار است، کلنگ‌زنی تفاهم‌نامه به شکل نمادین توسط وزیر آموزش و پرورش در قالب یکی از تفاهم‌نامه‌ها انجام شود. با توجه به زمان محدودی که در اختیار است یکی از وزرا این کار را انجام می‌دهد.

ارزش پروژه اقدام ملی حدود ۲۴۰ هزار میلیاردتومان است که حدود ۶۰ هزار میلیاردتومان آن مربوط به قمیت اراضی و حدود ۱۸۰ هزار میلیاردتومان آن مربوط به بخش اجرا و خدمات خواهد بود. این گردش مالی بسیار قابل ملاحظه‌ای است که می‌تواند تاثیرات بسیار قابل ملاحظه اقتصادی داشته باشد. همچنین می‌تواند در موضوع اشتغال که ما در فرجه دو سالانه توزیع می‌شود. هم بحث اقتصاد و هم بحث اشتغال آن که روی اقتصاد و اشتغال تاثیر جدی خواهد گذاشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
پیشرفت ۵۰ درصدی مرمت بافت تاریخی چالشتر چهارمحال و بختیاری
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان
کاهش دماهای کمینه در اغلب نقاط لرستان
اسکوچیچ: پیروزی با چنگ و دندان به دست آمد/ بیرانوند عملکرد استثنایی داشت
تولید ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در آذربایجان‌شرقی
ورزشی‌های دوازدهم آبان ماه در استان سمنان
برتری نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)