• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۷۵۰۱۱
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۱
بین الملل » آمریکا
رئیس جمهور دموکرات سابق آمریکا

اوباما: مسائل زیادی به نتیجه انتخابات بستگی دارد

باراک اوباما رئیس جمهور دموکرات سابق آمریکا گفت: سرنوشت مسائل زیادی به نتیجه انتخابات آتی گره خورده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، باراک اوباما رئیس جمهور دموکرات سابق آمریکا دیروز در جمع گروهی از طرفداران سیاهپوست جو بایدن نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ در فیلادلفیا گفت در روز سوم دسامبر، فقط مسئله انتخاب بایدن و کامالا هریس به عنوان رئیس جمهور و معاون رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا مطرح نیست و سرنوشت مسائل و موضوعات مهم دیگری نیز در این روز تعیین خواهد شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
اوباما در بخشی از این سخنرانی گفت: مجموعه‌ای از مسائل و موضوعات مهم وجود دارد که به جز مسئله انتخاب رئیس جمهور و معاون رئیس جمهور، در این انتخابات سرنوشت آن‌ها تعیین خواهد شد. من فکر می‌کنم که وقتی با جوانان صحبت می‌کنم، باید به حرف‌های آن‌ها گوش کنم تا ببینم که نگرانی‌ها و دغدغه‌های آن‌ها چیست.
اوباما در ادامه به دموکرات‌ها توصیه کرد در این ۱۲ روز باقیمانده به رای گیری انتخابات، با طرح این سوال از جوانان که مهمترین مسئله کشور برای آن‌ها چیست؟ بتوانند به نکاتی دست یابند که بر این انتخابات تاثیر خواهند گذاشت.
اوباما در بخش دیگری از این سخنرانی، ترامپ را به بی کفایتی و دروغگویی در خصوص بحران همه گیری ویروس کرونا در آمریکا متهم کرد و گفت: میزان بی کفایتی و دروغگویی ترامپ، شمار افرادی که اگر فقط و فقط ما اقدامات اولیه را به عمل می‌آوردیم امکان داشت جان خود را از دست ندهند و بالاخره میزان تاثیری که این موضوع بر جوامع کم درآمد گذاشت، بسیار بسیار زیاد است. منظورم این نیست که من مطمئن هستم اینطور می‌شد، باید بگویم دلایل، مدارک و شواهد این را ثابت می‌کنند. مثلا در همین کانادا، شمار مرگ و میر کووید-۱۹ در آنجا ۳۹ درصد پایین‌تر از آمریکاست. نزدیک به ۴۰ درصد. منظورم این است که ما در این باره، نمونه‌های زیادی داریم. لذا، من با توجه به شناختی که از جو بایدن و کامالا هریس دارم، و همینطور شناختی که از مشاوران آن‌ها دارم، فکر می‌کنم ما می‌توانستیم با این همه گیری بهتر از این چیزی است که می‌بینیم، عمل کنیم. این بدان معنا نیست که ما همین فردا همه مشکلات را حل می‌کنیم. ما هنوز هم با چالش‌هایی مواجه هستیم، ولی ما می‌توانیم عملکرد بهتری داشته باشیم.

اوباما: ترامپ سمت خود را جدی نگرفته است
باراک اوباما رئیس جمهور پیشین آمریکا اعلام کرد دونالد ترامپ هرگز منصب خود را به عنوان رئیس جمهور جدی نگرفته است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از فیلادلفیا، باراک اوباما گفت: این یک تلویزیون واقعیت نما نیست، این واقعیت است! و ما باید با پیامد‌های (رفتار دونالد ترامپ) که نشان داده است قادر به جدی گرفتن سمت و جایگاه خود (به عنوان رئیس جمهور) نیست، زندگی کنیم.
وی ضمن محکوم کردن رویکرد رئیس جمهور جمهوری خواه آمریکا، افزود: توئیت کردن هنگام تماشای تلویزیون هیچ مشکلی را حل نمی‌کند.
 
دموکراسی با رئیس جمهوری که هر روز دروغ می‌گوید کارساز نخواهد بود
باراک اوباما، رئیس جمهور پیشین آمریکا چهارشنبه با انتقاد از دونالد ترامپ رئیس جمهور کنونی آمریکا اعلام کرد دموکراسی نمی‌تواند با رئیس جمهوری که هر روز دروغ می‌گوید، کارایی داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از فیلادلفیا، باراک اوباما گفت: اگر کسانی که قرار است رهبران ما باشند هر روز دروغ بگویند و چیز‌های جدیدی از خود ابداع کنند، دموکراسی ما کارایی نخواهد داشت.
چهل و چهارمین رئیس جمهور آمریکا ضمن یادآوری شکست هیلاری کلینتون در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶، از دموکرات‌ها خواست تا سوم نوامبر به طور گسترده بسیج شوند و از آنجا که نتایج نظرسنجی‌ها به نفع بایدن است، تصور نکنند که در انتخابات پیروز شده اند.
 
نظرسنجی‌ها را فراموش کنید و در حمایت از بایدن بسیج شوید
باراک اوباما، رئیس جمهور پیشین آمریکا چهارشنبه از هواداران دموکرات‌ها خواست به نتایج نظرسنجی‌ها اکتفا نکنند و به طور گسترده بسیج شوند تا امکان پیروزی جو بایدن در برابر دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر فراهم شود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از فیلادلفیا، باراک اوباما در نشستی انتخاباتی در فیلادلفیا برای حمایت از جو بایدن، نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری امریکا، با یادآوری شکست غیر منتظره هیلاری کلینتون در انتخابات سال ۲۰۱۶ به رغم به دست آوردن آرای بالا در نظرسنجی ها، گفت: «من علاقه‌ای به نظرسنجی‌ها ندارم.»
در حالی که ۱۳ روز تا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مانده است، اوباما گفت: «بسیاری از مردم در خانه هایشان ماندند و تلاشی نکردند و (به این نظرسنجی ها) رضایت دادند. اما این بار نه! در این انتخابات نه!»
آمریکا با ثبت بیش از ۲۲۱ هزار مورد مرگ ناشی از «کووید-۱۹» سنگین‌ترین آمار قربانیان کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است. باراک اوباما با انتقاد از مدیریت بحران کرونا از سوی دولت دونالد ترامپ، گفت: «(مدیریت) این همه گیری برای هر رئیس جمهوری می‌توانست دشوار باشد. اما مسئله مهم میزان بی کفایتی و اطلاع رسانی نادرست است که با رعایت اقداماتی مشخص می‌توانستیم از مرگ تعداد زیادی از مردم جلوگیری کنیم. جو بایدن و معاون وی کامالا هریس قادر به مدیریت این بحران به شیوه‌ای موثرتر خواهند بود.»
دیوید اکسلرود (David Axelrod) مشاور سابق باراک اوباما در ارتباط با این نشست به شبکه سی. ان. ان گفت: «رؤسای جمهور سابق معمولا دخالت چندانی در سیاست نمی‌کنند. من فکر می‌کنم که قصد وی همین بود، اما ترامپ بازی را تغییر داد.»
بنا بر اعلام سازمان مستقل «پروژه انتخابات»، بیش از ۴۰ میلیون آمریکایی یعنی حدود ۳۰ درصد کل میزان مشارکت در انتخابات سال ۲۰۱۶، تا کنون رأی خود را از طریق پستی یا حضوری اعلام کرده اند.
 
ما نباید ترامپ را که همانند عموی دیوانه ما مرتبا درباره تئوری‌های توطئه توئیت می‌کند، تحمل کنیم
پایگاه اینترنتی نشریه نیوزویک در مطلبی با عنوان " اوباما: ما نباید ترامپ را که همانند عموی دیوانه ما مرتبا درباره تئوری‌های توطئه توئیت می‌کند، تحمل کنیم " نوشت: باراک اوباما رئیس جمهور پیشین آمریکا روز چهارشنبه در سخنرانی انتخاباتی خود برای جو بایدن نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری این کشور، در تندترین انتقادش از دونالد ترامپ رئیس جمهور کنونی آمریکا تا امروز، از شهروندان این کشور خواست تا رفتار ترامپ را تحمل نکنند.
باراک اوباما در ادامه اظهارات خود گفت: اگر جو بایدن نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در انتخابات سوم نوامبر پیروز شود؛ ما لازم نیست رئیس جمهوری داشته باشیم که به هر کسی که از وی حمایت نمی‌کند، اهانت یا آن‌ها را به زندان تهدید کند. این رفتار عادی یک رئیس جمهور نیست.
رئیس جمهور سابق آمریکا افزود: شما می‌توانید با اطمینان از این که ترامپ مجددا تئوری‌های توطئه را درباره دستورات مخفی در حال اجرا در جهان یا این که نیرو‌های آمریکایی واقعا اسامه بن لادن را نکشتند، توئیت نخواهد کرد به زندگی خود ادامه دهید. شما می‌توانید شام شکرگذاری خود را بدون داشتن بحث و جدل صرف کنید.
باراک اوباما دموکرات در ادامه تاکید کرد هیچ کس این نوع رفتار را از یک مدیر مدرسه هم تحمل نخواهد کرد.
وی گفت: ما این نوع رفتار را از یک مربی و از همکار خود هم تحمل نمی‌کنیم. ما این رفتار را از طرف خانواده مان هم تحمل نخواهیم کرد مگر این که عموی دیوانه ما باشد.
اوباما در ادامه اظهارات خود به بیان عواقب ادعایی اقدامات ترامپ در کاخ سفید پرداخت و گفت: آن‌ها به دیگران جسارت آن را می‌دهند که نژادپرست، ظالم و شرور باشند و این ساختار جامعه ما را خراب می‌کند و دیدگاه فرزندان ما را تحت تأثیر قرار می‌دهد. این موضوع همچنین روی روابط دوستانه خانواده هایمان نیز تأثیر می‌گذارد. این امر نحوه نگاه جهان به آمریکا را تحت تأثیرقرار می‌دهد و این رفتار مهم است.
وی همچنین در ادامه سخنرانی خود به رأی دهندگان مخالف ترامپ هشدار داد فکر نکنند که جو بایدن به دلیل آن که در نظرسنجی‌ها جلوتر از ترامپ بود در روز انتخابات پیروز خواهد شد.
اوباما گفت: ما نمی‌توانیم در این انتخابات جای هیچ تردیدی باقی بگذاریم. ما نمی‌توانیم آسوده خاطر و خوش خیال باشیم. من به نظرسنجی‌ها اهمیتی نمی‌دهم. دسته گذشته نتایج نظرسنجی‌هایی که دفعه قبل انجام شد، نتیجه نداد.
در حالی که کمتر از دو هفته تا روز برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی مانده است، ترامپ در همه نتایج نظرسنجی‌ها در سطح ملی که در ماه جاری منتشر شد از بایدن عقب‌تر است.
مجموعه‌ای از نظرسنجی‌های ایالتی نیز نشان داده است که دموکرات‌ها احتمالا در حال تغییر وضعیت ایالت‌های به لحاظ تاریخی جمهوریخواه هستند.
نظرسنجی امروز دانشگاه کویین پیاک نیز نشان داد که بایدن در میان رای دهندگان احتمالی در تگزاس؛ ایالتی که حزب دموکرات از سال ۱۹۷۶ تاکنون در آن جا پیروز نشده است، در حال رقابت تنگاتنگ با ترامپ است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
شکارچیان متخلف در دام قانون
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)