• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۷۴۵۸۱
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۶
سیاسی » دولت

ظرفیت‌های فراوان خراسان شمالی برای توسعه

معاون اول رییس جمهور با اشاره به ظرفیت‌های خراسان شمالی گفت: بازگشایی بازارچه‌های مرزی و افزایش مبادلات تجاری با ترکمنستان از اولویت‌هاست.

ظرفیت‌های فراوان خراسان شمالی برای توسعهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، مجمع نمایندگان خراسان شمالی بعداز ظهر امروز (چهارشنبه) با معاون اول رییس جمهور دیدار کردند.
آقای اسحاق جهانگیری در این جلسه با اشاره به اینکه استان خراسان شمالی دارای استعداد‌ها و ظرفیت‌های فراوانی برای توسعه است، گفت: این استان قطعاً با تمرکز مجموعه مدیران و نمایندگان استان روی مسایل کلیدی می‌تواند ضمن توسعه زیرساخت ها، عقب ماندگی‌های خود را در برخی از بخش‌های اقتصادی هر چه سریعتر جبران کند.
معاون اول رییس جمهور با ابراز خرسندی از وجود انسجام، اتحاد و همدلی میان مسئولان و نمایندگان استان خراسان شمالی گفت: قطعاً تنها راه پاسخگویی به توقعات و مطالبات مردم و پیشرفت استان‌های کمتر توسعه یافته انسجام و وحدت است.
وی با اشاره به شرایط سخت معیشتی و اقتصادی مردم که ناشی از پیامد‌های منفی فشار‌های خارجی و کرونا است، اظهار داشت: در این شرایط حساس همه مسئولان کشور باید برای حل مشکلات و خدمت رسانی وحدت کلمه داشته باشند، نباید نگاه مردم به موضوعات و چالش‌ها متفاوت از نگاه مسئولان باشد، زیرا این موضوع موجب ناامیدی و یأس در جامعه می‌شود.
معاون اول رییس جمهور گفت: مجلس شورای اسلامی علاوه بر ایفای وظایف ذاتی خود می‌تواند فضای سیاسی کشور را مدیریت کند قطعاً تریبون مجلس می‌تواند فضای آرامش و همدلی و همراهی را به جامعه القا کند.
اقای جهانگیری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به موضوعات مطرح شده از سوی نمایندگان استان خراسان شمالی تصریح کرد: پیشرفت طرح ملی راه آهن گرگان-مشهد و تکمیل پتروشیمی و رفع محرومیت از روستا‌ها و مناطق مرزی حق مردم خراسان شمالی است و دولت با کمک نمایندگان مردم تمام مساعی خود را برای اجرای طرح‌های عمرانی و محرومیت زدایی به کار خواهد بست.
معاون اول رییس جمهور با تأکید بر اهمیت مرز‌ها و مرزنشینان در توسعه اقتصادی و سیاسی کشور، اظهار امیدواری کرد: بازگشایی بازارچه‌های مرزی میان ایران و ترکمنستان و افزایش تبادلات تجاری میان دو کشور از اولویت‌های دولت است که می‌تواند باعث بهره مندی مرزنشینان از مزایای بازارچه‌های مرزی شود.
پیش از سخنان معاون اول رییس جمهور آقای امیری معاون امور مجلس رییس جمهور با اشاره به هماهنگی نمایندگان خراسان شمالی با دولت برای پیشبرد طرح‌های عمرانی ابراز امیدواری کرد: با همدلی و همراهی همه مسئولان گام‌های موثرتری در رفع چالش‌های استان برداشته شود.
نمایندگان استان خراسان شمالی نیز نظرات و دیدگاه‌های خود در خصوص احداث راه آهن و جاده‌های مواصلاتی، توسعه مجتمع پتروشیمی، تأمین منابع آب، ساخت مراکز درمانی و بهداشتی، محرومیت زدایی از روستا‌ها و مرزها، اجرای شبکه فاضلاب شهری و تکمیل کارخانه سیمان و اجرای برخی طرح‌های زیرساختی را بیان کردند.
استاندار خراسان شمالی نیز به وجود بلوغ سیاسی و همکاری وسیع میان نمایندگان مجلس دوازدهم در استان با استانداری و دستگاه‌های دولتی ابراز امیدواری کرد با تداوم این همدلی استان بتواند در شاخص‌هایی نظیر کسب و کار، برق رسانی و گاز رسانی، بیمه عشایری، جذب سرمایه گذاری، افزایش ضریب باسوادی، تولید ملزومات بهداشتی مورد نیاز مقابله با کرونا وایجاد طرح‌های اشتغالزایی روند رو به توسعه خود را تداوم ببخشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح نخستین مرکز رشد دانشگاه پیام نور در آران و بیدگل
تمرین تیم‌های تنیس روی میز پسران و دختران ایران
کلنگ زنی ساختمان جدید دادگستری شهرستان باشت
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تریلی حامل باتری اسیدی، آزادراه کرج-قزوین را در هر دو جهت مسدود کرد
دستگیری یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان
افتتاح بزرگترین و نخستین درمانگاه تخصصی استان در بهمئی
تساوی فلسطین و لبنان در حضور کادر فنی تیم نوجوانان
حضور ورزشکاران ۴ کشور در مسابقات بین‌المللی تنیس آمل
بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی قدیم فیروزکوه
خاکسپاری شهدای خوشنام در کهگیلویه و بویراحمد
اخذ مالیات از تراکنش کارتخوان‌ها شایعه است
اجتماع دانش‌آموزان سادات قم در شام غریبان حضرت زهرا (س)
برگزاری رویداد صدرا در مهدیشهر
مدارس و دانشگاه‌های استان البرز غیرحضوری شد
کهگیلویه وبویراحمد عزا و ماتم در سوگ شهادت دخت نبی مکرم اسلام
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
قهرمانان وطن در آغوش مردم سیستان وبلوچستان
قزوین غرق در ماتم صدیقه کبری (س)
شهر ایلام میزبان پیکر‌های مطهر شهدای گمنام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
فرار رئال از شکست
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
آلودگی شدید هوا در تهران
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)