• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۸۲۴۸۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۹
گشت و گذار در توئیتر

فرانسه و باز هم جسارت به ساحت پیامبر مهربانی

کاربران فضای مجازی اهانت رئیس جمهور فرانسه به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص) و پافشاری وی بر آن را محکوم کردند.

به گزارش شبکه مردم خبر گروه مجازی خبرگزاری صدا و سیما، امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه چهارشنبه ۳۰ مهر، با حمایت از اهانت به ساحت مقدس پیامبر اسلام، انتشار کاریکاتور‌های موهن علیه پیامبر اکرم (ص) را در زمره آزادی بیان قلمداد کرد.

درپی آن، موجی از خشم و انزجار در کشور‌های اسلامی همچون فلسطین اشغالی، عراق، یمن، لبنان، کویت، ترکیه و اردن علیه اظهارات رئیس جمهور فرانسه به راه افتاد و هشتگ «تحریم کالا‌های فرانسوی» در کشور‌های عربی به ترند اول تبدیل شد.

مقامات، احزاب و گروه‌های مختلف در کشور‌های اسلامی همچون لبنان، عراق، پاکستان، مراکش و یمن این اظهارات را محکوم کردند. حتی «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه درباره اظهارات اسلام ستیزانه امانوئل مکرون گفت: رئیس جمهوری که آزادی عقیده را نمی‌فهمد و با میلیون‌ها عضو از گروه‌های اعتقادی مختلف به این شکل برخورد می‌کند، می‌توان گفت که «اول از همه، باید چکاپ ذهنی انجام بدهد».

رئیس جمهور ترکیه همچنین از مردم کشورش خواست تا از خرید کالاهای فرانسوی اجتناب کنند. 

اما این پایان ماجرا نبود و مکرون یکشنبه با انتشار پیامی در صفحه توئیتری خود بر اهانت به ساحت پیامبر اسلام (ص) اصرار ورزید و نوشت: «ما هرگز تسلیم نخواهیم شد. ما با روحیه‌ای صلح‌جویانه به همه تفاوت‌ها احترام می‌گذاریم. ما گفتار نفرت‌پراکنانه را نمی‌پذیریم و از گفت‌وگوی عقلانی دفاع می‌کنیم. ما همیشه در طرف کرامت انسانی و ارزش‌های جهانشمول خواهیم ماند.»

اصرار مقامات فرانسوی بر حمایت از انتشار کاریکاتورهای اهانت‌آمیز به پیامبر اسلام (ص)، آتش خشم مسلمانان را در جهان برافروخته است و همچنان واکنش‌ها به این اقدام اسلام ستیزانه ادامه دارد. 

برخی کشورهای اسلامی همچون پاکستان و اردن در پی اظهارات امانوئل مکرون، سفیر فرانسه در کشور خود را احضار و مراتب رسمی اعتراض خود را به وی ابلاغ کردند.

مردم و مسئولان جمهوری اسلامی ایران نیز اظهارات رئیس جمهور فرانسه را محکوم کردند.

دیروز در اعتراض به اصرار مقامات فرانسوی به حمایت از انتشار کاریکاتور‌های اهانت آمیز نسبت به ساحت پیامبر اکرم (ص)، کاردار موقت سفارت فرانسه در تهران در غیاب سفیر این کشور به وزارت خارجه احضار شد.

معاون مدیرکل اروپای وزارت امور خارجه، تاکید کرد: هر گونه اهانت و بی احترامی به پیامبر اسلام (ص)، ارزش‌های ناب اسلام از سوی هر فرد و در هر مقامی به شدت محکوم و مردود است.

کاربران نیز در توئیتر اظهارات امانوئل مکرون را محکوم کردند.

آقای محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی نوشت: مسلمانان و موحدان جهان، یکصدا دشمنی وقیحانۀ سردمداران بی‌خرد و لجوج کشور فرانسه با پیامبر رحمت (ص) را به شدت محکوم می‌کنند.
خباثت‌های این افراد بی‌آبرو، نشاندهنده کفر آن‌ها به خداوند و دشمنی‌شان با تمام ادیان آسمانی است.

آقای علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی نوشت: رفتار نابخردانه مکرون در اسلام‌ستیزی علنی نشان از خامی او در سیاست دارد وگرنه در سودای رهبری بر اروپا به اسلام جسارت نمی‌کرد.
پیشنهاد می‌کنم بیشتر تاریخ بخواند و به حمایت آمریکای در حال افول و صهیونیسم رو به اضمحلال دلخوش نباشد.

آقای محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در توئیتی نوشت: مسلمانان، قربانیان اصلی «فرقه نفرت» [وهابیت]هستند؛ فرقه‌ای که رژیم‌های استعمارگر به آن قدرت بخشیدند و توسط عمالشان به همه‌جا صادر کردند.
توهین به ۱.۹ میلیارد مسلمان- و مقدسات آن‌ها- به واسطه جنایات شنیع این افراط‌گرایان، سوءاستفاده‌ای فرصت‌طلبانه از آزادی بیان است. 
این‌چنین اقداماتی تنها بر آتش افراط‌گرایی می‌دمد.

آقای سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در توئیتر نوشت: ولادت و بعثت پیامبر اعظم (ص) آغاز بهار مهربانی در گیتی بود.
وما ارسلناک الا رحمة للعالمین
تکفیری‌ها و حامیان اهانت گران به آن گوهر هستی، دو لب یک قیچی‌اند و بذر نفرت را در مسیر رحمت نبوی می‌پاشند.
پیام مهر بر کین پیروز خواهد شد.

آقای سید محمد حسینی وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی نوشت: جناب مکرون گستاخ!
تو حقیرتر از آنی که نور رسول رحمة للعالمين حضرت محمد را كم فروغ كنى، در ١٤ قرن گذشته گنده‌تر از تو هم نتوانستند چراغی را که ایزد برافرخته خاموش سازند،
با این دلقلک بازیها فقط نفرت مسلمانان فرانسه و جهان را به جان می خری و عرض خود می‌بری و زحمت ما می‌داری!

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ماندگاری نوشت: قصدشان این است تا با اهانت به پیامبر رحمت صلی الله علیه و آله در دل حقیقت جویان تردید ایجاد کنند اما مگر می شود پیامبر را دوست نداشت؟

فرانسه و باز هم جسارت به ساحت پیامبر مهربانی فرانسه و باز هم جسارت به ساحت پیامبر مهربانی فرانسه و باز هم جسارت به ساحت پیامبر مهربانی فرانسه و باز هم جسارت به ساحت پیامبر مهربانی فرانسه و باز هم جسارت به ساحت پیامبر مهربانی فرانسه و باز هم جسارت به ساحت پیامبر مهربانی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
زمانی که یک فرد سیاسی با چنین جایگاهی در فرانسه اقدام به حمایت از تمسخر پیامبر اسلام می کند.در عمل دارد زمینه برای بی احترامی های دیگر را ایجاد می کند مردم یکتاپرست جهان از ادیان مختلف الهی بایستی این گونه اقدامات را محکوم نمایند. مسلمانان ، حضرت عیسی را پیامبر خداوند می دانند و احترام زیادی به ایشان قائل هستند. این فرد منحرف نمی تواند نماینده مردم مسیحی باشد.او یک نادان احمق است که خود را دانا تصور می کند.
نظر شما
آخرین اخبار
برخورد پژو با گاردریل در محور شوش–اهواز و مصدوم شدن پنج نفر
سرکشی نماینده ولی فقیه در استان از خانواده شهیدان عیوضی
میانگین عملکرد دولت در اجرای برنامه هفتم ۳۷ درصد است
افتتاح و آغاز ساخت ۴ طرح شهری در تربت‌حیدریه
صعود چشمگیر دختران پینگ‌پنگ ایران در رده بندی جهانی
هنرمند دزفولی مسئول انتخاب رویداد هنری بین المللی اندونزی شد
سوخت نیروگاه‌ها تأمین شود، مشکل برق نداریم
افزایش شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان
دستگیری سارق ۲ تن شالی برنج در بابل
انتصاب نماینده رئیس‌جمهور در هیئت امنای دانشگاه بین‌المللی اهل بیت (ع)
برگزاری چهارمین جلسه علنی برای ارزیابی نحوه اجرای برنامه هفتم
آسمانی صاف و آرام تا پایان هفته در گلستان
شناسایی ۵۲ نقطه کور ارتباطی در خوزستان
راه اندازی نخستین خط برقی اتوبوسرانی در منطقه ۷
ضرورت انجام امور اظهار و ترخیص توسط کارگزاران رسمی گمرک
رییس فدراسیون ناشنوایان: درپی افزایش پاداش مدال آوران هستیم
تاکید بر تسریع عملیات اجرایی طرح مس جانجا
گامی نو در تحلیل داده‌های زیستی با هوش مصنوعی در دانشگاه تهران
آغاز طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در خوزستان
انتخابات مجلس در عراق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)