• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۷۶۸۰۹
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۴
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
لنده؛

اعتبار ۱۲۰ میلیاردی بنیاد علوی برای توسعه و اشتغال لنده

بنیاد علوی۱۲۰ میلیارد اعتبار برای توسعه و اشتغال شهرستان لنده تخصیص داده است.

اعتبار ۱۲۰ میلیاردی بنیاد علوی برای توسعه و اشتغال لندهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، فرماندار لنده در نشست شورای اداری این شهرستان با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت طرح‌های مشترک با بنیاد علوی گفت: سه سال از حضور بنیاد علوی در شهرستان لنده می‌گذرد که در دو سال گذشته تلاش‌های خوبی در حوزه خدمات عمرانی انجام شده است.

خدادوست موسوی افزود: در یکسال گذشته بیش از چهار طرح ملی در شهرستان لنده کلنگ زنی شده است که بیمارستان لنده، جاده لنده به تشان، فاضلاب شهری و طرح ایستگاه برق لنده از جمله طرح‌های مهم ملی این شهرستان است.
مدیرعامل بنیادعلوی در نشست محرومیت زدایی لنده گفت: بیش از ۶۰ میلیارد تومان اعتبار در حوزه‌های مختلف به خصوص در حوزه عمرانی برای شهرستان لنده تامین شده است.

منصوری با اشاره به میزان پیشرفت طرح‌های بنیاد علوی در این شهرستان گفت: از تلاش‌های انجام شده به همت اداراتی که دل در گروه خدمت به قشر محروم داشتند و همکاری مضاعفی در حوزه‌های محرومیت زدایی داشتند قدردانی می‌کنیم.
منصوری تاکیدکرد: تاخیر در اجرای طرح‌ها باعث خسارت به مردم می‌شود که در حوزه جاده لنده به تشان بیش از ده میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شد که باید این مهم سریعتر انجام می‌شد.

وی اضافه کرد: امسال در کنار این اعتبار توجه ویژه به بحث اشتغال ۶۴ میلیارد تومان خط اعتباری قرض الحسنه برای اشتغالزایی مردم تخصیص داده شد تا مشکلات حوزه اشتغالزایی حل شود.

مدیرعامل بنیاد علوی بیان کرد: تمام تلاش ما برطرف کردن مشکلات جوانان و ارتقای سطح اشتغالزایی و افزایش خدمات عمومی به مردم است.
منصوری گفت: عمر حضور بنیاد علوی در شهرستان‌ها بیشتر از ۳ تا ۵ سال نیست، ولی امیدواریم روند خدمت رسانی به مردم در این مدت زمان ممکن اجرایی شود.

معاون عمرانی استاندار نیز اقدامات بسیار خوب بنیاد علوی در شهرستان لنده در حوزه‌های عمرانی اقتصادی، فرهنگی، بهداشت و آموزش را قابل تقدیر دانست و گفت: به همین منظور طرح‌های مهم تولیدی و اشتغالزایی و همچنین زیر ساختی انجام شده، ولی متاسفانه به علت سیستم بروکراسی که در سطح ادارات و دستگاه‌های اجرایی وجود دارد باعث تاخیر و تعلل در تعهدات دستگاه‌های اجرایی با بنیاد علوی شده است.

عزیز فیلی افزود: به همه دستگاه‌های اجرایی تذکرات لازم داده شده و این دستگاه‌ها را ملزم به انجام دادن تعهدات خود با بنیاد علوی کردیم.
وی با بیان اینکه اعتبار عمرانی امسال بنیاد علوی به شهرستان لنده دو برابر اعتباری است که دولت به این شهرستان اختصاص داده است، ادامه داد: با اقدامات بسیار خوب بنیاد علوی چشم انداز مثبتی را برای این شهرستان خواهیم دید.

امام جمعه شهرستان لنده نیز گفت: تلاش‌های سه ساله بنیاد علوی در شهرستان لنده قابل تقدیر است، ولی همراهی مدیران استانی و شهرستانی با بنیاد علوی راهگشایی بسیاری از چالش‌ها و مشکلات است که باید این مهم مد نظر مسئولان قرار گیرد تا از این فرصت خدمتگذاری به نحو احسن استفاده کنند.

حجت الاسلام محمودی اصل با گلایه از مدیران کل استانی گفت: عدم حضور مدیران کل در جلسات شهرستان لنده واقعا جای تامل و سوال است که چرا نسبت به این مهم بی تفاوت است و باید این مهم از سوی مسئولان استان مورد تاکید و توجه قرار گیرد که تنها با همدلی می‌توان کار‌های را پیش برد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام زائران به مسجد مقدس جمکران
هرگونه تشدید تنش در خلیج فارس می‌تواند به یک بحران جهانی منجر شود
موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس؛ قابی از جاودانگی
کشف ۲ هزار و ۲۰۰ لیتر سوخت قاچاق در شهرستان ششتمد
فراخوان سومین رویداد ملی «مدارس آینده» منتشر شد
ویتنام و اتحادیه اروپا در آستانه اعلام مشارکت راهبردی جامع
نگاهی به برنامه‌های تلویزیون در خبر‌های رسانه
ایجاد شهرک قطعات خودرویی و حمایت از واحدهای تولیدی با تسهیلات بانکی در دستور کار قرار دارد
معرفی نامزد‌های بخش مستند جشنواره فیلم عمار
وقتی سلطه طلبی آمریکا دامنگیر اروپا می‌شود
ماجرای شهادت پویا اکبرزاده
برگزاری سیزدهمین جشنواره فرهنگی ـ هنری نظام سلامت کشور در اردبیل
تاکید بر همت مضاعف برای جلب اعتماد مردم
مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های جهان ۹ بهمن ۱۴۰۴
تشکیل ۲۶ هیئت اجرایی انتخابات استان بوشهر
جاده‌های ۲۰ استان زیر چتر بارندگی
آغاز بارش باران و برف از فردا در خراسان جنوبی
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی وارد لرستان شد
آغاز عملیات نورپردازی ارگ تاریخی شهر بلقیس اسفراین 
شرکت هزار و ۸۰۰ کودک و نوجوان خراسان شمالی در مهراوه ملی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
انعقاد تفاهم نامه همکاری هلال احمر و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)